son günlerde dikkat ettiğim bir konu var erkekler sevgililerine hakaret edebiliyor ,küfür edebiliyor
yanlıs yapıyorsunuz asla izin vermeyin lütfen kızlar daha ilkinde tepkinizi cok sert bir sekilde koyun ki tekrarı olmasın
Aramızda ki saygıyı çoktan yitirmiştik zaten ama yine de iyi günlerimizde çok mutluyduk... Onun arkadaşını elime bir geçirsem herşey o herifin yüzünden oldu...
ben de sinir olurdum.ama sözlüme değil arkadaşına
Ayrıldık zaten tavır yaptım biraz o da sana adam gibi haber veriyom hiç bişeyi saklamıyom diye mi tavır yapıyon dedi kızdı ağır şeyler söyledi :çok üzgünüm:
Arkadaşlar iyi kötü yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim aramızda ki sorunu hallettik barıştık ben hala kırgınım tabi kendisine o da hiç bişey olmamış gibi davranıyor sonumuz hayır olsun bu arada hepinize hayırlı iftarlar tekrar teşekkür ederim a.s.
Pireyi deve yapma konusunda biz kadınların maşallahı var. Adam size derdini açmış, zaten konu öyle önemsenecek konu da değil, siz neden kafanıza takıp adamı huzursuz ediyorsnuz ki, gülün geçin, size derdini anlattığında "boşver hayatım, cevap vermezsen bir müddet sonra sonu gelir, kafanı takma" deseydiniz ölürmüydünüz. İllaki sudan sebepler yüzünden hem kendinizi hemde karşınızdakini üzmek zorundamısınız. Valla barıştınız mı bilmiyorum ama bence barışmadıysanız özür dilemeniz lazım, bundan sonrada böyle saçma sapan şeyleri dert etmeyin. Galiba siz hayatınızda dert nedir görmemişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?