Sinirden ağlıycağım. Her mağazada ötüyorum

Geçen sene bunu yaşamıştım, internetten aldığım kitap vardı çantamda, üzerinde barkodu kalmış, bütün giyim mağazalarında ötüyordu, çantama baktıklarında da bir şey bulamıyorlardı. Sonunda bir çalışan fark etti, barkodu çıkaralım isterseniz sıkıntı yaratmasın daha fazla dedi, öyle çözülmüştü durum. Ve evet kesinlikle rahatsız edici.

Uzerinzidekini kontrol ettirin etiket felan unutulmuş olabilir

Makyaj malzemenizin üzerinde çiplerden kalmış olabilir bi bakıverin .. bir arkadaşım bi kaç ay önce aldığı rimelinde farketmiş tek bir yerde ötmüş ama

Çok tuhaf çanta taşıyosanız içine bakın .belki bişey kalmıştır.

Seneler önce defacto dan ürünün o şeysini çıkarırken poşete yapışmış.tam çıkarken bi öttü oglumdaki o korkuyu hiç unutamıyorum.

Beypazarından çanta aldım görünürde bişey yok. Ama artık eşim bile benden ayrı giriyor. Sadece cüzdan tlf var canta da allah tan minik çanta. Arayan olmadı ama gözleri yetiyor

Barkodlar duyarlı oluyor. Kullanip yariladigim rimel ötmüştü benimde. O degil yanimda da dedikoducu yengem vardi. Rezil olma duygumu bile bastirmisti :olamaz:

Cüzdanı bu avmdeki giyim mağazalarından aldıysanız alarmı öldürseler bile tekrar ara ara ötüyor cüzdanı verim bi mağazaya kontrol ettirin

Tabiki baktım da çantamda bişey yok ki. Cuzdan tlf dışında.
Bana kardeşim cüzdan hediye etmişti içinde bir yerinde alarmı varmış sökmemişler aylar sonra başka bir mağaza çalışanı fark etti de kurtuldum. Her gittiğim yerde çantama bakıyorlardı

Bana da esimin aldigi ayakkabi ötüyor.. hic bir yerinde bisi yok ayakkabinin neresi ötüyo neden ötüyo anlayamadik bi türlü:( çok sinir bozucu çok.. Oysaki ne cok begenmistim, sirf sinir bozucu durum yüzünden giymek istemiyorum:(

Cüzdanınızdaki alarm ölmemiştir ben de yaşadım aynısını. Sadece cüzdanla geçmeyi deneyin yine ötüyorsa kasaya verin hallederler. Veya içindeki alarmı bulup çıkartın

Benim vialand kartlarım birbiri ardına gelince ötüyormuş. Bir mağazada daha ötünce dayanamayıp çalışan kızın önünde boşalttım çantayı. Birkaç denemeden sonra bulduk arızayı. Ayrı ayrı koyunca ötmüyordu

O çantayı avmlerde kullanmayın alarmı bulamıyorsanız

Bende geçen gün roll on daki minik etiketin ötmesi sonucu mağaza girişinde tüm bakışları üstüme cevirmistim :) :) bir kaç saniyeliğine ünlü oldum :)

Öten çantayı mağazaya götürün onlar bir cihaza tutup alarm kalıp kalmadığını öğrenebiliyorlar onlar bilir neresinde kaldıysa

Back
X