Annemle kardesim bana olaylarin böyle gelistigini anlattilar.. digerlerinden dinlemedim cünkü onlarla sakin kafayla konusamam olaylar cok taze ve ben gercekten sinirliyim onlara karsi!
bak gördün mü,çünkü ikisi de aynı fikirdeler ,elbette kendi pencerelerinden anlatacaklar..sen sakin ol,annen rahatsız hassassın ,annen hele bi iyileşsin hepsini bir araya toplar ,kim haklı kim haksız öğrenir,böylece kimsenin de günahına girmemiş olursunuz..acil şifalar diliyorum
bak gördün mü,çünkü ikisi de aynı fikirdeler ,elbette kendi pencerelerinden anlatacaklar..sen sakin ol,annen rahatsız hassassın ,annen hele bi iyileşsin hepsini bir araya toplar ,kim haklı kim haksız öğrenir,böylece kimsenin de günahına girmemiş olursunuz..acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun öncelikle. Çok gereksiz bir şey yaşanmış ama sırf öneride bulundu diye niye millet annenize çullanmış garip. Yenge hanımda doluymuş herhalde. Ama zamanlama çok ters. Yine de sz bu sinirle hç bişey yapmayın, annenize moral verin. Sakinleştikten sonra açarsınız konuyu.