- Konu Sahibi bebeqim__05
Aşık olduğum,çok sevdiğim,çok değer verdiğim kişinin en yakın arkadaşı beni seviyor. Bu öyle bir sevgi ki,o kadar abarttı ki hayatımı kötü yönde etkilemeye başladı artık. Bu şaşırmış arkadaş,benimle görüşebilmek için arkadaşının(aşık olduğum kişinin) telefonundan bana mesaj atmış gizli. ''Sana çok ihtiyacım var gelebilir misin.' diye.' Bende evde iki gözüm iki çeşme dolanıp durdum annemleri bekledim. Gelir gelmez izin aldım. Gideceğim yer yakında değil öyle 10 dklık yol değil yani. Annem bende geliyim seninle oruçlusun yollarda birşey olur dedi ve birlikte yola çıkmaya hazırlandık. Ama ben öyle korkmuşum ki gözlerim ağlamaktan şişti resmen noldu acaba iyi mi diye. Tam yola çıkacağımız sırada bir mesaj. 'Mesajları xx atmış,sakın gelme. Mesaj yazamıyorum hemen cevap vericem gider gtmez' yazmış. Kafayı yedim. Ona çok güveniyorum şimdi belki planlamışlardır diye düşünüceksiniz en yakın arkadaşıysa. Ama en yakın arkadaşıda olsa ona ne kadar değer verdiğimi biliyor. Bu yzden bana böyle bir iğrençlik asla yapmaz. Kendimi aptal yerine koyulmuş hissediyorum resmen çok safım. O mesajları onun yazdığını anlayamadım. Çok kötüyüm kızlar :'(