Cehaletle mücadele edilmez canım ya.. küçücük çocuğa küfür öğretilir mi!!
en iyisi uzak durmak, bayramdan bayrama yeterbıkmadan usanmadan uyar, tatlı dille çocuğunu nasıl eğiteceğini söyle.. karıştıklarında duymazlıktan gel mesela..
Neyse ki az kalmış gidiyorlar..
Ben uzak duracağımda, onlar uzak durmuyorlar.. 2-3 ayda bi gelip 4-6 hafta kalıyorlar bizde...
Tatlı dille diyorum zaten ama sabrım kalmadı artık, bir gün patlaklık vereceğim bu gidişle..
Carşamba gününü iple cekiyorum vallaha... Ama bunlara belli olmuyorki bakarsın 1 ay sonra yine gelirler
senin kp ve kv daha yeni gitmediler mi senden ya
ne çabuk geldiler gene
geçen konunu okumuştum kp ve kv gittin sevincini paylaştın benmi yanlış hatırlıyorum?
ilginç niye geliyorlar sürekli evleri başka çocukları yokmu?
sinir oldum herşey neysede çocuga müdahale eden insanlara sinir oluyorumm
onlar verince sen elinden al at çöpe tavan yaptı gene benimkiler
ay Allahım en sınır olduğum seyler,okurken sınırlerım zıpladı resmen.sen hayır dedığın halde hala nasıl devam edebılıyolar yaa.sen annesısın onun o kadar onun ıcın enıyısını sen bılırsın.nıye karısırlar okadar anlamam.cıkolata gıbı ıvır zıvır seyler sankı cokmu yararlı cocuklara.dr vermeyın dedı de alerjısı var de kusuyor fazla yedğı zaman de.zaten su buyuklerın cocukjlara cıkolata yedırme merakınıda anlamıs değilim.Allah sabır versın canım sana sık dısını gıdıyolarmıs bak.ama burda senın destekcın esın olmalıkı yapamasınlar ama esınde umursamıyo pek heralde
kv ve kp'e söylüyor musun peki canım anne-baba yapmayın böyle çocuk şiddete alışıyor arkadaşlarımın içinde de onların çocuklarına vuruyor falan diye. biliyorum söylemesi zordur ve belki de anlamayacaklardır ama sen yine de söylemekten çekinme. bu arada eşine de sürekli bu konuda bilgi ver-uyar. geçici çözümler üretiyor gibi eşin de. annesi ve babasıyla kesin bi dille konuşsun. umarım düzelir canım.
bugün bende bir kv zede olarak direk merakımı cekti bu konu
neden bu kadar sık geliyorlar yanınıza
ayrıca 4-6 hafta ne yapıolar offf dip dibe
benim kv kp ikiside kendi oldukları yerde asla doktora gitmezler
herseyi cok bilirler ama doktora cıkmayı bilemezler
mutlaka yanımıza gelinir 1 hafta kalınır doktora gidilir
özelllikle kvim hiçbirseyi cıkmaz ama nasıl oluyorsa hastalığı da bitmez
geldimi de her işime karısır ne yaparsam yapayım begenmez
mutlaka şöyle yap böyle yap der
dün bizdeydi aksam üstü yeni gitti de biraz dertliyim
Bu sorunun cevabını bilsem söylerdim.. Dediğim gibi işte onu bunu bahane edip geliyorlar.. Yok düğün, yok bayram, yok yılbaşı, yok doktor... Bu 4-6 hafta en cok yaptıkları sinir bozmak, başka birşey yaptıkları yok!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?