- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
hiç bişey yapmayın.yollayın gitsin.
yapacağınız her hareket ,
yazacağınız her not
onu hala önemsediginizi gösterir.
Gaz vermek gibi olmasın ama kargonun içine taş da koyabilirsin fazladan
ama o kurur oraya kadar:))Ceketinin üzerine koca bir tükürük yapistirdim
Veya icine kargonun benden uzak allaha yakin mi yazsam
Veya icine kargonun benden uzak allaha yakin mi yazsam
Buna çok guldum guzel fikirceketin kollarını kes 3 parça bi güzel katla yolla ,ohhh serin serin
Ceketini kargoyla isteyen adama nesi var nesi yok yolla gitsin.Saçma sapan insanlar işte her şerde bir hayır vardır yarın öbürgün evlenince de evi birakıp anasının yanina gider sana da kiyafetlerimi kargolasin derSelamlar kusura bakmayin cok sinirliyim ellerim titriyor hatam olursa affola. Ben eski nisanlimla ayrildim. Cuma günü o günü hemen facebookunu kullanmaya basladi. Beni ve tüm ailemle akrabalarimi whatsappden engellemis. Bugün annesi aradi baricakmisim yok efendim oluyormus öyle seyler. Ben onun ogluna yazcakmisim. Erkekler öyle dermismis. Ay öldüm öldüm saygisizlik yapmiyim agzimdan laf kacirmiyayim diye ugrasirken. Bide sonradan telefonu kapatirken insan derki biz gelelim hafta sonu konusalim ne biliyim biseyler. Bu bana diyorki nisanlim diyormus onun kendine arkadasinla birlikte aldigi bir örnek ceketi varmis. O ceketi bende kalmis onu istiyormus. Kargoyla göndercekmisim. Öldüm öldüm sinirden. Cinnet gecircem. Simdi bunu buraya neden yazdigimida bilmiyorum. Ama sakinlesmeme yardimci olur sanirim. Nasil insanlarla karsi karsiyaymisim ben allahim... sizce haksizmiyim benmi abartiyorum... bu arada cuma günü tüm bohcayi kargolayip kapilarina göndericem
Sesli guldum yaceketin kollarını kes 3 parça bi güzel katla yolla ,ohhh serin serin
Lutfen hic bi sey yazma ve artik o aileden kimseyle muhatap olma..Veya icine kargonun benden uzak allaha yakin mi yazsam
canim bide senin aileni her yerden engelleyen adamın annesiyle niye hala tlf da konuşuyorsun onu anlamadım?Böyle yumuşak olursan daha çook biyerleri kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?