- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Ama daha cok.cok yeni ondan sebeb degildir diyorum cunku hic bir belirtisini yasamiyorum. Periyodum olmuyo ama periyod onceside sinirli olmazdim hichiç sebep yok mu !? hamilesin işte daha ne sebep arıyorsun
hamilelik duygu - davranış değişikliklerine sebep olur, herkes farklıdır kimi insanda çok değişim olmaz ama kimi insanda da sizinki gibi büyük değişimler olabilir.. bunu bilerek biraz oto-kontrol yapmaya çalışın çünkü stres bebeğinizin de sizin de en büyük düşmanınız
sevgiler..
Ama daha cok.cok yeni ondan sebeb degildir diyorum cunku hic bir belirtisini yasamiyorum. Periyodum olmuyo ama periyod onceside sinirli olmazdim hic
Ay hormonlardan mı acaba normalde nasılsın yavrunu hissetmeye başlayınca bişiyin kalmaz en sinirli anında bi tekme yersin ondan susturur seni güldürürOkadar sinirliyim ki bir kac gundur. Hic bir sebeb yok.. Hamile oldugumu ogrendim bu arada pazartesi..
Ama hic bir rahatsizligim yok,bulanti falan...
Kafami duvara toslamak istiyorum resmen. Agliyasim geliyo...
Esim yanlislikla ayagima basti diye azina sictim resmen. Demedigim kalmadi. 5sene onceki seylerden bile kizdim. Azini acmadi
Nolcak bilmiyorum
Evi basima yikasim var.
Dogru duzgun yorum bile yapmiyorum kk da 2gundur
Birinin kalbini kiricam diye.
Ayaginizi denk alin ona gore
günaydın..hayırlı olsun öncelikle bebeğiniz..Okadar sinirliyim ki bir kac gundur. Hic bir sebeb yok.. Hamile oldugumu ogrendim bu arada pazartesi..
Ama hic bir rahatsizligim yok,bulanti falan...
Kafami duvara toslamak istiyorum resmen. Agliyasim geliyo...
Esim yanlislikla ayagima basti diye azina sictim resmen. Demedigim kalmadi. 5sene onceki seylerden bile kizdim. Azini acmadi
Nolcak bilmiyorum
Evi basima yikasim var.
Dogru duzgun yorum bile yapmiyorum kk da 2gundur
Birinin kalbini kiricam diye.
Ayaginizi denk alin ona gore
kim küfür etmiş?Küfür eden kadından nefret ediyorum net..
konu sahibi okursan koyunu a.. s ... demişkim küfür etmiş?
farketmemişimkonu sahibi okursan koyunu a.. s ... demiş
bu küfür değil sanırım herneyse ben gereken yerlere yazdım
ha evet gördümkonu sahibi okursan koyunu a.. s ... demiş
bu küfür değil sanırım herneyse ben gereken yerlere yazdım
şimdi canım bu olay başka amaHamileligi abartili yaşayan tipik yurdum kadini sendromuna yakalanmissiniz.
Aman gözünüzü seveyim tadinda birakin. Vallahi benim bildigim hamileler sevimli olur,ama yok cok sevimsiz ve iticiler.
Iyyyyk tuylerim tikenlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?