sinirden aklına gelmemiş

cok baska ozel sofor muamelesı asla yapmam
eksıklenırım
ama ev tenha
ama dugune gıttıgını duyunca gelme dedim beyfendı ıstenmedıgım yere gitmem diye gelmemıs
bırı tacız etse bana gelme demıstı ondan tacıze maruz kaldın dıye yıne ben suclu olurum ay cınnet gecırıcem
içim affedemıyor ben küsen cok cabuk kırlan bırı degılken birde :KK43:

İnatlaşarak sevgili olunmaz
Siz gelme deseniz bile "o saatte tenha yere nasıl gider, ben gideyim en iyisi" deyip gelmesi lazımdı.

Bir erkekte ilk aramanız gereken özellik "MERHAMET"
O olunca diğerleri de oluyor zaten.

İnatlaşan erkekten kaçın.

İnatlaşarak sevgili olunmaz
Siz gelme deseniz bile "o saatte tenha yere nasıl gider, ben gideyim en iyisi" deyip gelmesi lazımdı.

Bir erkekte ilk aramanız gereken özellik "MERHAMET"
O olunca diğerleri de oluyor zaten.

İnatlaşan erkekten kaçın.
evet merhamet yoksunu oldugunu bende soyledım ona ve dunu gerı alamayız dedı pısmanım ama su kahrolası sehre geldıgıme oyle pısmanım kı suan benım ıcın ozenen seınen bı sevgılım bıle olmadı :(

o gece ev tam takır kuru bakırken tabırı caızse ev bos ya ben geleyım mı yanına dedı sadece ...ben yıne soyluyorum ondan beklentım fırın market anayolda ve uzak gunduz vaktı bıle arabalar bakar durur sadec fırında dur demiştim ama gelmedı sormadı naptın ekmek ısını .. kavgadan gelmemıs aklına.. eve gider gitmez benı arayıp vardın mı o tel nedn kapanıyor diyor bide :D

aklına sadece ama sadece bırlıkte zaman gecırme fıkırlerı gelır ha ertesı gun kavga sonrası yemege gıdelım lafı cok komık oldu bn avaz avaz kavga ettıkten sonra ...

cok kırıldım kelımeler sıgmaz buraya yazmaya :(

adamın işi tanımadıgı bırının dugunune gıtmek mı ? iş mi bu degıl bence sadece o saate en erkendi o da bılet bulup aldım ve evım tenha yerde

Gitmek istemiş gitmiş .
Ayrıca her zaman erkek arkadaşlarınız sizi koruyup kollamak zorunda değil başınızın çaresine bakmalısınız.
Başka çaren yok idiyse de sabahtan mesaj atacaktın şu saatte ordayım beni eve bırakır misin diye ? Son dk sarjim bitiyor yarım saate oradayım beni al şeklinde değil.

Gitmek istemiş gitmiş .
Ayrıca her zaman erkek arkadaşlarınız sizi koruyup kollamak zorunda değil başınızın çaresine bakmalısınız.
Başka çaren yok idiyse de sabahtan mesaj atacaktın şu saatte ordayım beni eve bırakır misin diye ? Son dk sarjim bitiyor yarım saate oradayım beni al şeklinde değil.
nerden bılıyorsun pardon ne dedıgımı uc gun boyunca konustuk son dakka gelmek uzereyım dedım sen ne dıyosun ya

Gitmek istemiş gitmiş .
ayrıca bu uslup ne ?
mıllete sataşmak ıcın mı yorum yapıyosun sen

cok baska ozel sofor muamelesı asla yapmam
eksıklenırım
ama ev tenha
ama dugune gıttıgını duyunca gelme dedim beyfendı ıstenmedıgım yere gitmem diye gelmemıs
bırı tacız etse bana gelme demıstı ondan tacıze maruz kaldın dıye yıne ben suclu olurum ay cınnet gecırıcem
içim affedemıyor ben küsen cok cabuk kırlan bırı degılken birde :KK43:

Ben sızın tavrınızı ve dusuncenızı gayet yerınde buldum..

Bence olması gereken sizin bazı seylerı soylemenıze gerek kalmadan orada hazır olmasıydı.. Benım donecegım vakıt gec olsa zaten benım eşim, sevgiliyken bile nereden alacagını ve nerede beklemem gerektıgını soylerdi coktan.. Bir de bunun ıcın benı suclamazdı.. Yanı dogrusu budur.. Sızın soylemınız bahanesi olmus..

Ben sızın tavrınızı ve dusuncenızı gayet yerınde buldum..

Bence olması gereken sizin bazı seylerı soylemenıze gerek kalmadan orada hazır olmasıydı.. Benım donecegım vakıt gec olsa zaten benım eşim, sevgiliyken bile nereden alacagını ve nerede beklemem gerektıgını soylerdi coktan.. Bir de bunun ıcın benı suclamazdı.. Yanı dogrusu budur.. Sızın soylemınız bahanesi olmus..
aynen ...

Back
X