• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden ağlamak istiyorum

Sevgilinle ilgili sürekli konu açarken, Sürekli birşeylerden sikayetciyken nasıl memnun oluyorsun onu anlamadım. Memnun değilsen bununla ilgili bir adım atarsın. Memnunsan şikayet etmezsin sürekli. Özellikle böyle insanlar vardır. Sürekli hayatından sikayetlenir ama değiştirmek icin tek bir hamle yapmaz. Bana tam o profilde gözüktün.

Susturmaya bile gerek duymuyor ki konusurken uyuyormuş.
ben de yazisirken uyuyakalirdim ya kizamadim o yüzden
hatta esim guzel guzel konusuyoruz diye telefonun basinda mesaj beklerdi bosu bosuna
sonra bıkıp soyle bir skala gonderdi😂😂
1000124344.webp

😂😂konusurken hangi seviyedeysem resim atiyordum, 8-9-10sam falan anlıyordu her an yuhum gelip uyuyacagimi.
konu sahibi de adama skala yapsin madem, ne yapsin😂 en azindan cat diye ses gidince cok beklemez

Ben bu kadar sabretdiysem o da bir kerede desin ki bugün de kıza güzel zaman ayirayim iyice konuşalım bunu hafta da bir kere bile yapsa bana yeter ama şu var ki hicbir şey yetmeyene herşey serilir azla yetinene böyle koklata koklata
e sen sana bu kadarcik ilgi veren adama razisin bunca zaman devam etmissin. neden simdi degissin ki? nasilsa eforsuz da devam ettiriyor.
Öyle biri bulabilirse bulsun hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz gerçekten :)
bulur neden bulmasin? bu şekilde cok sevgili sevgili olmayan ama görüşen, ekseriyetle sevisen ama kendi hayatina devam eden cok insan var. hatta modern zaman iliskilerinin cogu boyle 😅 benim de vardi hatta boyle bjrisi Bluetooth gibiydi beraberken iyiydik, cekim gücü yüksekti. ama uzaktayken de oyle bir sevgili aidiyeti duymazdım. Sıkıcı zamanlarda hayata tat veren ama cok da yormayan biriydi. bulur yani merak etme

Diyorum zaten bu konuda haklısın ama ittirmeyle olmaz bu işler. İçinde varsa arar sorar. Yoksa yüz kere konuş. Odun odundur :)
Arar sorar o konuda sıkıntım yok defalarca kez arar ama yeterince zaman ayırmıyor ayaküstü sohbetler oluyor genelde şunu yaptım bunu ettim bugün böyle oldu vs şeklinde sonra akşam oluyor yatıyoruz arasıyoruz biraz cilve konuşma bakıyorum uyuyor ama saat daha erken 10 buçuk 11 e doğru genelde uyuyor horlamaya başlayınca kaç kere ses veriyorum ses de yok bende yatıyorum napayim.

Arar sorar o konuda sıkıntım yok defalarca kez arar ama yeterince zaman ayırmıyor ayaküstü sohbetler oluyor genelde şunu yaptım bunu ettim bugün böyle oldu vs şeklinde sonra akşam oluyor yatıyoruz arasıyoruz biraz cilve konuşma bakıyorum uyuyor ama saat daha erken 10 buçuk 11 e doğru genelde uyuyor horlamaya başlayınca kaç kere ses veriyorum ses de yok bende yatıyorum napayim.
Biraz içi geçmiş biri gibi...

ben de yazisirken uyuyakalirdim ya kizamadim o yüzden
hatta esim guzel guzel konusuyoruz diye telefonun basinda mesaj beklerdi bosu bosuna
sonra bıkıp soyle bir skala gonderdi😂😂
Eki Görüntüle 3692220
😂😂konusurken hangi seviyedeysem resim atiyordum, 8-9-10sam falan anlıyordu her an yuhum gelip uyuyacagimi.
konu sahibi de adama skala yapsin madem, ne yapsin😂 en azindan cat diye ses gidince cok beklemez

e sen sana bu kadarcik ilgi veren adama razisin bunca zaman devam etmissin. neden simdi degissin ki? nasilsa eforsuz da devam ettiriyor.

bulur neden bulmasin? bu şekilde cok sevgili sevgili olmayan ama görüşen, ekseriyetle sevisen ama kendi hayatina devam eden cok insan var. hatta modern zaman iliskilerinin cogu boyle 😅 benim de vardi hatta boyle bjrisi Bluetooth gibiydi beraberken iyiydik, cekim gücü yüksekti. ama uzaktayken de oyle bir sevgili aidiyeti duymazdım. Sıkıcı zamanlarda hayata tat veren ama cok da yormayan biriydi. bulur yani merak etme
Yengenc yuhum gelir dedigin nedir bacimsu, orayi cozemedim ben 🤣🤣 yanlis yazdin sandim ama bayaği scale falan yapmissiniz kari koca minnoslar sizi.

Yengenc yuhum gelir dedigin nedir bacimsu, orayi cozemedim ben 🤣🤣 yanlis yazdin sandim ama bayaği scale falan yapmissiniz kari koca minnoslar sizi.
aaa nasil bilmezsin :)

bak bu kiz gibi yuhum gelince gidiyorum ben de 😂😂
bazen otobuste bile uyurum son durakta sofor uyandırır . feritininim 5ti ondan heralde
o yüzden adamin ansizin uyumasina cok kizamadim. ama bu kadar ilgisiz olmasi tabii ki sorun. zor bir hayatın varsa eve 10da gelip yemegini yiyip yatiyorsan senin neyine kiz arkadas, madem öyle isine gücüne bak kimsenin de günahına girme

bazen otobuste bile uyurum son durakta sofor uyandırır . feritininim 5ti ondan heralde
o yüzden adamin ansizin uyumasina cok kizamadim. ama bu kadar ilgisiz olmasi tabii ki sorun. zor bir hayatın varsa eve 10da gelip yemegini yiyip yatiyorsan senin neyine kiz arkadas, madem öyle isine gücüne bak kimsenin de günahına girme

Gsgsgshs cok sevimliymis, bu arada mesajlasirken uyumak benim icinde asiri normal, telefonda konusurken uyumam icin hasta olmam gerekiyor (ferritin benimde yerlerde tabi) ama ne bileyim asik oldugum insanin sesi kulaklarimda yankilanirken ben uyuyabilenlerden degilim, bi kere kelebekler izin vermez zaten 🥰☺️

WhatsAppa girmeyip Instagrama,Telegrama giren çok insan var.Hatta bunu kendi yaşadığım bir örnekle söyleyeyim.Eski sevgilimin bir sevgilisi var ama bana Telegramdan yazıp duruyor, görüşelim,buluşalım diye.Kız uyuduktan sonra benimle konuşmaya çalışıyor.WhatsApptan ise beni özellikle engellemiş,oradan asla yazmıyor. Yani yorgunum, uyuyorum dediği saatlerde başkalarıyla gayet vakit ayırabiliyor.Su sıcakken soğuduysa bazen o suyu başkası da kullanıyordur.Her zaman böyle olacak diye bir kaide yok ama bu ihtimali de tamamen yok saymamak lazım.
Su sıcakken soğuduysa bazen o suyu başkasıda kullanıyordur ne demek tam olarak ?

Su sıcakken soğuduysa bazen o suyu başkasıda kullanıyordur ne demek tam olarak ?
banyo yaparken suyun sıcak akıp birden soğuması gibi aynı anda mutfakta ya da başka bir yerde biri suyu açınca sıcak su bölünüyor gelen azalıyor.Yani o kişinin ilgisi ya da zamanı tek bir kişiye değil aynı anda başka insanlara da dağılıyor olabilir.Başka kişilerle de konuşuyor olması ihtimali var.

Yaaa bunu benim eşim çok kullanır telde konuşurken aniden yuhum gelir der

banyo yaparken suyun sıcak akıp birden soğuması gibi aynı anda mutfakta ya da başka bir yerde biri suyu açınca sıcak su bölünüyor gelen azalıyor.Yani o kişinin ilgisi ya da zamanı tek bir kişiye değil aynı anda başka insanlara da dağılıyor olabilir.Başka kişilerle de konuşuyor olması ihtimali var.
Hıı bu anlamda, tamam şimdi anladım değişik bir deyim

WhatsAppa girmeyip Instagrama,Telegrama giren çok insan var.Hatta bunu kendi yaşadığım bir örnekle söyleyeyim.Eski sevgilimin bir sevgilisi var ama bana Telegramdan yazıp duruyor, görüşelim,buluşalım diye.Kız uyuduktan sonra benimle konuşmaya çalışıyor.WhatsApptan ise beni özellikle engellemiş,oradan asla yazmıyor. Yani yorgunum, uyuyorum dediği saatlerde başkalarıyla gayet vakit ayırabiliyor.Su sıcakken soğuduysa bazen o suyu başkası da kullanıyordur.Her zaman böyle olacak diye bir kaide yok ama bu ihtimali de tamamen yok saymamak lazım.
Bu bahsettiğin kişi seninle sadece cinsellik için konuşan dershane öğretmeni mi

Ya sevgilim olan kişi normalde gerçekten ilgiliher şeyi düşünen ufak tefek kusurlar herkes de olur ama genel anlamıyla çok iyi biri ama bir türlü sohbet edemiyoruz onunla. Devamlı yoğun olan biri işi gücü ek işi mesaisi çevresindekilerin işi gücü derken evet az müsait oluyor ama gün içinde beni merak edip arıyor tabiki. Bunlarda hiçbir sorun yok gün içinde çok az konuşuyoruz ayaküstü haber vermek için arıyor bende öyle ama eve gelip işi bitene kadar saat 10 a doğru geliyor. Seviniyorum uzanıyorum onunla konuşmak için can atıyorum biraz konuşuyoruz bakıyorum sesi gitmiş uyuyor birkaç kere böyle olunca artık konuşacak hevesim de kalmıyor. Diğer çiftler saatlerce konuşuyor mi acaba kaç aydır insan kendini hiç mi düzeltmez? Tamam yoruluyor anlıyorum da herkes işe gidiyor her erkek böyle yapsa beraber kimse kalmaz ben devamlı sabrettim üstünü kapattım ama artık bunaldım yaa doya doya konuşamadiktan sonra birşeyler paylaşamadiktan sonra ne anlamı var? Ki konuşkan biridir sessiz değil. Birbirimiz hakkında bilmediğimiz bir sürü şey var konuşmadığımız paylasmadigimiz. Akşama kadar çalışıyorum özlüyorum eve geleyim diye sabırsızlanıyorum ama o zaten çok kısa süre duruyor ve sonrasında yalnız kalıyorum çok kötü oluyorum gerçekten. Ve biz devamlı buluşamıyoruz ikimizde yoğun oluyoruz illa güzel sohbet için yan yana olmayı mi beklemeli ? Bunu diyenler ne yaşıyor çözemiyorum. Yoruma açığım yaptığım şımarıklık mı haklı mıyım? Genel anlamda ondan memnunum ama bu mesele beni çok düşündürüyor
Çalışkan adamı severim keşke bana denk gelseydi böyle biri. Kıymetini bil sevgilinin başka şeylere fırsatı yok boşver

Eee hani yalandi? Sen uzaktan uzaga saplantiliydin? Adamin hicbir seyden haberi yoktu ne oldu o is?
Onun okuyacağını düşünüp bana zarar vermesin diye kendimi kötüledim.Okuduysa da bilmezlikten geliyor buluşmak istediğine göre.

Back
X