- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi chatlakanne
-
Esim gelince getiriyorlar sobayi canim ama o yokken bes dk isitabiliyorum odayi okadramma düşüncesizlermiş. sizede alınsın bir soba çocuk hastaymış zaten iyice köyü olmasın.
eşinize soyleyın ama uygun bir dille ıkı gün sonra dolduruşa getirmesinler biz soğukta oturuyoruz gelin hanım alıyor sobayı hamam gibi yapıyor odasın ısıtıyor ah oğlum derler.
Malesef keske olsa bir dk durmamSana gıcığına yapıyorlar yani.
Kötü ya üzüldüm hem bebek hem de senin için.
Hemen bir tane daha alınması lazım ondan.
Ayrı eve çıkma durumun yok mu?
Allah yardımcın olsun canım.Malesef keske olsa bir dk durmam
Saol canimAllah yardımcın olsun canım.
Bence sıkıntı sizde. Ya eşimiz bi soba daha alsın Yada siz gidin içerde oturun. Sonucta sizin beraber oturma sansiniz var kv ve kp sizin odanızda oturma ihtimali yok. Biraz mantıklı yaklasınKizlar 2aylik oglum var bir hafta once bronsit baslangici diye hastaneye yattik 3 gun sonra biseyi kalmadi taburcu olduk.evimiz dogalgazli kv kp ayni evde oturuyoruz.esim isten gec geliyo bende kv lerle oturmak istemiyorum sikiliyorum kendi odamda rahat rahat bebegimi emzirip tv izlmk istiyorum oyuzden odamda oturuyorum.evin isisi yeterli gelmedgi icin elektrikli sobada yakiyoruz.odama gectigim zaman sobayi aliyorum cocuk usumesin hastaligi tetiklemesin diye sonucta onlar buyuk insan usumezler.ama kv ben sobayi nezaman odama getirsem bes dk sonra gelip ay cok sicak olmus diyip kapatyo aliyo sobayi gdyo.suan ben odamdayim oglumla birlikte burda hicbise yok ama oturma odasinda soba yakiyolar.bende oglumu kalin giydirdim sardim battaniyeye ama sinirden olmek uzereyim allah islah etsin bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?