SİNİRDEN ÇATLAMAK ÜZEREYİM

bence eşinize olayı tatlı dille anlatın gelirken bir elektrikli soba alsın yada başka ev çünkü bebeğiniz biraz ciddi bir rahatsızlık geçirmiş bronşit tekrar ederse kendini zatureye çevirme riskide var ve çok kalın giydirmek çözüm değil

Esim gelince getiriyorlar sobayi canim ama o yokken bes dk isitabiliyorum odayi okadr

Dogalgazli olan evinizde neden ayrica soba ve elektrik sobasi yakiyorsunuz anlamadim madem oyle kombiyi yukseltin elektrik faturasi yerine dogal gaz vermis olursunuz hemde isinirsiniz..ayrica icerde yakiyorlarsa sende iceri gidebilirsin yazik onlarda usuyordur madem birlikte oturmayi kabul etmissin ortak alanda yansin elektrikli soba onlarda yaslilar.

Bence sıkıntı sizde. Ya eşimiz bi soba daha alsın Yada siz gidin içerde oturun. Sonucta sizin beraber oturma sansiniz var kv ve kp sizin odanızda oturma ihtimali yok. Biraz mantıklı yaklasın

Ya Allah askina kabull etmeyin ayni evin icinde oturmayi ..yazik degil mi evliliginizin en guzel yillarini koca koca insanlar yuzunden mahvediyosunuz ..
Sonra tartismaktan esler arasinda saygi kalmiyo saygi kalmayinca sevgide bitiyor bi zmn sonrada mutsuz evlilikler elalem ne der die devam edip gidiyo ..
Ayri eve cikabilecek imkani olmayan biri ndn evlenir ki madem guvenin yok cikabilecek durumun olunca evlen arkadas..
Sonra hanimlarinin haklarina girip duruyolar lafa gelincede açmisin aciktamisin..yok o bnm annem bilmem ne..
Sanada kizdim keske ayri bi eve cikmadan once o melegin gelmesini biraz daha bekleseydin..
Eger ki yaninda 60-70 lira para varsa hic kimseye bisey soyleme git al kendin elektrkli sobani ..
Esinede bagimli olma sonra bu erkeklerde kendilerini bise zannediyolar..
O kaynanada cok uyuz oldum!

Size ayrı soba olayına hiç girmicem size ayrı ev lazım.
Onlar melek bile olsalar aynı evde OLMAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…