- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi misslola35
Darısı boşanma celbini de almaya de. Ergen herif.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni üzmek için yapmamış olması gibi bir ihtimal yok eğer öyle bir niyeti olmasa hoşlanmadığım bir kişiyle göndermezdi davetiyesini.."başlamasına fırsat olmadan olmaması hayırlıydı dedim, mutluluklar diledik" demişsiniz. Yani dostça ve arkadaşça ayrılmışsınız. Aranızda da bir şey geçmemiş. "Davetiye göndermesem ona bir şeyler hissettiğimi sanabilir. Tavır gibi algılayabilir. En iyisi göndereyim" demiş olabilir. Sevmediğiniz biriyle göndermiş olması kötü olmuş. Ama bilerek yapmamış olabilir. Şu an düğünüyle ilgileniyor, telaşı var ve bu davetiye üzerinde en fazla bir dakika düşünmüş olabilir. Boşuna kendinizi harap etmeyin. Sizi üzmek için yapmamış olma ihtimali var. Başlamadan bitti yazmışsınız diye diyorum. Yine de ayrıntıları siz biliyorsunuz, niyetini en iyi siz tahmin edersiniz.
Ben olsam nisanlisina gonderirdim. Evleniyormussunuz hayirli olsun bana davetiye geldi ama davete icabet etsem garip olur belki diye buradan tebrik etmek istedim, mutluluklar yazarim gerisini onlar dusunsun.
+1 daha
ya demiyim dedim de eski sevgili baya bi arsızmış bu ne ya her yorumunda ayrı ayrı şok yaşatıyor bana yaptıklarıyla yanlış anlamanı istemem sadece bi fikir sende onun davetine yakışıklı bir beyle icabet et bu illa sevgili olacak değil kuzen olur bi arkadaş olur o bunları bilmesin yeter ona kıymetinin yerin de yellerin estiğini göster yeterKızlar şu anda her türlü cinnet planına destekleyebilirim.
Daha önce benimle nişanlısıyla aynı masaya oturmuşları vardı ama sırf aramızda ilişki namına düzgün bir şey yaşanmadı,o yaklaştı ben kaçtım diye sustum. Gıkımı bile çıkaramadım.
Geçen ay yanıma geldi geçirdiğimiz güzel günler hatırına oturdum konuştum,bu nedenlerle biz olamazdık diye.
O zamanki öfkemle şu anki öfkem o kadar boyut değiştirdi ki ne yapsam bilemiyorum. Kıza zaten bir şey yapamam sonuçta hiçbir şeyden haberi yok,suçu günahı yok.
Benim için birçok şeyi kabullenmek zaten zorken bu tuz biber oldu.
ya demiyim dedim de eski sevgili baya bi arsızmış bu ne ya her yorumunda ayrı ayrı şok yaşatıyor bana yaptıklarıyla yanlış anlamanı istemem sadece bi fikir sende onun davetine yakışıklı bir beyle icabet et bu illa sevgili olacak değil kuzen olur bi arkadaş olur o bunları bilmesin yeter ona kıymetinin yerin de yellerin estiğini göster yeterMazef fikir buydu canımcım
![]()
Bugün ilk defa sayenizde güldüm :)ya demiyim dedim de eski sevgili baya bi arsızmış bu ne ya her yorumunda ayrı ayrı şok yaşatıyor bana yaptıklarıyla yanlış anlamanı istemem sadece bi fikir sende onun davetine yakışıklı bir beyle icabet et bu illa sevgili olacak değil kuzen olur bi arkadaş olur o bunları bilmesin yeter ona kıymetinin yerin de yellerin estiğini göster yeterMazef fikir buydu canımcım
![]()
Daha iyi bir fikrim var o pastayı kafasına geçirmek daha mantıklı geliyor şu anda.Güzelce giyinip düğününe gidip gelin masasını en net bakan yere oturup düğün pastasından yiyin. Belli ki sizi unutamamış düğünde biraz daha gorsun. 50 tl de para takın kadına sizi kurtardığı için sadakaniz olsun.Sonra sizde kendi düğününüze cagirirsiniz diyeceğim ama aklınıza gelir mi şüpheliyim
![]()
Daha iyi bir fikrim var o pastayı kafasına geçirmek daha mantıklı geliyor şu anda.
Kendini tutamayacak ne var gidip o şuursuza ya ben sinirimden yaptım bunu diye dökülmezsin herhalde ya da yanında ki kişiden destek isteyebilirsin bu konuda kendime hakim olamazsam ortamı idare et diye valla çatır çatır çatlar bunu yaparsan senin de için soğur fena mı?Bugün ilk defa sayenizde güldüm :)
Aynı fikri şimdi bana kuzenimde vermişti ama ben pek cesaret edemem tutamam kendimi diye..
Ayrılmışsın bitmiş.Önüne bak.Herkese selam
Sinirden kendi kendimi yiyorum kızlar ve şu anda sinirden elimden kaza çıkmaması için zor tutuyorum.
Neden mi?
Çünkü aylardır kendimi yiyip bitirdiğim, kendimi ona haksızlık yaptığım için suçladığım adam bana düğün davetiyesini gönderiyor!!! Dalga geçiyor,egosunu tatmin etmeye çalışıyor aptal herif...
Oysa tam bir ay önce dedim ki düzgünce konuştuk,sen yoluna ben yoluma. Nedenlerini söyledin, o da anladı seni başlamasına fırsat olmadan olmaması hayırlıydı dedim,mutluluklar diledik ama bu bana düğün davetiyesini en sinir olduğum insanla bana gönderiyor.
Bu zamana kadar hep kendimi suçladım bu yaşananların hepsi senin suçun diye ama bu benim için son damlaydı. Gecelerce ağladığım,nişanlandığını duyunca günlerce kendime gelemediğim kişi herkes gibi olduğunu gösterdi bu hareketiyle.
Şu anda arasam bağırıp çağırsam içim soğumaz gerçekten. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorum nefes alayım diye memlekete geldim daha beter burnumdan geldi. Duygularımı belli etmeyen biri olarak resmen şu anda bunu yapamıyorum,Sinirimden ağlamamak için evde terör estiriyorum,ona buna çatıyorum misafir var diye bizimkiler ses etmiyor.
Ben ilk defa kendimi nasıl kontrol edebileceğim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?