Sinirden çatlayacam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar 23+6 haftalık hamileyim. Hamilelik bölümüne değil buraya yazma sebebim burda daha cok anne olmuş insan vardır. Ordakiler hep hamile.Her şeye aşırı sinirleniyorum. Sadece sinirlensem iyi ağlama krizlerine giriyorum. Birinin bir şeyine alındıysam kaldıramıyorum gözlerim sisene kadar ağlıyorum kendimi kasıyorum. Bebeğim için aşırı vicdan azabi çekiyorum ama tutamıyorum kendimi. Yürüyüş yasak olduğu için tek başıma dışarı çıkamıyorum. Eşimin işlerinden dolayı 23 gündür adam akıllı dışarı çıkamıyorum. Işe gitmeden önce birilerine bıraktığı oldu beni ama evden eve gittim açık havada oturmayı falan çok özledim. Eve tikilmamim da etkisi var sanırım. Hamileliğinde böyle olup bebeğinde problem çıkan var mi merak ediyorum. Bebeğim sinirli huysuz veya başka hastaliklara sahip olur diye çok korkuyorum benim bu hallerim yüzünden 😢 acaba ben ağlarken ne hissediyor korkuyor mu öyle merak ediyorum ki😢

Evden eve gitmeden bi cafede otursan bi arkadasnla sohbet edip kahve icsen iyi gelirdi aslnda ama yatman mi gerekiyor riskli hamilelik mi

Siz sinirlisiniz diye bebeğiniz agresif sinirli olmazm hava şartları malum olur öyle

Benim anlayamadığım nokta ; niye eve kapattınız kendinizi ? Yürüsenize biraz.
Beyninize oksijen gitmez mazallah.

Şimdi okudum yürüyüş yasak yazmışsınız .
Yok mu sizinle bir yere çıkıp temiz havada oturacak biri ?

Evden eve gitmeden bi cafede otursan bi arkadasnla sohbet edip kahve icsen iyi gelirdi aslnda ama yatman mi gerekiyor riskli hamilelik mi

Eşim işe giderken bırakıyor dönüşte alıyor. Araba kullanmayi bilmiyorum o da vardiyalı çalışıyor sağolsun sık sık çıkarıyor da şu 1 aydır işleri yüzünden çıkaramıyor evden eve bile pek gidemedim

Kızlar 23+6 haftalık hamileyim. Hamilelik bölümüne değil buraya yazma sebebim burda daha cok anne olmuş insan vardır. Ordakiler hep hamile.Her şeye aşırı sinirleniyorum. Sadece sinirlensem iyi ağlama krizlerine giriyorum. Birinin bir şeyine alındıysam kaldıramıyorum gözlerim sisene kadar ağlıyorum kendimi kasıyorum. Bebeğim için aşırı vicdan azabi çekiyorum ama tutamıyorum kendimi. Yürüyüş yasak olduğu için tek başıma dışarı çıkamıyorum. Eşimin işlerinden dolayı 23 gündür adam akıllı dışarı çıkamıyorum. Işe gitmeden önce birilerine bıraktığı oldu beni ama evden eve gittim açık havada oturmayı falan çok özledim. Eve tikilmamim da etkisi var sanırım. Hamileliğinde böyle olup bebeğinde problem çıkan var mi merak ediyorum. Bebeğim sinirli huysuz veya başka hastaliklara sahip olur diye çok korkuyorum benim bu hallerim yüzünden 😢 acaba ben ağlarken ne hissediyor korkuyor mu öyle merak ediyorum ki😢
Rastladığım kadarıyla hamileliğinin başından beri çok sinirlenme problemin var bence profesyonel destek düşün çünkü bebek gerçekten etkileniyor doğunca acısı çıkıyor.

Sizin gitmiyor galiba beyninize oksijen. Yürüyüş yasak dedi doktor dedim. Ben hamileyim gerginim sinirliyim diyorum yazdığiniz üsluba bakın. Hamile kalmadınız ya da cocuksunuz galiba

Canim yaklaşık 6aydir hamileyim. O dedigin ilk 2 ay güzel olabilir. Inan netflixte bile izlenecek bir şey kalmadı:KK43:
Vampir, kurt adam dizilerini seversen sürükleyici bir kaç tane önerebilirim netflixte 😄😄 şaka maka Allah yardımcın olsun her hamile böyle oluyor geçer..

Rastladığım kadarıyla hamileliğinin başından beri çok sinirlenme problemin var bence profesyonel destek düşün çünkü bebek gerçekten etkileniyor doğunca acısı çıkıyor.

Eveet normalde sinirli bir insan değildim. Ama hamileligimin başından beri aşırı sinirliyim. Aciktigim için ağladığım bile oluyordu. Progestan hap kullaniyorum o mu yapıyor bilmiyorum. Etkisi olduguna dair örneklerini gördünüz mu:(

Vampir, kurt adam dizilerini seversen sürükleyici bir kaç tane önerebilirim netflixte 😄😄 şaka maka Allah yardımcın olsun her hamile böyle oluyor geçer..

Her vampir kurt adam dizilerini sevmiyorum seciciyim😂 vampir günlükleri ve the orijinals izledim diğerleri hoşuma gitmedi😂 amin canm inşallah

Şimdi okudum yürüyüş yasak yazmışsınız .
Yok mu sizinle bir yere çıkıp temiz havada oturacak biri ?
Var temiz havada oturacak birileri ama eşim işe gitmeden bıraksa dönüşte alsa 8 9 saat oturmak zorundayim aynı yerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X