• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kopma noktasi!!!

Haklısın haksız duruma düşmenin kıyısından dönmüşsün.

Tamam haklısın, ablası öğlenden seni arayıp, ne planın var, böyle böyle bi şey düşünüyoruz ne dersin diye sormasını lazımdu.

Ama bu kadar parlamanın da alemi yok. Eşine kırılmanı anlatıp ama bu senin günün, istersen kabul edelim deseydin, eşinin gözünde büyürdün, ablasına da Geldiğinde mutfakta bi yakalayıp, abla iiyi üşündün kardeşin tabi bla bla ama ben de onun karısıyım,bi planın varmı diye, yada en azından böyle düşünüyorum müsaitmisin diye sorsaydın daha doğru olmazmıydı diye inceden dokundursaydın, daha asil bi had bildirme olurdu bence.

Evet ama redetmeye ragmen israr etti dedim heralde ona ragmen gelecek gelirse kotu olurdu ama vazgecti demin ..
Herseyin hakimi elbette olamam ama bu benim ailem tabiki hakim olacagim .. esimde onlara uyup bana sen kimsin tavri yapsa tabiki durup uyacak degilim boyle aptallik yapsam yarinda baska seyleri tolore etmem beklenir
Haklıyken haksız duruma düşme diye söylüyorum. Daha sakin davranırsan olay hiç büyümez tadınız kaçma. Bu kaynana görümce olaylarında biraz politik olacaksın bunu öğrendim ben.

Emrivakiye ben de katlanamam.
Aileler bazen kızımız/oğlumun diyerek gelini/damadı düşünmeden plan yapıyor.

Ama keşke bir seferlik kabul edip bir daha önceden haberleşmenin daha iyi olacağını söyleseydiniz.

Buna rağmen emrivaki yapılıyorsa o zaman tepki gösterirdiniz.

Çok ve coook haksızsinız. Onlar onun ailesi. Acaba senin ailen boyle bişiy dese ve eşin çıldırsa ne yaparsın merak ediyorum.ya da ilerde cocugun olursa damadın ya da gelinin yaparsa.

Hadi "pasta yapın geliyoruz"dese,neyse hak veririm.

Yazık acıdım gerçekten ablasına,iyilik eden kotuluk bulurmus lafı dogruymus.

Keske kendi evlerinde kutlasalarda sizi cagırmasalardı. :D

Haklıyken haksız duruma düşme diye söylüyorum. Daha sakin davranırsan olay hiç büyümez tadınız kaçma. Bu kaynana görümce olaylarında biraz politik olacaksın bunu öğrendim ben.
Biliyirum biara kv ilede problem yasadim orda biraz cektim kendimi oyle daha iyi oldu ama bunda sussam esim kesin redetmezdi biliyorum hatta sakin soyledigimde bi bocaladi ablasina ne diyecegini bilemedi iyice coştum o ara zaten sonra redetti ... yoksa geleceklerdi buna izin veremezdim cidden kendimi kotu hissederdim

doğum günü sadece karı kocaya özel bişey mi allah aşkına benım de erkek kardeşim var açıkcası korkmaya başladım Allah hayırlı gelin çatırsın , ben kardeşimin doğum gününde yanında olmak isterim ya ne demek karı koca başbaşa kutlamak, hadi sevgililer günü olur evlilik yıldönümü olur başbaşa kutlayında doğum günü bu ya topluca kutlanır benim bildiğim , bana göre abartmışsınız yazık ablası üzülmüştür kardeş demek can yarısı kimse o özel günde ayrı olmak istemez...

ben simdiden erkek arkadasıma dedim ilk dogumgunlerini basbasa kutlıycaz diye:) ki karsı taraf yani ablasınında bunu dusunmesi lazımdı bes aylık evli bir ciftsiniz neticede

Çok ve coook haksızsinız. Onlar onun ailesi. Acaba senin ailen boyle bişiy dese ve eşin çıldırsa ne yaparsın merak ediyorum.ya da ilerde cocugun olursa damadın ya da gelinin yaparsa.

Onlar onun ailesi diye emrivaki yapamaz evlendik bende esimin ailesiyim bizimde basbasa planimiz olabilirdi daha 5 aylik evliyiz sormadilar bile dusunmediler ben mi dusuncem

Bana biraz fazla abartmışsınız gibi geldi, düşünmeden hareket etmesi yanlış ama kadıncağız hazırlı yapmış ve o eşinizin ailesi.

Bende esimin ailesiyim :) oyuzden sinirlarimi koruyorum kendince herkes hakli olabilir ama boyle bi saygisizlik olmamaliydi

ben simdiden erkek arkadasıma dedim ilk dogumgunlerini basbasa kutlıycaz diye:) ki karsı taraf yani ablasınında bunu dusunmesi lazımdı bes aylık evli bir ciftsiniz neticede

Aynen bu kadar dusuncesizlik yaptilar esimide zor durumda biraktilar .. ne guzel sakin sajin vakit geciriyorduk pastasina basliyim... simdi ban yicem bide agzimdan bisey cikicak

Ama kuzum, onceki mesajinizda ben soguk nevaleyim demissiniz.

Soguk nevale oldugunuzu onlar da biliyorsa baska arkadaslarinizla toplanma plani yapmadiginizi varsaymislardir.

Bir de hava soguk (en azindan benim oldugum yerde) kar kis derken disari cikmak yerine evde toplanalim diye dusunup arkadaslarini arayip organizasyon yapmis.

Bence ayip ediyorsunuz. Ablasi kardesi icin o kadar ugrasmis, insanlara telefon etmis. Siz neye bu kadar olay cikardiniz anlamadim? Zaten bir planiniz yokmus ki, ya bir planim olsaydi varsayimi uzerine kavga cikarmissiniz. Belki de ablasi oglende kardesini arayip bir plani olmadigini ogrendi , ona gore de ben bir supriz yapayim dedi, bunu hic dusundunuz mu?

Ablaya da, esine de ayip ediyorsunuz, bence soyleyin gelsinler. Belki esiniz de dogumgununu guzelce partiyle kutlamak istiyor ama sinirli tavirlariniz yuzunden yok demek zorunda kalmis. Niye adama dogumgununu zehir ediyorsunuz?

Ben sizin bos yere atarlandiginizi dusunuyorum. Ne guzel insanlar esinizi dusunup onun ciin bir araya gelmek istiyorlar iste, ne var bunda? Saygisizlik diyerek abartmissiniz bence. Bir planiniz olsaydi , tamam guzelce planimiz var tesekkur ederiz diyip gecerdiniz ama bir planiniz da yokken bos yere adami dgunu partisinden mahrum birakiyorsunuz bence. Haydi bunu da gectim, bos yere ablasiyla tatsizlik olan bir dgunu gecirtiyorsunuz adama, yazik degil mi? Biraz sakinlesin bence, duvarlari yumruklar kivamda gordum sizi.

Nacizane fikrimdir, bana da atarlanmayin lutfen :)

Son düzenleme:
Bu kadar fevri olmayin suan olan size özellikle de esinize oldu. Gergin bir doğumgünü geçiriyor.

Yapmanız gereken "planiniz çok hosmus ancak keşke önce sorsaydiniz cunku biz başka plan yapmstk bundan sonra haberli olursa planlar boşa düşmez" diyip keyfinize bakabilirdniz...

Ne Eşiniz ne siz üzülür karsinizdaki insanda nasil davranması gerektiğini ogrenirdi. Her şey had bildirmekle halledilmez maalesef şuan emin olun nerede sorun olduğunu anlamamislardr bile

Keske kendi evlerinde kutlasalarda sizi cagırmasalardı. :D

Herseyin bir usulu var .. soracakti 5 aylik yeni evliyiz planiniz var mi evdemisiniz disari cikicaniz mi benim boyle bi fikrim var yapalim mi diye demek var bide
Toplanip geliyoz demek var

Uzuluyor mu uzulmuyor mu bilmiyorumda bende uzuluyorum o uzuluyorsa ..
Tavrınızda haklısınız, emrivaki hoş değil, eşinizi son dakika aramak yerine sizi arayıp söylemeleri gerekirdi evet ama bence tavrınızı çok net ve sert bir şekilde koymuşsunuz bundan sonra dikkat ederler Diye düşünüyorum.
Akşamınızi daha fazla zehir etmeyin bence bu ilk doğumgünü kutlamanızmış eşinizle.

Bu kadar fevri olmayin suan olan size özellikle de esinize oldu. Gergin bir doğumgünü geçiriyor.

Yapmanız gereken "planiniz çok hosmus ancak keşke önce sorsaydiniz cunku biz başka plan yapmstk bundan sonra haberli olursa planlar boşa düşmez" diyip keyfinize bakabilirdniz...

Ne Eşiniz ne siz üzülür karsinizdaki insanda nasil davranması gerektiğini ogrenirdi. Her şey had bildirmekle halledilmez maalesef şuan emin olun nerede sorun olduğunu anlamamislardr bile

Ablasi bana degil esime yaziyordu dogal olarak ben yanit vermedim esimi yonlendirmek zorunda kaldim dusun ben kimim ki bana soracaklar tavirlari resmen ... o yuzden deli oldum ben yokum sanki

Abartsaydin? Gelecegiz demisler kocan da yok demis ne bu abarti ya sakin ol

Gelecegiz dedikten sonra esim hemen redetmedi iste cevap veremedi bi sure ablasina ne dese bilemedi filan o oyle yaptikca sinir kat sayip tavan yapti anca redetti guxellikle soyledigimde yapsaydi boyle olmazdi

Zaten
Onlar onun ailesi diye emrivaki yapamaz evlendik bende esimin ailesiyim bizimde basbasa planimiz olabilirdi daha 5 aylik evliyiz sormadilar bile dusunmediler ben mi dusuncem
Zaten planiniz yokmus,buyuk ihtimal bunu biliyorlardir. Hem olsaydi derdiniz sonra gelirlerdi.emri vaki dgl,aramislar zaten.hem dogum gunu supriz olur.

esin Sana boyle bişiy dese,gelmesimler filan, buyuk ihtimal cildirirdin :D

Back
X