Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende şunu söyleyeyim
Doktor hatası yüzünden sakat kalmış, bir bacağı benim bilek kemiğimden daha ince olup topallayan bir babam var. Ne biçim beddualar ediyorsunuz böyle? Bir haddinizi bilin ya, burada bu konuda yarası olan kaç tane anne, evlat var biliyor musunuz? Yaptığınız hadsizlikten birşey değil.
Geçmiş olsun öncellikle fakat sanırım okuduğunu anlamada biraz eksik gördüm sizi ben doktora hatasına maruz kalın diye beddua etmedim aksine umarım kalmazsınız diye dua ettim:)tabi siz de haklısınız bir taraftan patronla evlilik hayali kurup bir taraftan ceza evindeki eski sevgiliyi ziyaret etmeler falan baya kafanızı karıştırmış okuduğunuzu anlamamanız gayet normal

1. Ben cv yolluyorum geri dönüş alamıyorum demedim cvme geri dönüş aldığım halde kapalı olduğumu öğrenince vazgeçiyorlar dedim ki cvme fotoğraf koymamam benim hatamdı doğru
2. Ise ben asla doktor hatasına maruz kalın diye beddua etmedim aksine dua ederim umarım doktor hatasına maruz kalmazsınız diye :KK66:

Seni konusmaya cagirdiklarinda, ilk dedigin sey "ben kapaliyim"mi oluyor??

Bu kadar cok kapali/acikliga önem veren hastane, niye fotosuz yollanan cv'ye pozitif yaklassin?

Geçmiş olsun öncellikle fakat sanırım okuduğunu anlamada biraz eksik gördüm sizi ben doktora hatasına maruz kalın diye beddua etmedim aksine umarım kalmazsınız diye dua ettim:)tabi siz de haklısınız bir taraftan patronla evlilik hayali kurup bir taraftan ceza evindeki eski sevgiliyi ziyaret etmeler falan baya kafanızı karıştırmış okuduğunuzu anlamamanız gayet normal

Ve bu yorumun cirkinligi,.. Troll oldugunu cok erkenden gösterdin.

Seni konusmaya cagirdiklarinda, ilk dedigin sey "ben kapaliyim"mi oluyor??

Bu kadar cok kapali/acikliga önem veren hastane, niye fotosuz yollanan cv'ye pozitif yaklassin?

Ve bu yorumun cirkinligi,.. Troll oldugunu cok erkenden gösterdin.
Troll olsaydım bu kadar rahat hastane ismi veremezdim
Ha bu arada evet telefonum çalınca direkt merhaba ben kapalıyım diye açıyorum 😂

Konunun fake olduğuna şimdi caaanı gönülden inanıyorum. (: buradaki herkes alttan alttan beddua ettiğinizi anladığı için size tepki gösterdi ki yerden göğe kadar haklılar. :)
Vee ben en azından farklı zaman dilimlerinde farklı insanlarla "gerçek" bir birliktelik yaşadım kiiii sizin gibi olmayan bir konuyu sırf ortalığı karıştırmak için, kargaşa yaratıp insanları birbirine kırdırmak için açmadım. Daha yaratıcı konular üzerinde çalışmanızı ve insanların hayatına burnunuzu sokacak hadsizliğinizi bir kenara bırakın derim. :)

Bir mutluluklar dilemediğiniz için çok üzüldüm ama keşke siz de benim kadar şanslı olsaydınız da kendinizi yalan konularla meşgul edip gerçek hayatta görmediğiniz ilgiyi burada, bu konuda aramasaydınız :)
Benim gizli saklı herhangi bir olayım olmadığı için profilimi gizleme gereği duymadım ama sizin sakındığınız şeyler var ki profilinizi gizliyorsunuz, ne diyeyim beklediğiniz ilgiyi gördüyseniz sahneden alalım sizi, iyi günler dilerim.

Konunun fake olduğuna şimdi caaanı gönülden inanıyorum. (: buradaki herkes alttan alttan beddua ettiğinizi anladığı için size tepki gösterdi ki yerden göğe kadar haklılar. :)

Vee ben en azından farklı zaman dilimlerinde farklı insanlarla "gerçek" bir birliktelik yaşadım kiiii sizin gibi olmayan bir konuyu sırf ortalığı karıştırmak için, kargaşa yaratıp insanları birbirine kırdırmak için açmadım. Daha yaratıcı konular üzerinde çalışmanızı ve insanların hayatına burnunuzu sokacak hadsizliğinizi bir kenara bırakın derim. :)

Bir mutluluklar dilemediğiniz için çok üzüldüm ama keşke siz de benim kadar şanslı olsaydınız da kendinizi yalan konularla meşgul edip gerçek hayatta görmediğiniz ilgiyi burada, bu konuda aramasaydınız :)
Mutluluklar dilerim 😂
Konunun yalan olmasını o kadar çok isterdim ki hatta bırak yalanı abartılmış bir konu olmasına bile razıydım

Yalan mı değil mi bilemeyiz ama zaten abartılmış bir konu
Verdiğim tepkiye abartılmış diyebilirsiniz kabul ederim ama konu içeriğinde yaşananlar hakkında abartılmış tek bir kelime bile yok

İnanıp inanmamanıza saygı duyarım
Herhangi bir sebepten inşallah hiçbiriniz dışlanmazsınız ^^
Allah aşkına yapmayın bunu ya. Bende o zaman 1 yıldır issizim hemen buraya konu açıp türbanlı olmadığım için işe alınmıyorum yazayım. Sende diyorsun türbanlı çalışanları var. Bana isim say desem türbanlı eleman almayan sayamazsin çünkü yok. Mesajlarda da beddua ettiğiniz yazıyor. Önemli olan kalbi temiz tutmak arkadaşım

Allah aşkına yapmayın bunu ya. Bende o zaman 1 yıldır issizim hemen buraya konu açıp türbanlı olmadığım için işe alınmıyorum yazayım. Sende diyorsun türbanlı çalışanları var. Bana isim say desem türbanlı eleman almayan sayamazsin çünkü yok. Mesajlarda da beddua ettiğiniz yazıyor. Önemli olan kalbi temiz tutmak arkadaşım
Türbanlı çalışanları var diye bir sey yazmadım ama sanırım muhalefet olmaya çalışan insanlar genel olarak okumada bir problem yaşıyorlar bilemedim şimdi:/

Sade kahvecim
Hanımefendinin çocuğu olmamasına rağmen anneler kulübüne bile katılmış,sen düşün neler hakkında yalan söyleyebileceğini. Hanımefendi sadece polemik için açmış konuyu, başka hiçbirşey için değil.

türkiyede su sartlarda böyle birseyin gercek olduguna asla inanmiyorum. son bes yildir tr de nereye gidersem gidim kapali bayanlar en az acik bayanlarla esit sayida.

polemik icin acilmis bi konu oldugunu düsünüyorum.
Saygı duyarım:)

Sade kahvecim
Hanımefendinin çocuğu olmamasına rağmen anneler kulübüne bile katılmış,sen düşün neler hakkında yalan söyleyebileceğini. Hanımefendi sadece polemik için açmış konuyu, başka hiçbirşey için değil.
3 aylık bir kızım var ama sizin kadar saldırgan değil çok uysal 😻

3 aylık bir kızım var ama sizin kadar saldırgan değil çok uysal 😻
ben kendimi tanitmistim ismimi değiştirdim sadece burada herkes takma isim kullanıyor diye çarşamba günü başladım 24 yaşında evli ebeyim çocuğum yok 95 kiloyla gruba yazdım çatana günü kendimi bildim bileli kiloluyum diyet yapıp kilo alıp veriyorum.
Çocuğu 3 ayda mı yaptınız? Çocuğunuz direkt fetüs olarak mı doğdu?

Verdiğim tepkiye abartılmış diyebilirsiniz kabul ederim ama konu içeriğinde yaşananlar hakkında abartılmış tek bir kelime bile yok
Konu içeriği abartı zaten. Kapalı kadınlar hiç bir yerde dışlanmıyorlar artık kendinizi mağdur göstermeye çalışmayın. Hatta kapalı bir çok kişi başı açık kadınlara kötü gözle bakıyor ya bu ülkede deprem olduğunda başı açık kadınlara bunların yüzünden oldu diyen cahil bir güruh var. Bu kadar yobazlığın olduğu bir ülkede kapalılar değil baş örtüsü takmayan kadınlar ötekileştiriliyor artık.

Konu içeriği abartı zaten. Kapalı kadınlar hiç bir yerde dışlanmıyorlar artık kendinizi mağdur göstermeye çalışmayın. Hatta kapalı bir çok kişi başı açık kadınlara kötü gözle bakıyor ya bu ülkede deprem olduğunda başı açık kadınlara bunların yüzünden oldu diyen cahil bir güruh var. Bu kadar yobazlığın olduğu bir ülkede kapalılar değil baş örtüsü takmayan kadınlar ötekileştiriliyor artık.
Aynı yobazlığı sizin yapmanız tuhaf

Tebrikler seni küçük hafiye 😍benim için bu kadar emek harcamana çok sevindim
Emek mi? Bir tık la herşey ulaşabiliyor artık, malum İnternet çağı falan.. Siz de yalan söylemeye son verin isterseniz, amacınız yeterince açığa çıktı çünkü.

Bu aradaaaa
Söz uçar yazı kalır. Unutmayalım (:

Belki bulunduğunuz bölge dışına çıksanız daha iyi olur Etimesgut, yeni mahalle gibi..

Bu çağda bu durumların yaşanmasına gerçekten çok şaşırıyorum..

İnsanlar keşke birbirine saygı duysa..Çomağı eline alan diğerini dövmeye, yermeye kalkmasa..
Maalesef ki yaşadığımız ortam kendimi bildim bileli böyle. .
Saygı sıfır. .
Semtine göre baskın taraf diğerini istemiyor..

Bu kutuplaşmaya sebep olanlar utansın. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X