- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
- Konu Sahibi chatlakanne
-
Kizlar 2aylik oglum var bir hafta once bronsit baslangici diye hastaneye yattik 3 gun sonra biseyi kalmadi taburcu olduk.evimiz dogalgazli kv kp ayni evde oturuyoruz.esim isten gec geliyo bende kv lerle oturmak istemiyorum sikiliyorum kendi odamda rahat rahat bebegimi emzirip tv izlmk istiyorum oyuzden odamda oturuyorum.evin isisi yeterli gelmedgi icin elektrikli sobada yakiyoruz.odama gectigim zaman sobayi aliyorum cocuk usumesin hastaligi tetiklemesin diye sonucta onlar buyuk insan usumezler.ama kv ben sobayi nezaman odama getirsem bes dk sonra gelip ay cok sicak olmus diyip kapatyo aliyo sobayi gdyo.suan ben odamdayim oglumla birlikte burda hicbise yok ama oturma odasinda soba yakiyolar.bende oglumu kalin giydirdim sardim battaniyeye ama sinirden olmek uzereyim allah islah etsin bunlari.
Seninki alıp kendileri mi yakıyor????Kizlar 2aylik oglum var bir hafta once bronsit baslangici diye hastaneye yattik 3 gun sonra biseyi kalmadi taburcu olduk.evimiz dogalgazli kv kp ayni evde oturuyoruz.esim isten gec geliyo bende kv lerle oturmak istemiyorum sikiliyorum kendi odamda rahat rahat bebegimi emzirip tv izlmk istiyorum oyuzden odamda oturuyorum.evin isisi yeterli gelmedgi icin elektrikli sobada yakiyoruz.odama gectigim zaman sobayi aliyorum cocuk usumesin hastaligi tetiklemesin diye sonucta onlar buyuk insan usumezler.ama kv ben sobayi nezaman odama getirsem bes dk sonra gelip ay cok sicak olmus diyip kapatyo aliyo sobayi gdyo.suan ben odamdayim oglumla birlikte burda hicbise yok ama oturma odasinda soba yakiyolar.bende oglumu kalin giydirdim sardim battaniyeye ama sinirden olmek uzereyim allah islah etsin bunlari.
Canim az once aklimdan gecmedi degil esimi arasammi dye dusunuyodumEv içinde ev olmuyor canım ya,niye ayrı değilsiniz?
Bir tane de size alsınlar soba madem.
Evet canim benden alip kendileri yakiyo coook sinir oldumSeninki alıp kendileri mi yakıyor????
Yoksa elektrik faturası çok gelir diye ev sıcak olmuş bahanesiyle senden alıp kapatıyor?
Ayrılma durumun yok mu? Bunlar hep olacak, hep daha farklı ve daha fazla göze bata bata devam edecek.
Suan ayri eve cikma durumumuz yok ama cabaliyorum dun aksam esimle onlarla durmak istemedigimi konustum kv duymus galiba kapi aralik kalmisti surat yapiyo bugunden beri hiiiic takmadmçözüm ya bir adet elektrikli soba ya da bir adet 1+1 dahi olsa ev.
Ne kadar benciller ya. El kadar bebek varken..Evet canim benden alip kendileri yakiyo coook sinir oldum
Esim gelince veriyolar sobayi sorun o yokken varNe kadar benciller ya. El kadar bebek varken..
Eşinle konuştun mu bunu?
Ya da direk demen lazım onlara. Nasıl kendilerini bir tutarlar ki bebekle.
Evet en iyisi bu hem tavrimida koymus olurum dimiEşine kavga ederek degil de cocugun hasta olabilecegini guzelce anlat. Bir tane soba aliversin.
Sana gıcığına yapıyorlar yani.Esim gelince veriyolar sobayi sorun o yokken var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?