Sinirden deliye döndüm ???

yaa bunun bide annesi hayatta olsaydı sen düşün olayları.

Ayyyy adama bak adama. Senden 3 yaş büyük kadına gelinlik yap diyor. Hadi ordan. O bence bahane arıyor. Kendi damat olmak istemiyor ailene sende yapmıyorsun demek istiyor. Zararın neresinden dönersen kar. Bunun kocalıgi belli

Baya bi güç savaşına dönüşmüş, gereksiz inatlaşmalar bunlar. Ama evlilikle ilgili yeterli sinyali veriyor.. Biraz daha evlenmeyin siz bence

Damatlık yapmak gelinlik yapmak savaşlarına erken girmişsiniz ikiniz de.

Seviyeyi saygıyı şimdiden aşağılarda tutarsanız ileriniz için hiç sağlıklı olmaz.
HaLT yemek ,damatlık yap ,gelinlik yap !
İlginç....

valla ben sizi çok ta haklı bulamadım. aranızda 3 yaş ta olsa 10 yaş ta olsa. o yengenin nişanlınızda emeği var. siz yaşar mısınız kaynınızla. anası-babası yok abisiyle yengesi az-çok, eksik-gedik ona kol kanat germişler. tabi ki çocuk ta yengesini önemseyecek. bişi dememiş ki. siz atar yapmısınız "ben gelinlik mi yapcam" kafaya bak. gelinlik yapmak mı kaldı artık. çok basit ve sığ hareketler bunlar.

Beklentiniz garip

Bize gel demek ayrı damatlık yap ayrı

Ada'mın anası babası yok ondan ailenize yönelik özel görevler beklemeyin zira üzülüp hıncını sizden çıkarıyor

kizlar benim nisanlimin anne babasi yok yengesi ve abisiyle yasiyo yengesi 26 ben 23 yasindayim ben dedimki hic gelip gitmiyosun bize iyice unuttun damatligi oda bana hayirdir napcaktim isim gucum var dedi sende hic gelinlik yapmiyosun dedi bende siz beni kac kere evinize cagirdiniz ayrica senin yengen kaynanam mida ben ona gelin olcam dedim oda bana olabilir saygi duymak zorundasin dedi ben zaten yeterince saygiliyim oda senin annen benim annem mi de ben ona oğul olcam damat olcam dedi bende beni bidaha arama yengeninde haltini ye dedim offf suan onun kafasini koparmak istiyorum ?
İkinizde hatalısınız burada siz ona damatlığı unuttunuz bize gelip gitmiyorsun derseniz oda size öyle cevap verir .Bu konuda ilk olayı başlatan siz olmuşsunuz bence biraz olay yatıştıktan sonra telefon açın ve konuşun karşlıklı olarak özür dileyin birbirinizden.

Evcilik oynayınca böyle oluyor demek.

Ayrıca o yengenin yeri sizden üstün kusura bakmayın. Kadın kazık kadar kayınbiraderiyle beraber yaşamayı kabul etmiş, yemeğini temizliğini yapıyor, bir de sizin tripleriniz mi olacak?

niye bu gereksiz saçma sapan muhabbetlere giriyorsunuz? o size gelip "damatlık" yapmak zorunda değil siz de onun sizden 3 yaş büyük yengesine "gelinlik" yapmak zorunda değilsiniz. en güzel yaşlarınızı bunları yarıştırarak heba etmeyin yahu gidin birlikte kendinizi geliştirin, yaşayın, öğrenin, sevin.

bazı insanlar doğal seleksiyonla yok olmalı bence.

gerçekten vatana millete topluma faydali birey olmayanlar doğurmamalı çoğalmamalı. bunlar nasıl insanlar nasıl konular aklım almıyor.

Back
X