Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markalı çantaların içinde çip var çipi çıkarmayı unuturlasa habire ötüp duruyor ve fark edilen bişey değilResmen rezil oluyorum. Başına gelen var mı. Herkes bize bakıyor.
Benim 2 sene kullandığım cüzdanım, sonradan ötmeye başladı.Tabiki baktım da çantamda bişey yok ki. Cuzdan tlf dışında.
Cvp veren herkese teşekkür ederim.Benim 2 sene kullandığım cüzdanım, sonradan ötmeye başladı.
Bazı mağazaların fazlasıyla hassasmış ve içerisinde silinmemiş.
Bir gün canıma tak etti gittim kasaya, her şeyi tek tek denettim ve öyle bulduk cüzdan olduğunu.
Bazı çantalarda barkodlar içine dikilmiş oluyo onları manyetik bişeyle öldürüyolar ama bazen bi kaç zaman sonra tekrar ötmeye başlayabiliyomuş çantanızı cüzdanınızı falan değiştirin sırayla sorunun ne olduğunu çözünce de o ürüne işlem yapması için aldığınız mağazadan destek isteyinResmen rezil oluyorum. Başına gelen var mı. Herkes bize bakıyor.
Ben internetten aldığım çantanın barkodunu sökmeden göndermeleri sonucunda bir kaç mağazadan ötmüştüm, sonra görevli uyardı sağolsun. Üstünüzde, çantanızda vs sökülmemiş barkod vardır.Resmen rezil oluyorum. Başına gelen var mı. Herkes bize bakıyor.