sinirden kafami duvara vurucam

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Okadar sinirliyim ki bir kac gundur. Hic bir sebeb yok.. Hamile oldugumu ogrendim bu arada pazartesi..
Ama hic bir rahatsizligim yok,bulanti falan...
Kafami duvara toslamak istiyorum resmen. Agliyasim geliyo...
Esim yanlislikla ayagima basti diye Demedigim kalmadi. 5sene onceki seylerden bile kizdim. Azini acmadi
Nolcak bilmiyorum
Evi basima yikasim var.
Dogru duzgun yorum bile yapmiyorum kk da 2gundur
Birinin kalbini kiricam diye.
Ayaginizi denk alin ona gore

Son düzenleme:
hiç sebep yok mu !? hamilesin işte daha ne sebep arıyorsun

hamilelik duygu - davranış değişikliklerine sebep olur, herkes farklıdır kimi insanda çok değişim olmaz ama kimi insanda da sizinki gibi büyük değişimler olabilir.. bunu bilerek biraz oto-kontrol yapmaya çalışın çünkü stres bebeğinizin de sizin de en büyük düşmanınız

sevgiler..

Ama daha cok.cok yeni ondan sebeb degildir diyorum cunku hic bir belirtisini yasamiyorum. Periyodum olmuyo ama periyod onceside sinirli olmazdim hic

Ama daha cok.cok yeni ondan sebeb degildir diyorum cunku hic bir belirtisini yasamiyorum. Periyodum olmuyo ama periyod onceside sinirli olmazdim hic

ne kadar yeni olursa olsun hormonlarınız hamile kaldığınız ilk günden itibaren değişir, siz de en az 1 aylık hamilesiniz

başka belirtilerin olmaması ölçü değil.. hormonlar değişti, duygu ve davranışlardaki farkı yaratan da bu değişim..

Ay hormonlardan mı acaba normalde nasılsın yavrunu hissetmeye başlayınca bişiyin kalmaz en sinirli anında bi tekme yersin ondan susturur seni güldürür

Böyle böyle 9ayı devırcen canım.adetim bu ay vok gecıktı kendimi hamile sandım bi tripler duygusallıklar ohoooo dun aksam adet oldum karizmam yerlerde zaten daha erken oğlusum buyusun biraz

kredinizi simdiden cok tuketmeyin derim esinize karsi cunku ilerleyen donemde naza ilgiye daha cok ihtiyaciniz olacak.sinirlendiginiz an mekan degistirin oda degistirin,balkona cikin.gebeliginiz yeniyse karninizdaki yavrunun kalbi henuz yeni yeni atiyor ve bu dunyaya yeni demir atmis canliyi sebepsiz yere bukadar strese sokmaniz bilmiyorum ama saglikli gorunmuyor.hamilesin sinirli olursun gibi yorumlari benimsemeyin.kan sekerinizde ani dususler veya cikislar olabilir daha duzenli beslenmeye calisin o da insani sinirli yapar.bende hamileydim,pamuk gibi oldum hamileligim suresince,sinirlensem de kendimi yatistirmaya calistim hep.normal yapim sinirli,esim dalga gecerdi,bu bebegi dogur lohusaligin gecsin hemen ikinci olsun

günaydın..hayırlı olsun öncelikle bebeğiniz..
ben de çok agresif olmuştum..içimden öfke alev şeklinde çıkıyordu resmen..hamileyken yani:)
bu gebelik herkeste farklı etki yapıyor valla..ben de hiç mide bulantısı kusma falan olmadı..ama ben de sayıp sayıp adama ,sonra da oturup ağlıyodum..
yeğeniniz nasıl bu arada? gerçi artık oğlunuz diyebiliriz sanırım..
belki de 2 çocuk gerg,nliği olabilir mi acaba?

canım ben de hamileliğimin ilk bir kaç ayında acayip sinirliydim
biri selam verse küfür etmiş gibi gelirdi
hele eşime!
ne dese, ne yapsa batardı, yürüyüşüne bile gıcccıkkkk olurdum
sürekli ne dedi, ne yapacak böyyyyle dört gözle, dört kulakla takip ederdim falan
o da allah var çok alttan aldı
sonra bir anda normale dönüverdim
eşin şikayetçiyse, benim mesajımı okutuver
geçiyor bu günler
hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim canım

Hamileligi abartili yaşayan tipik yurdum kadini sendromuna yakalanmissiniz.
Aman gözünüzü seveyim tadinda birakin. Vallahi benim bildigim hamileler sevimli olur,ama yok cok sevimsiz ve iticiler.
Iyyyyk tuylerim tikenlendi.

Hamileligi abartili yaşayan tipik yurdum kadini sendromuna yakalanmissiniz.
Aman gözünüzü seveyim tadinda birakin. Vallahi benim bildigim hamileler sevimli olur,ama yok cok sevimsiz ve iticiler.
Iyyyyk tuylerim tikenlendi.
şimdi canım bu olay başka ama
ben hamileyken normal adetimi 2 ay gördüm
yani hamile olduğumu bilmiyordum, ama tuhaflaşmıştım
2. ay bana bir haller oldu dediğimde k.validem kızım anlattıkların pek normal değil
sen böyle değilsin ki, aklıma bir şey geliyor ama dediğinde test yapmak aklımıza geldi
ve asabi halim 4 ay sürdü
2 ayı hamile olduğumu bilmeden, 2 ayı bilerek
bildikten sonra da ne kendimi frenleyebildim, bilmezken de ben hamileyim yakışanı bu kaprisss yapmalıyım dememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…