Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya mecbur duyuluyor yani elimde olan birsey degil kiBasindan hata yapmissiniz onlara bundan bahsetmeye. Hayatinizda ufak tefek buyuk kucuk hangi isleri yaparsaniz yapin anlatmayin kimseye. Kendi kendinize yapin. Iptal etmeyin bak biz sana demistik yapamazsin demistik dicekler. Siz devam edin bildiginiz dogrulardan sasmayin
esim bir sans daha istedi cocugumuz icin
Neden iptal ettiriyorsun ki? Ne derlerse desinler. BoşverKonu acmayayım diyorum ama icimde tutarsam da patlayacağım 9 ay kadar önce oriflame temsilcisi oldum 3 4 kere de siparis aldim zaten ilk 6 ay zaten aktif degildim neyse ilk bastan beri kv eltim vs sen yapamazsin basaramazsin vs yorumlar i bitmedi bir turlu diyorum kimse almak zorunda degil zaten kendim indirimli almak icin üye oldum ...ki buna ragmen 250 tl 130 tl 160 tl lik siparis ler topladim surekli bu yorumlar dan daral geldi .eltim ve kv de de ortamda kataloga bakilirken bos is , ugrasmaya degmez ,bu parayi cöpe at daha iyi diyor .bende eltim e senin oldugun yerde katalog gostermeyecegim dedim ve 3 aydir kv de nin tarafina gostermiyorum .Hayatim boyunca bunu hep yaptilar neden bilmiyorum ... daraldim iptal ettirecegim
zaten fazlasinda gözüm yok ki sadece kendi urunlerimin yaninda 1 2 siparis daha gireyim yeter esim kafam dagilsin diye uye olmustu benim adimaAblamin arkadasi baska bi markanin katolog satisini yapiyor 1 sene icinde director oldu 3.000 lira maas aliyor. Tablet ,telefon ,tatiller va bisuru imkandan faydalaniyor. Yapabilen icin cok iyi . Onlarin laflari icin sen niye ofun veriyosun ki ben olsam daha cok gaza gelip satis yapardim
Kimseyi aldırma iptal de ettirme 12 siparis vermeyince kendiliginden iptal oluyor. Bende yapiyorum 3 ayda lider oldum. Kii çok fazla yogunlugun icnde basladim bende. Urunlerimi ucuza getirirm diye başlamıştm. Ama baktim insanlar baya jyi paralar kazaniyor. Sabahtan aksama kadar calisyorsun canin cikiyor eline bi para geciyor. Bu iş gayet kolay bir işzaten fazlasinda gözüm yok ki sadece kendi urunlerimin yaninda 1 2 siparis daha gireyim yeter esim kafam dagilsin diye uye olmustu benim adima
çünkü onlar eltin ve kv yani annen ve kız kardeşin değilEltim le kv denin derdi ne anlamiyorum
çünkü onlar eltin ve kv yani annen ve kız kardeşin değil
zenmeleri vs istemiyorum zaten ama bir iki kişi olumsuz yorum yapınca bu sayı 3 e sonra 4 e çıkıyor virüs gibi... gecen 1 2 sipariş toplamıştım ki eltim yorumlar yagdırınca vazgeçtiler ve o gün bugündür katalog göstermiyorum kv tarafına benim aile tarafında da kardeşimin hanımı ve teyzemin gelini yorum yapıyor ve malesef satışım etkileniyorNe saçma. Sizene arkadaş. İster kazanırım ister kazanmam. Milletteki bu felaket tellallığına deli oluyorum . Sizde tınlamayın , bol bol satış yapın. Güzel bakımlı bir hanım olun. Onlar size özenecek bir zaman sonra...
Adı üstünde kv ve elti onların insanı sinir etmek için ne kadar uğraştığını ben bilirim ve en iyi cevap ise hiç takmamak olacak bırak konuşsunlar sen bildiğine devam etKonu acmayayım diyorum ama icimde tutarsam da patlayacağım 9 ay kadar önce oriflame temsilcisi oldum 3 4 kere de siparis aldim zaten ilk 6 ay zaten aktif degildim neyse ilk bastan beri kv eltim vs sen yapamazsin basaramazsin vs yorumlar i bitmedi bir turlu diyorum kimse almak zorunda degil zaten kendim indirimli almak icin üye oldum ...ki buna ragmen 250 tl 130 tl 160 tl lik siparis ler topladim surekli bu yorumlar dan daral geldi .eltim ve kv de de ortamda kataloga bakilirken bos is , ugrasmaya degmez ,bu parayi cöpe at daha iyi diyor .bende eltim e senin oldugun yerde katalog gostermeyecegim dedim ve 3 aydir kv de nin tarafina gostermiyorum .Hayatim boyunca bunu hep yaptilar neden bilmiyorum ... daraldim iptal ettirecegim