Sinirden çatlamaya ramak kala ..

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Hemen konuya giriyim kısa keseyim hemen başlıyorum akıl verin bana ..

Eşim bugün iş yerinde kaynak yapmış gözünü kaynak almış patates koydum fayda etmedi damla damlattım fayda etmedi serumla temizledim açısından duramıyorum dedi bu saat oldu hastaneye git dedim dinlemedi gündüz ..

Şimdi bu saate gecenin birinde ayaklandı hastaneye gidicem diye dün çıkartığı tişörtle bugün çılarttığı eşortman yıkanmamış diye bağırıyor kendince sakince sinirini benden çıkarma diye uyardım ne işe yarıyorsun gibi laflar söyledi sinirden çatlamak üzereyim rahatsız anladım ama bu ne tepki ..

35 günlük bebeğim var ve gece uyumuyoruz farkında bunun ama yardım etmiyor işi ağır ama destek bekliyorum sadece çocuk dururken ilgileniyor ..
Çıkarkende bağırarak çıktı çocuk durmuyor uyandığında uyumuyor bağırma dedikce sesini yükseltti deliriyorummm ...

5 senelik evliyim bu arada normalde birbirimizin kalbini kırmış değiliz bu neyin tavrı neden bana bu garip davranışı anlamış değilim saygımızımı yitiriyoruz bu arada normalde evde iş bölüşürüz sen yıka ben asarım der birimiz yemek yapsak diğerimiz toplardık anlamıyorum artık napıcağımı şaşırdım bize neler oluyor nasıl bir tavır almalıyım şaşırdım ..

Normalde yardım eden adam hiç bişey yokken evi temizleyen adam birden bire en çok ihtiyaç duyduğum anlarda kaçar oldu herşeydennn ..
Etkileniyorlar ve adapte olamıyorlar.
Siz 9 ay bebeğinizle yaşadınız ama şuan onun gözünde daha 1 aylık sürekli ağlayan ve eşinin tüm ilgisini alan bir bebek var.
Onunla ilgili zamanlarınız sadece yardımlaşmaya dönmüş durumda.
Artık karı koca sıfatlarınız yerini anne babaya bıraktı.
Ha, haklı mı tabi ki değil hatta sopalık ama.
Benim lohusam da içerde horlaya horlaya uyuduğundan ve 2 senedir çare bulamadığımdan açıklamaya çalıştım sadece.

Back
X