Yani bu tarz insanlarla muhatap olmaktan nefret ediyorum. Git diyorsun gitmiyor. Sus diyorsun susmuyor. Tımarhaneye kapatılması gereken insanlarla iç içeyiz.Eğitimli olmak öküz olmayacağı anlamına gelmiyor ki. Nice okumuş insan var adam olamamış, karısına çocuğuna şiddet uygulayan. O an insan çileden çıkıyor, kızıyorsun haklısın da. Ben de olsam terbiyeli ol derdim yani. Millet hasta artık, sorunsuz insan yok gibi.
Hayata katildikca, daha çok insan tanıyıp muhatap oldukça bu sözün manasini daha iyi anlıyorum.Ben insanlara aldıkları eğitime göre değer biçmeyi üniversitede iken bıraktım. İnsanı insan yapan toplumdaki erdem ve değerlerdir. Yozlaşmış bir toplum haline geldiğimizden erdem ve değer gibi kavramlarımız kalmadı zaten. Ne okursan oku...
sen kendini bilmezsin ya nice okumaktır demiş Yunus Emre.
Hakaret etmedi ama bağırdı aşağılayıcı ve emredici tavırlarda bulundu. Hakaret etse dava acardim zaten. Keşke etseydi.ama bu yaptıklarının hukuki bir yaptırımı var mı olsa bile adliyede bunla ilgilenecek zaman var mı ona emin değilim.Ne kadar çok eğitimli öküz var biliyor musun sen ? Bu işler diploma değil .,vicdan işi .. ilk uyarıdan sonra devam ediyorsa polisi arayacaktın hemen yada güvenliği ..muhatap olma böyle diplomalı cahillerle ..kendini de üzme .. ayrıca hakaret etmek aptalların işidir ,hakaret etmeden anasından emdiği sütü burnundan getirebilirdin. Seni sessiz görünce egosu balon olmuş ..
Var olmaz olur mu ? Uğraşmak istersen uğraşacak insan da bulursun . Keşke gelip özür dilese ,gerçi ayılar bu vasiflardan uzak yaratıklar. .Hakaret etmedi ama bağırdı aşağılayıcı ve emredici tavırlarda bulundu. Hakaret etse dava acardim zaten. Keşke etseydi.ama bu yaptıklarının hukuki bir yaptırımı var mı olsa bile adliyede bunla ilgilenecek zaman var mı ona emin değilim.
Özür diledi zaten. Ama polis çağırmamizdan ve o kalabalıkta linç edilmekten korktuğu için etti. Yaptığının yanlış olduğunu bildiği için değil. Zaten özrünü kabul etmedim de. Günümün felç olması, yarım saat boyunca ağlamam da yanıma kâr kaldı. Allah'a havale ettim.Var olmaz olur mu ? Uğraşmak istersen uğraşacak insan da bulursun . Keşke gelip özür dilese ,gerçi ayılar bu vasiflardan uzak yaratıklar. .
Boşver ya takılma o zaman .bir dahakine direkt güvenlik görevlilerini çağırırsin. Zaten tekraririnin olacağını sanmıyorum .korkmuştur yeterince ..keşke insan olmak Bu kadar zor olmasaÖzür diledi zaten. Ama polis çağırmamizdan ve o kalabalıkta linç edilmekten korktuğu için etti. Yaptığının yanlış olduğunu bildiği için değil. Zaten özrünü kabul etmedim de. Günümün felç olması, yarım saat boyunca ağlamam da yanıma kâr kaldı. Allah'a havale ettim.
O korktu zaten çark etmesinden ve aman başıma iş almayım diye bana yalakalık yapmaya başlamasından anladım. Ama bu insanlar bitmiyor ya. Her gün bu magandalarla bir yerde yolumuz kesişiyor.Boşver ya takılma o zaman .bir dahakine direkt güvenlik görevlilerini çağırırsin. Zaten tekraririnin olacağını sanmıyorum .korkmuştur yeterince ..keşke insan olmak Bu kadar zor olmasa
Ben hiç korkmam böyle hayvanlardan. Sonu nereye varırsa varsın kendimi savunur altta kalmam .sen de öyle yap ,üzülmek yerine sertçe çıkış ..geçen öyle bir savundum ki kendimi .,az daha tutuklaniyordum :)))O korktu zaten çark etmesinden ve aman başıma iş almayım diye bana yalakalık yapmaya başlamasından anladım. Ama bu insanlar bitmiyor ya. Her gün bu magandalarla bir yerde yolumuz kesişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?