Sinirden deliye döndüm ???

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar benim nisanlimin anne babasi yok yengesi ve abisiyle yasiyo yengesi 26 ben 23 yasindayim ben dedimki hic gelip gitmiyosun bize iyice unuttun damatligi oda bana hayirdir napcaktim isim gucum var dedi sende hic gelinlik yapmiyosun dedi bende siz beni kac kere evinize cagirdiniz ayrica senin yengen kaynanam mida ben ona gelin olcam dedim oda bana olabilir saygi duymak zorundasin dedi ben zaten yeterince saygiliyim oda senin annen benim annem mi de ben ona oğul olcam damat olcam dedi bende beni bidaha arama yengeninde haltini ye dedim offf suan onun kafasini koparmak istiyorum ?

Sizin dediğiniz yanlış değil, bu zamanda gelin kaynanasına bile "gelinlik" yapmaktan acizken siz eltinize yapacak değilsiniz elbet.
Ama deme şekliniz biraz ters olmuş.

Ama sevgiliniz baştan sona haksız! Ve biraz ukala galiba?
Neyse biraz yatışın barışırsınız.

Sizin dediğiniz yanlış değil, bu zamanda gelin kaynanasına bile "gelinlik" yapmaktan acizken siz eltinize yapacak değilsiniz elbet.
Ama deme şekliniz biraz ters olmuş.

Ama sevgiliniz baştan sona haksız! Ve biraz ukala galiba?
Neyse biraz yatışın barışırsınız.
ilk basta benim soyledigim hic damatlik yapmiyosun lafina karsilik inatla soyledi ama yinede ben boyle sacma biseyi kaldiramam elin kizi icin bana benim kanimdan olan birine saygi duycaksin diyo

ayrıntılara gerek yok büyük resimde gözüken bunlar evlenemezler evlenseler bile yürümez gibi olgunlaşın biraz ya

Oo daha bu gunden adam bu laflari etmis ,icini acik belli etmis ,cocukcadan ote adam simdiden kul kole olmani bekliyor ,
Salla gitsin

Unuttun damatlığı derseniz o da size gelinlik yapmıyorsun der. Bence haksızsınız, nişanlınızın babası yokmuş ki olsa da abisine saygı beklerdi ama şu an abisinden daha yakın kim olabilir ki? Kaynanam mı da falan bu şekilde konuşmanız çok itici bana göre.

Benim eşimde abisinin evinde kalmış bekarken, keşke banada bu kadar vefakar olsaydı baba yaptım onu ama eltim kdr yarananadım. 11 senede artık benim le aynı fikirde olmasada savunma ya gecmemeyi öğrendi. Büyük ihtimalle her zaman eşin vicdan borcu hissedecek onlara
Kolay gelsin sana

Benim eşimde abisinin evinde kalmış bekarken, keşke banada bu kadar vefakar olsaydı baba yaptım onu ama eltim kdr yarananadım. 11 senede artık benim le aynı fikirde olmasada savunma ya gecmemeyi öğrendi. Büyük ihtimalle her zaman eşin vicdan borcu hissedecek onlara
Kolay gelsin sana
aslinda nefret eder yengesinden

Şu an eşinle eltin ilgilendiği için koca adam biliyorum ama onun evinde kalıyor. Nişanlının ona saygı göster demesi normal,

18 yaş nişanlı olmak için , bu tarz muhabbetlere girmek icin küçük bir yaş değil mi?

Çocuksunuz daha bu tarz konuşmalar gayet normal.

Biri bana gelinlik yapmiyorsun, damatlik yapmiyorsun cumlelerini aciklasin.. bu yasima kadar anlam veremedigim cumleler.. aile aradi karsilikli saygi mecbur.. ama ikiniz arasinda belliki biseyler eksik.. SAYGI mesela.. birde bu adam seni ezdirecek gibime geliyor konusmalarindan bunu cikardim..

Biri bana gelinlik yapmiyorsun, damatlik yapmiyorsun cumlelerini aciklasin.. bu yasima kadar anlam veremedigim cumleler.. aile aradi karsilikli saygi mecbur.. ama ikiniz arasinda belliki biseyler eksik.. SAYGI mesela.. birde bu adam seni ezdirecek gibime geliyor konusmalarindan bunu cikardim..
olay soyle gelisti yarin bize gel oturalim dedim oda gelemem dedi bende bu ara iyice unuttun damatligi da unuttun diye saka yollu soyledim oda bana sende gelinligini yap bizim eve gelde dedi ciddi bi sekilde

Back
X