Sinirden kopma noktasi!!!

demekki siz sadece kk kadınlarına karşı degil herkese karşı böyle abartılı sert tepkiler veriyosunuz

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Tepkini hiç abartılı bulmadım,aksine iyi bile yapmışsın ağzına sağlık..Bazı aileler çocukları evlendiği zaman herşey eski düzende devam edecek zannediyorlar bu bana göre yanlış..Oğullarının yada kardeşlerinin artık bir karısı olduğunu unutup,eskiden nasıl plan yapıyorlarsa hala aynı şeyin olmasını bekliyorlar..Tabikide görümceninde,kayınvalideninde eşinin doğum gününü birlikte kutlamak hakkı ama böyle bir istek varsada daha öncesinden sorulur..Biz birlikte kutlamak istiyoruz sizin bir planınız var mı,müsaitmisiniz diye...Bu bir saygıdır,hoşgörüdür..Ortada yeni evlenmiş genç bir çift var..Görümcen evlimi bilmiyorum eğer evliyse eminim eşinin aileside aynı şekilde davransa o da rahatsız olurdu..Ben bu şekilde düşüncesiz ve emirvaki tavırlardan nefret ederim..O yüzden sonuna kadar haklısın bana göre...Şimdiden bu tepkiyi vermende gayet yerinde olmuş..Baştan sessiz kalınca ipin ucu kaçıyor ve iyice tepene biniyor erkek aileleri..Burda bu mevzulara defalarca şahit olduk,okuduk,sinirlendik,yorum yaptık ama sanada niye bukadar olumsuz tepki gelmiş anlam veremedim doğrusu,sen doğru olanı yapmışsın saygı beklemişsin sadece...

Yabikerede disari cikarken ablasi kahvaltiya cagirdi disarda beraber etcektik gittik onu emri vakiden saymadim biseyde demedim alti ustu kahvalti ama dogum gunu diye paldur kuldur size toplaniyoz buseferde deyince yeter demek gerek ama yanlis ama dogru bunuda he desem yarinda baska bisey olcak onada he dicem sonu ne olacak ?
Bence sizi kendilerine davet etseymis daha uygun olurmus.
Haklisiniz ama cok sinirlisiniz, bu sadce size ve esinize zarar verir.
Insan iliskilerinde daha sakince de halledilebilir sorunlar.

Eşinizin doğumgünü mahvolmuş oldu ?! Bu nasıl telafi edilcek ?! Siz sadece kendinizi düşünmüşsünüz eşiniz açısından hiç bakmamışsınız olaya. Kendi üstünlüğünüzü kurmanız eşinizin mutluluğundan önemliymiş.

aslinda sen ablasini arayip yari gulerek 'x'e soylemissin gerci de, ben arayim dedim, keske onceden bana haber verseydin, bizim planimiz var bu aksam icin, kusura bakmayin, isterseniz yarin gelin hazirlgin bosa gitmesin' diyebilirdin.. belki o zaman anlardi da kime haber vermesi gerektigini..
gerci bunu hala yapabilirsin..

Son düzenleme:
Yapacak birseyim yok bi kerelikte olsa ben tahammul gosteremiyorum esimde pek belli etmiyor belki uzulmuştur zavallim ama tavrimi degistirmeyecegim ben yerine onlar tavrini degistirsin varligimi kabul etsin gelsin agirlarim ama bu durumda hatir işi yapamam malesef
dua et esin yavas sekerim cok baska tepkı verip anasının yada ablasının yanına gı-tse o an duduk gıbı kalırdın sonrasıı

Evlilik bir guc, bir iktidar mucadelesi degildir. Ortada bir savas yok, kalenizi korumak icin kendinizi heder etmeniz gereksiz. Prensibim var, kendimi ezdirmemeliyim seklinde bir savunma mekanizmanız var ama bunun adı dupeduz tahammulsuzluk, bir miktar bencillik ve hep benim dedigim olsunculuk. Kaldı ki ortada bir plan program hazırlık dahi yok, adamı dogum gununde eve mahkum etmissiniz; gorumceniz tahmin etmis olacak ki dusuncesizliginizi kendisi bir organizasyon ayarlamıs. Eger planınız olsaydı, ama bizim programımız var ablan asla gelemez diye diretebilirdiniz ama suan verdiginiz tepki cok kotu. Ve adamın dogum gununde varolan organizasyonu bozduktan sonra kkda takılarak da durumun rezilliginin ustune tuy dikmissiniz. Hangi prensip esinizin dogumgununde huzursuzluk cıkaracak kadar onemli olabilir? Esiniz cok sabırlı daveanmıs takdir ettim, size de sabır sukunet ve azcık tolerans tavsiye ederim

Esinize kizmasaydiniz zor durumda kalmis farkindaysaniz yerinde baskasi olsaydi alacaginiz tepki sert olurdu.

Bayaaa abartmışsın.. Tamam sormamış olabilirler ama sonuçta hazırlık yapılmış artık bu seferlik tamam diyebilirdiniz,ama geldiklerinde seneye planımızı şimdiden yaptık gibi konuşup baş başa kutlamak istediğinizi belirtebilirdiniz, çok ayıp olmuş karşı tarafa..:KK43:

Kanima dokunan sey beni nasil yok sayar belki basbasa pkan kurdum belki disari cikicam sormuyor bile ,.. oyle tavra boyle tavir simdide yine yaziyor esime beni istemiyorsun yok kendim kutlarim filan bi ton şey soracakti once !!! Eskisi gibi bekar degil kardesi ben yönettirmem kendimi kimseye
işte o kadar:KK53:

ne kadar agresifsiniz. kendinize yaptırmam yönettirmem, yok sayamazlar, asarım keserim, 5 aylık gelinim neler de yaşattılar, artık ben varım vs. vs. vs. başınız göğe ermiştir artık.
Allah dağına göre kış veriyor demek ki; eşinizi sabrından ve efendiliğinden dolayı takdir ettim.
bu kadar dediğim dedik olursanız, evlat olsanız sevilmezsiniz. o ev sizin kocanızın da yaşam alanı.

Son düzenleme:
Back
X