Muhabbet ayri krize sokmak ayri kadin sadece bir öneride bulundu yoksa tabiiki sizin taktiginiz beni baglamaz diyor.Ya bilemedim ben.
Annende suc buluyorum.
Istedigi olmayinca krize girmis.
Muhabbete girerken anjiyo olmus gibi degil anlattigin kadariyla, istedigi olmayinca degismis.
Cocuga bakildiysa da o kardeslerin arasindaki durum, bakan ve baktiran disinda kimseyi ilgilendirmez.
Olabilir 2 abim ve ablam hemen gaza geliyorlar..hiç bilemedim ya.
yani diğer kardeşlerinizin abisinin yanında yer alması garip geldi bana.
sanki olayı tek taraflı dinlediğiniz için eksikler olabilir gibi düşündüm.
şöyle ki, belki annenizin ilk andaki tavrı öneri gibi değil de biraz daha aşırı olmuş olabilir.
ya da kadeşlerinizin tavrı o kadar abartı olmayabilir ama anneniz alıngan döneminde olduğundan fazla abartıyor olabilir gibi.
yoksa 4-5 evladı birden kadının üzerine gitmişse elbette hoş değil, ama öyle olacağına ihtimal vermek istemiyorum.
Siz ailenizi daha iyi bilirsiniz. Yani yapmışlar mıdır böyle bir şey?
Bide evlat olarak bana sor sen o siniri bacim..Ben mutlaka konusunu açardım, hem yengeme hem abime derdim ki, annem kendince fikrini söylemiş, y'ninde hepimize iyiliği olmuştur, kadın isterseniz daha farklı bir şey yapabilirsiniz demişl, hata mı etmiş, silah zoruyla takacaksınız illa ki mi demiş... Siz anjiyodan çıkan hastaya ne hakla böyle davranırsınız, bir daha annemi üzecekseniz gelmeyin gitmeyin derim.
O diğer kardeşlerinize de iki lafım var, yengeyle bir olup anneyi üzmek ne demek? Anneye hakarete varacak cümleler kurmak ne demek? Onlar anne olmuş, annenizi çocuk yerine koyup azarlamak ne demek? Yani siz söyleyin onlara da bunu...
Annenize de deyin ki, boşver anne, kimseye bir şey denmeye gelmiyor, kim ne takarsa taksın, ne yaparsa yapsın, sen karışma, kötü biz oluyoruz baksana. Üzülme, y nin büyüğü yoksa küçük altını olsun, sen bize lazımsın, kimse için üzülmeye değmez deyin.
Nasıl sinirlendim şimdi, terbiyesizler....
Haklisiniz ama yengem veya abim herhangi bir sebepten beni ararlarsa veya onlari görürsem öyle hicbisey olmamis gibi sessiz sakin davranamam.olaylar tam olarak sana aksettirildiği gibi değil gibime geldi,zira birden fazla kardeşin aynı fikirde olması falan neyse..sen aklıselim bi şekilde anneni yatıştır,olaylar tam olarak bilmediğin gibiyse düğün üstü kardeşlerinle aranı bozma,zaten şimdi kavga çıkartsan annen tekrar bi sinir krizi geçirecek,değmez.
Annemle kardesim bana olaylarin böyle gelistigini anlattilar.. digerlerinden dinlemedim cünkü onlarla sakin kafayla konusamam olaylar cok taze ve ben gercekten sinirliyim onlara karsi!olaylar tam olarak sana aksettirildiği gibi değil gibime geldi,zira birden fazla kardeşin aynı fikirde olması falan neyse..sen aklıselim bi şekilde anneni yatıştır,olaylar tam olarak bilmediğin gibiyse düğün üstü kardeşlerinle aranı bozma,zaten şimdi kavga çıkartsan annen tekrar bi sinir krizi geçirecek,değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?