sinirden agliyorum!!!!

emyl55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
197
2
46
Hollanda
sinirden agliyorum,cildiracagim.3 yillik sevgilim beni annesine degisti.ben onun icin yurt disindan gelip turkiyeye yerlesecektim o annesinden bir kac mahalle ileride benimle oturmak istemedi.ona ya ayri evde otururuz yada senden ayriliyorum dedim,bana ailemle oturmak istiyorum annemden ayrilmam dedi.Bende ayrildim.Demekki beni sevmiyormus.bunca yilimi bana deger vermeyen birine adamisim

kurtulmuşsun boşver,sonra daha büyük sorunlar yaşardınız

dua et yolun başında öğrenmişsin gerçek yüzünü...ya evlendikten sonra farketseydin!

annesini bana degisti demen cok yanlis bir cumle,sonucta annesi getirdi onu bu yasina...

kendisine her zaman bir es bulur ama anne bulamaz...

ayri eve hic mi cikmak istemedi yoksa bir sureliginemi:26:

evet 3 seneni belkide değmeyecek birine verdin ama yinede iyi tarafından bakıp rahatlamaya çalış
ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEN KARDIR

ya aslinda haklisin.bana degisti degil. Ya ben annenden baglarini kopar demedim.her genc kiz gibi ayri ev istedim.cok mu zor bu.ben annemden ayrilcaktim yurt disindan turkiyeye gelcektim o ise boyle yapti.acik ve net ben annemden ayrilmam dedi

bir ömür çekmekten iyidir canımm...
en baştan annemle yaşıcaksın dese neyse 3 sene geçmiş şimdi kabul ettirçek aklınca.

sen ailenden saatlerece uzağa gitmeye razısında o bikaç sokak öteye geçmek için fedakarlık yapamamış. yazık bencee... Allaha havale et.

ya aslinda haklisin.bana degisti degil. Ya ben annenden baglarini kopar demedim.her genc kiz gibi ayri ev istedim.cok mu zor bu.ben annemden ayrilcaktim yurt disindan turkiyeye gelcektim o ise boyle yapti.acik ve net ben annemden ayrilmam dedi

hic bir zaman ayrilmam derse o zaman ayri,

peki evin tek cocugu felan mi ?

acaba annesimi oglunu ayri evde oturtmak istemiyor:26:

Yani aslında karşı tarafa bağlı olarak oturulur ama en nihayetinde yeni evlilik :) bazı sakıncaları olabilir, gene biraz da olsa maddiyatı yerindeyse veya toparladıktan sonra ayrı oturmak iyidir sonuçta bir ömür ve kararları beraber alacaksınız, yönetim sizde olacak fakat bu evin üstüne evde olmaz..

ya maddiyat var ama istemiyor ust kat bile istemiyor illa dibimizde olcaklar.cildiracagim sinirden.

ya siz olsaniz beraber otururmuydunuz?ben mi fevri davrandim of yaa

hayır canımm. yaşamazdım tabiki bende.
ben şunu dedim yani ilk başta sana söylese belki sen olmaz der ayrılırdın. ama 3 yıl sonra bunu söylüyor. emeklerinize yazık.

erkekler ailelerinin sözünden çıkmıyorlar genelde. çok ilginç. biz kızlar hep daha fedakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…