Sinirden çıldırmayayım da ne yapayım

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
Herkese selam
Sinirden kendi kendimi yiyorum kızlar ve şu anda sinirden elimden kaza çıkmaması için zor tutuyorum.
Neden mi?
Çünkü aylardır kendimi yiyip bitirdiğim, kendimi ona haksızlık yaptığım için suçladığım adam bana düğün davetiyesini gönderiyor!!! Dalga geçiyor,egosunu tatmin etmeye çalışıyor aptal herif...
Oysa tam bir ay önce dedim ki düzgünce konuştuk,sen yoluna ben yoluma. Nedenlerini söyledin, o da anladı seni başlamasına fırsat olmadan olmaması hayırlıydı dedim,mutluluklar diledik ama bu bana düğün davetiyesini en sinir olduğum insanla bana gönderiyor.
Bu zamana kadar hep kendimi suçladım bu yaşananların hepsi senin suçun diye ama bu benim için son damlaydı. Gecelerce ağladığım,nişanlandığını duyunca günlerce kendime gelemediğim kişi herkes gibi olduğunu gösterdi bu hareketiyle.
Şu anda arasam bağırıp çağırsam içim soğumaz gerçekten. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum nefes alayım diye memlekete geldim daha beter burnumdan geldi. Duygularımı belli etmeyen biri olarak resmen şu anda bunu yapamıyorum,Sinirimden ağlamamak için evde terör estiriyorum,ona buna çatıyorum misafir var diye bizimkiler ses etmiyor.
Ben ilk defa kendimi nasıl kontrol edebileceğim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

senin icin zordur ama hic bir sekilde cevap vermemen belki onun bu hareketini bosa cikaracaktir.Amaci belli seni sinirlendirmek.

Siz de sosyal medya üzerinden tebrik edin. Sizi sinir etmek için yaptığı belli. En iyi cevap sinir olmadığınızı göstermek bence

Davetiyesinin fotograflarini cek kendi duvarinda paylas ay canim tebrikler diye sonra o düşünsün hem senin takmadigini anlar hem belki nisanlisina hesap verir

Hic ugrasilmaya degecek biri de degil bence
Toz bezi kadar degeri yok

benim eski sevgilim daha benleyken sözlendigi kisiyle bir hafta sonra nisanlanmisti 7 ay sonrada evlendi. Heryerden engelleme ragmen taaa bir arkadasindan bana davetiyesini sonrasinda ise dügün resmini gönderti. Davetiye gönderirken söyle yazmisti arkadasi: "Kendine asik ettigin adam bak neler yaptin kendi ellerinle ittin (!) o davetiyede snein adin yazmasi gerekiyorken simdi baskasiyla evleniyor" Resimdeki not ise: "Mutluluk :)" Kafalari ayri bir güzelmis. Malesef bir tavsiyem yok. ZAmanla kizginlik gececektir. Yanliz annesinden ayrilamadigi cin benden ayrilanda oydu :D

Back
X