- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Aynen mutlaka karsi odemeli yap. Hatta agirlik olsun icine fazladan gereksiz bir seyler koy. Nisanlinin sana verdigi hediyeler vs.Kargoyu karşı ödemeli gönderin de bir de çulu çaputu için para vermeyin
Aynen mutlaka karsi odemeli yap. Hatta agirlik olsun icine fazladan gereksiz bir seyler koy. Nisanlinin sana verdigi hediyeler vs.
BU ÇOK İYİ FİKİRMİŞ İNŞALLAH GÖNDERMEMİŞSİN DE BUNU YAPARSIN. görür o engelleyip bide anası aracılığı ile ceket istemeyiceketin kollarını kes 3 parça bi güzel katla yolla ,ohhh serin serin
Selamlar kusura bakmayin cok sinirliyim ellerim titriyor hatam olursa affola. Ben eski nisanlimla ayrildim. Cuma günü o günü hemen facebookunu kullanmaya basladi. Beni ve tüm ailemle akrabalarimi whatsappden engellemis. Bugün annesi aradi baricakmisim yok efendim oluyormus öyle seyler. Ben onun ogluna yazcakmisim. Erkekler öyle dermismis. Ay öldüm öldüm saygisizlik yapmiyim agzimdan laf kacirmiyayim diye ugrasirken. Bide sonradan telefonu kapatirken insan derki biz gelelim hafta sonu konusalim ne biliyim biseyler. Bu bana diyorki nisanlim diyormus onun kendine arkadasinla birlikte aldigi bir örnek ceketi varmis. O ceketi bende kalmis onu istiyormus. Kargoyla göndercekmisim. Öldüm öldüm sinirden. Cinnet gecircem. Simdi bunu buraya neden yazdigimida bilmiyorum. Ama sakinlesmeme yardimci olur sanirim. Nasil insanlarla karsi karsiyaymisim ben allahim... sizce haksizmiyim benmi abartiyorum... bu arada cuma günü tüm bohcayi kargolayip kapilarina göndericem
ben sizin diğer konuyuda okumuştum.valla ben rahatladım sizin yerinize..en iyisini yapmışsınız onu bırakıp..zaten nasıl insanlar olduğunu anlamıssınızdır.Allah sizi kurtarmış daha arkanıza bakmayın sizin için en güzeli olmuş . N Napicagimi Bilmiyorum
BU ÇOK İYİ FİKİRMİŞ İNŞALLAH GÖNDERMEMİŞSİN DE BUNU YAPARSIN. görür o engelleyip bide anası aracılığı ile ceket istemeyi
Ben sizin yerinizde olsam herşeyi parçalar öyle gönderirim madem barışmanızı istiyolar oğullarınıda alıp size gelip derdiniz ne diye sormaları lazım yani büyükler yapıcı olacağına yıkıcılar resmen.
Bilmiyom yirtmam herhalde ama. Ayilari gönderirken üzerine not yazsam mi diye düsünüyorum. Ayilari geri istemeni anliyabiliyorum sonuc olarak insan kenfi hemcinslerini özleyebiliyor.
ay o da çok anlardı. salak bana hakaret ediyo der en fazla. ceketini yırtarsan ama asıl o zaman onu etkilersin nefatig yönde. ben olsam yapardım ama sen bilirsin çok sinir oldum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?