• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kafayi yicem :-(

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
979
200
103
34
Sekiz aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım aşırı ilgisiz ve benden bekliyo herşeyi.Ben aramayınca yazmayınca da benden şüpheleniyo.Hep facede whatspda takılıyomuşum.Dün arladaşiyla foçaya gitti bana söylemedi.Bugun araba alıcak faceden duydum.Yani napim nasıl duzelcek bilmiyorum. Çok Sinir oldum aglicam sinirden.Aradim bugun kizcaktim.Galerideyim araba alicam aricam seni dedi.Bende aramasam aldatiyo muamelesi goruyorum napicam ben :-(

Öyle ilgisiz vurdumduymaz falansa hiç üstüne düşmeyin. Kişi kendinden bilir işi . Sürekli aldatıyo falan diye suçluyosa aasıl kendi karıştırıyodur bişeyler

Haklisin duzelirmi de bilmiyorum ama konuscam onunla.Araba aldi bakalim gezcek mi tozcak mi.kendimi sogutmakistiyorum ondan ya
kesinlikle düzelmez. Geleceğin krosuyla sevgilisin. Sen böyle ilgi ve sevgi beklerken o zamanla daha da krolaşır. kabalaşır. kendine kıymet verecek birini bul. Sen bir yılda beklesen 10 yılda beklesen düzelmez.

kesinlikle düzelmez. Geleceğin krosuyla sevgilisin. Sen böyle ilgi ve sevgi beklerken o zamanla daha da krolaşır. kabalaşır. kendine kıymet verecek birini bul. Sen bir yılda beklesen 10 yılda beklesen düzelmez.[/QUOTBi de araba aldi bu.Degiscek iyice.Bundan cacik olmaz yaa

Böyle yaparak hayatını zehir ediyorsun farkında değilsin nerden biliyorsun ki ? Böyle çok mu mutlusun ki ? Bunları düşün lütfen.
Degilim cidden bak.Çok kafaya takiyorum onu ve bu yuzden bayaa zayifladim.moralim bozuluyo yemek yemiyom hasta oluyom.Bende tavuz vermiycem artik ona skldm bu durumdan cunku

Degilim cidden bak.Çok kafaya takiyorum onu ve bu yuzden bayaa zayifladim.moralim bozuluyo yemek yemiyom hasta oluyom.Bende tavuz vermiycem artik ona skldm bu durumdan cunku
Madem değilsin neden kendini yıpratıyorsun inan karşına kimler kimler çıkacak üzülerek olmayacak bir ilişki için günlerini yazık etme.

Duzelmez canim benimde vardı daha önce öyle biri hayatımda adam aynı ilgisiz bende aynısını yapardım oda birimi var aldatiyosun watsaptan cikmiyon derdi o adamdan bişey olmaz kendini uzup yıpratma boşa degmiyor gerçekten

Sekiz aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım aşırı ilgisiz ve benden bekliyo herşeyi.Ben aramayınca yazmayınca da benden şüpheleniyo.Hep facede whatspda takılıyomuşum.Dün arladaşiyla foçaya gitti bana söylemedi.Bugun araba alıcak faceden duydum.Yani napim nasıl duzelcek bilmiyorum. Çok Sinir oldum aglicam sinirden.Aradim bugun kizcaktim.Galerideyim araba alicam aricam seni dedi.Bende aramasam aldatiyo muamelesi goruyorum napicam ben :-(
Belli bir süre hep sen ilgilen ama sıkma.Senin de duygularının olduğunu hissettir.Birlikte kurallar koyun.Mesela küs uyumak yasak,iyi geceler demek zorunlu,Kızmak yasak.Bir yere gidip gelince haber verilecek.Bunu onunla konuş.Onunla konuşmak dışında bir süre whatsappa girme ve güvenini kazanmak için faceyi kapat.Bana güvenmen için her şeyi yaparım faceyi de kapattım de.Umarım her şey düzelir.

Belli bir süre hep sen ilgilen ama sıkma.Senin de duygularının olduğunu hissettir.Birlikte kurallar koyun.Mesela küs uyumak yasak,iyi geceler demek zorunlu,Kızmak yasak.Bir yere gidip gelince haber verilecek.Bunu onunla konuş.Onunla konuşmak dışında bir süre whatsappa girme ve güvenini kazanmak için faceyi kapat.Bana güvenmen için her şeyi yaparım faceyi de kapattım de.Umarım her şey düzelir.
Canim amaa ben faceye onu takip etmek icin giriyom canim.eger kapatirsam hic actirmaz ki.o diyoki ben 25yasindayim kimseye hesap vermem ben erkegim diyo.sen kizsin haber vericen diyo.Mesela bugun ben yazdim baska yazmam.yarin da ararim ancak o kadar.hep ben hep ben olmuyo ki

Back
X