SİNİRDEN ÇATLAMAK ÜZEREYİM

chatlakanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
360
229
48
Kizlar 2aylik oglum var bir hafta once bronsit baslangici diye hastaneye yattik 3 gun sonra biseyi kalmadi taburcu olduk.evimiz dogalgazli kv kp ayni evde oturuyoruz.esim isten gec geliyo bende kv lerle oturmak istemiyorum sikiliyorum kendi odamda rahat rahat bebegimi emzirip tv izlmk istiyorum oyuzden odamda oturuyorum.evin isisi yeterli gelmedgi icin elektrikli sobada yakiyoruz.odama gectigim zaman sobayi aliyorum cocuk usumesin hastaligi tetiklemesin diye sonucta onlar buyuk insan usumezler.ama kv ben sobayi nezaman odama getirsem bes dk sonra gelip ay cok sicak olmus diyip kapatyo aliyo sobayi gdyo.suan ben odamdayim oglumla birlikte burda hicbise yok ama oturma odasinda soba yakiyolar.bende oglumu kalin giydirdim sardim battaniyeye ama sinirden olmek uzereyim allah islah etsin bunlari.

Eşiniz düzgün bir şekilde söylesin müdahale etmemelerini.
Çok sinir bozucu..

İşte herkes büyükanne, büyükbaba olabilecek kalibrede olmuyor.
Yumuşakca dillendir problemini.
Tatlıdil yılanı deliğinden çıkarır unutma.

Ev içinde ev olmuyor canım ya,niye ayrı değilsiniz?
Bir tane de size alsınlar soba madem.

Seninki alıp kendileri mi yakıyor????
Yoksa elektrik faturası çok gelir diye ev sıcak olmuş bahanesiyle senden alıp kapatıyor?
Ayrılma durumun yok mu? Bunlar hep olacak, hep daha farklı ve daha fazla göze bata bata devam edecek.

Eşine telefon et, akşam gelirken bir soba daha alsın getirsin.

Öbürleriyle hiç muhatap olma. Senin odana girip sıcak olmuş derlerse yok yok böyle iyi de kapatmasına izin verme.

Evet canim benden alip kendileri yakiyo coook sinir oldum

çocuğunuzu üşütüp hasta etmeye değer mi?çıkın sobanın olduğu odada oturun,bi kitap okuyun,birşeylerle oyalanın .sizi yemiyecekler ya .nihayetinde eşininzin annesi ve babası.fazla muhabbet etmezsiniz olur,biter...

Eşini ara gelirken 1 tane soba almasını söyle, sebebini sorduğunda güzel güzel izah et durumu adam olan anlar heralde

amma düşüncesizlermiş. sizede alınsın bir soba çocuk hastaymış zaten iyice köyü olmasın.

eşinize soyleyın ama uygun bir dille ıkı gün sonra dolduruşa getirmesinler biz soğukta oturuyoruz gelin hanım alıyor sobayı hamam gibi yapıyor odasın ısıtıyor ah oğlum derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…