Sinirden çıldırmayayım da ne yapayım

Kızanlar olacaktır ama o düğüne gider,tebrik eder hatta "eski sevgilim beni unutamadan başkasıyla evleniyor" derdim. Hatta daha da sinirlenirsem bunu geline derdim. Karadeniz damarım tutuyor tepem atıyor böyle ş...sizleri görünce benim.

Ama siz beni dinlemeyin tabi. Mantıklı düşünün yine de :KK14:

Edit:Yahu bu biraz acımasız oldu sanki,geline belli edin bir şekilde o kişinin hala size nispet yaptığını. Düğün bunun için geç olabilir. O kıza da çok çok üzüldüm.

Tü kalibina oyle adamin. Yazık olmus evlenecegi kıza bilse nasil adi sinsi herifle evlendiğini . Sen kendini kurtarmissin sukur etmelisin

Siz kurtulmuşsunuz öyle birinden.

Yanındaki kız kendisini sevdiğini zannederek evlenme hazırlıkları yapıyor. Adam (!) da evlenirken eski sevgiliye düğün davetiyesi gönderiyor öyle mi?

Kıza yazık.
Evet sinirlenmek de haklısınız, biz tanımadığımız halde sinirlendik. Ama sükunetinizi koruyun. Mümkünse davetiyeyi veren kişiyle konuşuyorsanız; " çok güldüm bu hareketine" temalı bir laf söyleyin.

Onlara belli etmeyin duygularınızı.

Bazı insanlar bazılarını sinir eder ve bundan beslenir. Allah bizi, hepimizi korusun.

Siz şükür ki atmışsınız başınızdan.
Hayırlısı olsun.

Ne kadarda kalitesiz ve ucuz biri siz boyle biri icin uzuluyor olamazsiniz ?

Son cirpinislari yasiyor. Cok turk filmi izlemis gibi gibi :dondurma:

Boyle haysiyetsiz biri icin neden sonirleniyorsunuz ki. Istedigini veriyorsunuz.
Evlenecegi kisiye acidim.
Dugunune gider tuvalet kagidi takardim... :KK45::KK45::KK45:
Bi taraflarimi sildigim bez olamazsin maayetinde:lülülü::rapci:

Basliga cevap: Sadaka ver. Ucuz kurtulmussun.

Kızlar şu anda her türlü cinnet planına destekleyebilirim.
Daha önce benimle nişanlısıyla aynı masaya oturmuşları vardı ama sırf aramızda ilişki namına düzgün bir şey yaşanmadı,o yaklaştı ben kaçtım diye sustum. Gıkımı bile çıkaramadım.
Geçen ay yanıma geldi geçirdiğimiz güzel günler hatırına oturdum konuştum,bu nedenlerle biz olamazdık diye.
O zamanki öfkemle şu anki öfkem o kadar boyut değiştirdi ki ne yapsam bilemiyorum. Kıza zaten bir şey yapamam sonuçta hiçbir şeyden haberi yok,suçu günahı yok.
Benim için birçok şeyi kabullenmek zaten zorken bu tuz biber oldu.

Herkese selam
Sinirden kendi kendimi yiyorum kızlar ve şu anda sinirden elimden kaza çıkmaması için zor tutuyorum.
Neden mi?
Çünkü aylardır kendimi yiyip bitirdiğim, kendimi ona haksızlık yaptığım için suçladığım adam bana düğün davetiyesini gönderiyor!!! Dalga geçiyor,egosunu tatmin etmeye çalışıyor aptal herif...
Oysa tam bir ay önce dedim ki düzgünce konuştuk,sen yoluna ben yoluma. Nedenlerini söyledin, o da anladı seni başlamasına fırsat olmadan olmaması hayırlıydı dedim,mutluluklar diledik ama bu bana düğün davetiyesini en sinir olduğum insanla bana gönderiyor.
Bu zamana kadar hep kendimi suçladım bu yaşananların hepsi senin suçun diye ama bu benim için son damlaydı. Gecelerce ağladığım,nişanlandığını duyunca günlerce kendime gelemediğim kişi herkes gibi olduğunu gösterdi bu hareketiyle.
Şu anda arasam bağırıp çağırsam içim soğumaz gerçekten. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum nefes alayım diye memlekete geldim daha beter burnumdan geldi. Duygularımı belli etmeyen biri olarak resmen şu anda bunu yapamıyorum,Sinirimden ağlamamak için evde terör estiriyorum,ona buna çatıyorum misafir var diye bizimkiler ses etmiyor.
Ben ilk defa kendimi nasıl kontrol edebileceğim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

"başlamasına fırsat olmadan olmaması hayırlıydı dedim, mutluluklar diledik" demişsiniz. Yani dostça ve arkadaşça ayrılmışsınız. Aranızda da bir şey geçmemiş. "Davetiye göndermesem ona bir şeyler hissettiğimi sanabilir. Tavır gibi algılayabilir. En iyisi göndereyim" demiş olabilir. Sevmediğiniz biriyle göndermiş olması kötü olmuş. Ama bilerek yapmamış olabilir. Şu an düğünüyle ilgileniyor, telaşı var ve bu davetiye üzerinde en fazla bir dakika düşünmüş olabilir. Boşuna kendinizi harap etmeyin. Sizi üzmek için yapmamış olma ihtimali var. Başlamadan bitti yazmışsınız diye diyorum. Yine de ayrıntıları siz biliyorsunuz, niyetini en iyi siz tahmin edersiniz.

Herkese selam
Sinirden kendi kendimi yiyorum kızlar ve şu anda sinirden elimden kaza çıkmaması için zor tutuyorum.
Neden mi?
Çünkü aylardır kendimi yiyip bitirdiğim, kendimi ona haksızlık yaptığım için suçladığım adam bana düğün davetiyesini gönderiyor!!! Dalga geçiyor,egosunu tatmin etmeye çalışıyor aptal herif...
Oysa tam bir ay önce dedim ki düzgünce konuştuk,sen yoluna ben yoluma. Nedenlerini söyledin, o da anladı seni başlamasına fırsat olmadan olmaması hayırlıydı dedim,mutluluklar diledik ama bu bana düğün davetiyesini en sinir olduğum insanla bana gönderiyor.
Bu zamana kadar hep kendimi suçladım bu yaşananların hepsi senin suçun diye ama bu benim için son damlaydı. Gecelerce ağladığım,nişanlandığını duyunca günlerce kendime gelemediğim kişi herkes gibi olduğunu gösterdi bu hareketiyle.
Şu anda arasam bağırıp çağırsam içim soğumaz gerçekten. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum nefes alayım diye memlekete geldim daha beter burnumdan geldi. Duygularımı belli etmeyen biri olarak resmen şu anda bunu yapamıyorum,Sinirimden ağlamamak için evde terör estiriyorum,ona buna çatıyorum misafir var diye bizimkiler ses etmiyor.
Ben ilk defa kendimi nasıl kontrol edebileceğim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Bir de, onun niyeti sizi üzmek bile olsa, daha başlamadan biten bir şey için kendinizi bu kadar üzmeyin.

Herkese selam
Neden mi?

ayyyyy. suna bak ya. evlenecek ama hala aklı sende demek ki. bu evlendikten sonra da sana mesaj atar ben sana diyim. birkaç ay sonra gör bak

Back
X