sinirden kafami duvara vurucam

Size tavsiyem , hamileligin, hormonlarin vs arkasina siginip, agzinizi acip gozunuzu yummayin.. Ben de hamile kaldim dogum yaptim, bir kez bile kufur etmedim kocama.. hamileligin etkisi oldugunu sanmiyorum, olsa olsa simarikligin etkisidir :)
canım böyle genellemeler doğru mu?
ben hiç aşermedim, midem bulanmadı, halsizlik hissetmedim
işimi gücümü doğurana kadar desteksiz yaptım
üstelik çalışıyordum da, güç bende gibi bir fiziksel performans sergiliyordum
ama acayip asabileştim ve senin hemen üstünde de yaşadıklarımı anlattım
ki normalde çok sakin bir insanım
fiziksel olarak bunları yaşayanlara da sırf ben yaşamadım diye hamileliği kullanıyorlar, tembelliklerine kılıf uyduruyorlar, şımarıklık bu vs demedim
herkesin hamileliği farklı olur, kız daha önce böyle değilmiş ki konu açmış
en azından geçici bunlar desek de moral versek?
şımarıklık falan bence yanlış ve kırıcı

bayılıyorum bu konuyu fakrlı yerlere çekmelere...kadın kocasına küfretmemiş ki..o küfür dediğiniz bir tabirdir..ağzına ettim de denebilir:) yani çok üstüne gittim,asabiye yaptım gibi.
çoğu kişi de kullanır ben de dahil..ne var ki? sanki ana avrat dümdüz gitmiş gibi,ayıplamalar flana..herkes hamile oldu bu hareketler şımarıklık demeler çook komik...
ayrıca hamileliği isteyen istediği gibi yaşar..ben ne aşerdim ne naz yaptım,yapım böyle..öyle olan kadınları da seviyorum valla.keşke ben de yapabilseydim

Tas gibi, hicbir sağlık sorunu olmadigi halde ayakkabisini bile kendi giymeyen, kaprisinden nazindan gecilmeyen hamileler vallahi çekilmiyor..
Kalkıp bir bardak suyunu bile alamayan, sürekli 'ben hamileyim taam mıı?' Havalarında gezen hamilelerin cocuk doğduktan sonraki hallerini hiç yazmiyayim..

Benim kastettigim, aslinda esinden okkali bi Cevap alacagini bilse boyle kufur edemezdi bagiramazdi hamile diye.. demek ki esi simartiyomus. Ne guzel iste simarsin Ben bisey mi diyomm.. ama kredisini erkenden doldurmasin bence.. Ben konu sahibi icin diyomm yoksa banane.. benim nenem 11 tane dogum yapmis , hic mi kadincagiz bir tanesinde hamilelik belirtisi, hormonlarin etkisi vs, yasamamis,..ama saygi varmis onceleri, simartilsa o da hormonlarin erkisindeyim diyip basardi yaygarayi belkide dimi cnm :)

canım bu arkadaşın öyle olduğunu nerden biliyorsun
o sadece asabiliğinden bahsetmiş
velev ki öyle, nazını kaprisini çeken varsa kimi ne ne ilgilendirir?
en fazla aman dikkat fazla naz aşık usandırır diyebiliriz di mi?
neyse diyeyim ve geçeyim

Küfür konusunda haklisiniz, sanki büyük toplumsal bir suc islenmis :))

Ben konu sahibi icin yazmadim. Genelleme yapıyorum kim kendine ne alirsa

ohoooo eskilere gidersek ne şimdiki erkekler adam, ne şimdiki hatunlar kadın gibi kadın
şimdi kimse doğurup ben tarrlaya gidiyom deyip yolu tutup gitmiyor

kaprisini siz mi çkeiyorsunuz da dertlendiniz bu kadar,yoksa tam tersi siz hamileyken kaprisinizi çeken olmadı diye mi böylesiniz?

hamilesin bebeğim bundan iyi sebepmi var
hormonlar tavan
rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ben konu sahibi icin yazmadim. Genelleme yapıyorum kim kendine ne alirsa
valla bir hamilelik yaşarsın kendini tanıyamazsın görürsün genellemeyi
ben korkarım böyle şeyler demeye yaa
ilkinde süper kadın gibiyken belki ikincide mıymıy, uyuşuk, halsiz bişi olurum nerden bileyim

yapmayalım yani birbirimizi anlamaya çalışalım ki lafımız sözümüz dinlensin, birbirimize yardımcı olabilelim

Ben iyi bir hamilelik gecirmedim yalniz

yaw yok adaninannesi burada ki gördüğü hamilelerden yola çıkarak yazmış onu anladım ben.. hani burada görüyoruz ya kimse gelmesin, kimse gitmesin, herkes beni düşünsün, ben ben ben diyen hamilelere diyoruz hani sen hasta değil hamilesin diye.. ondan dolayı şeyetmiş

Konu sahibi hayırlı olsun çok sevindim, ilk aylar çok agresif olursun sonra toparlarsın sıkma canını.. yeğenin nasıl oldu ona söylediniz mi? yavrum benim sevinmiştir :)

Yahu ne alakası var?
'Senin yok onun icin di miiii?' Gecin bu çocukça yorumlari efendim.
Benim esimi, ailemi taniyor musunuz?
burda kimse kimseyi tanımıyor ki...:)
çocukta değil gayet net bir yorum benimki..yoksa bir kadın diğer kadın için,kaprisli hamile hiç çekilmiyor neden yazsın ki..
yani sizi rahatsız edecek bir durum değil demek istedim..

Tesekkur ederim canim. Oglum cok iyi.
Dedigin gibi 2. Cocuk gerginligi de var sanirsam.

Tesekkur ederim canim. Oglum cok iyi.
Dedigin gibi 2. Cocuk gerginligi de var sanirsam.
mutlaka verdır.. henüz kısa bir zaman oldu,yeni yeni alışıyordunuz oğlunuza..yeni bebek haberi de endişe yaratmış olabilir..
önce sakinleşin bence..hamilielik zamanla alışılan bir durum zaten,kendine biraz zaman tanı..bu süre içinde oğlunla ilgilenmye çalış,bebeğe zamanla alışıyor insan..
bence çok güzel olacak 2 çocukla hayatınız:)

Insallah. Cok seviyorum seni ya.

Birde tek tek alintilayamadim
Surdan bi cevap verim.
Normalde melek gibiyimdir,ovmek gibi olmasin. Esime sesimi hic yukseltmemisimdir evliligimiz boyunca.
Regl oncesi sendromlarimda yoktu,Hic bi sinirim yoktu yani.
Ama su 3 gundur iste,kendimi taniyamiyorum. Esimde beni ilk sefer boyle gordugu icin sokta. Ondan agzini acamiyor. Hamile oldugumu dahi bilmiyor. Yani gercekten kapris yapmiyorum. Sinirimi cikarcak yer ariyorum buda esim oluyor.
Azina.. Gibi birsey yazmisim fark etmeden ,esime kufur etmedim asla
Burada yaptigim seyin abartisini gostermek icin . Azina ettim diye degiscem orayi simdi
Yani hamileyim diye naz kapris olaylari baslamadi daha. Vallahide oyle bi insan degilim. Hatta ben de kizarim hamileyken hasta oldugunu sananlara.
Ama bu durum baska,bari siz anlayin beni hemcinslerim

canım anlaşıldın, merak etme
emin ol bugünler geçici, sonra eşinle hatırlayıp bu hallerine çok güleceksiniz
biz öyle yapıyoruz da
ama durumunu anlat derim, öfke kontrolü yaşadığını, kendini engelleyemediğini vs
ve ondan yardımcı olmasını iste
bir kaç aya düzelirsin, en azından farkındasın di mi ama?
bu da bi şey yani
bebişini sağlıkla doğur inşallah, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…