Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koca koca insanlar gelinlerinden korkuyor...ne tuaf
Dünden bu yana nişanlınla görüşmedin mi? O ne diyor?
Kusura bakmayın fakat eltinize karşı neden ayrıcalıklı olmayı beklediğinizi anlamadım.
Neticede iki tane oğulları var ve onlar gelinlerine değil evlatlarına görevlerini yerine getiriyorlar.
Birine ne yaptılarsa diğerine de onun aynısını yapmaları kadar doğal ne var?
Hiç bir anne baba evlatlarına evlendikleri kişiye göre muamele etmez.
Ayrıca hep inanıp hayat felsefesi olarak kabul ettiğim bir şey var.
"Tırnagın varsa kafanı kaşı"
Umarım anlatabilmişimdir.
Saygılar...
mesajınızdan konuyu tam anlamadığınızı anladım.
konu eltimden ayrıcalıklı olmak istemem değil,konu eltim değil.
konu nişanlımın ailesi.nişanlımın ailesini 7 yıldır tanıyorum eltimi de 5 yıldır.o bizden sonraki mevzu.kızdığım şey nişanlımın ailesinin bu zamana kadar durmadan onu kötülemesi (ki eltimi de çok iyi tanıyorum o da çok problemli birisi ) bana daima farklı şeyler vadetmeleri ve iş maddi kısımlara gelince 180 derece dönmeleri.burada kızdığım eltim değil aile..........
2.olarak da tırnağın varsa başını kaşırsın demişsin doğru
ben de öyle yapmaya çalışıyorum zaten
eltim düğününde klasik kız çeyizi dışında bir sey yapmadı.ama ben nişanlımın ailesine zaten haksızlık doğuracak bir sey beklemediğimi şayet böyle şeyler beğenirsem üstünü kendim karşılayacağımı söyledim.
başta ben zaten maddi olarak bi hakka girmeyi göze alamam.
bu noktada eltimin de bozulmaya hakkı yok ben fazlasını ekstrasını kendim tamamlayacaktım
umarım anlaşılmışımdır..................
öncelikle sana kötü diye anlattıkları geline yani eltine ne yaptılar ki o hale getirdiler onu düşün.ikincisi,bu eşya meselesini nişanlınla önceden konuşmamış mıydın.ben her şeyimi en ince ayrıntısına kadar konuştum ve öyle de istediğime göre yaptım.çok başıma kalkıldı ama kimin umrunda istediğimi saklamadım ve yaptım.pişman da değilim.
yalnız tavsiye,çok istediğin eşyalar bile zamanla eskiyip değerini kaybediyo.bu yüzden tatsızlık çıkarmana gerek yok.evlendikten bikaç yıl sonra değiştirirsin canım.şu saatten sonra yapılcak çok şey yok sanırım
canım inan bana evlilikte özellikle aileler konusunda çok mantık arama.onlar sadece geçmişten gelen kendierince değerlerine ve çevreye göre hareket ederler.biraz da sanki konyada butür şeyler daha zor gibi geliyo bana.ben de buradayım ve anlıyorum.bazı şeyler için artık kafa yormamayı öğrendim.zaman geçince nasılsa istediğim gibi yapıyorum herşeyi.gerçi benimkiler o denli karışamazlar.bir kaç sefer denediler ama yaptırmadım.sen de mücadele et.ama nişanlını sen ve ailesi arasıında bırakma.bu önemli.eltimi evlenmeden de tanıyordum ve sorunlu biri olduğunu ben fark etmiştim zaten.fark ettikten sonra da hep mesafeli oldum.nişanlımın ailesinin de ona karşı yaptığı yanlışlar olmuştur muhakkak ama genel olarak yapıcı davrandılar iyi olması için mücadele ettiler bana gelip dert yandılar.eltim sadece o aile ile değil herkesle sorunlu evlenmeden de öyleydi tanıyorum çünkü komşu kızı sayılır.........burada kızdığım nişanlımın ailesinin çark etmesi............
2.olarak ben de her seyi ayrıntısına kadar konuştum nişanlımla fikir ayrılığım yok ama ailesinin yapacağı şeyler de sorun çıktı işte.
aslında sorun yokken sorun çıkardılar biz diyoruz ne aldıysan alacaksan ederini bize ver üstünü tamamlayacağız gönlümüze göre yapacağız diyoruz.haksızlık olmayacak diyoruz.ya kaynım işsizken evlendi ve 1,5 yıl işsiz di aynı evde yaşadılar ve her lüksü istediler düşünün işyerleri var kaynım ben orda çalışmam dedi ve gezdi.
ama kayınpeder inatla yok parasını da vermem size de seçtirmem gider kendi kafama göre alırım diğerine öyle yaptım diyor
ya bunda bi, mantık bulamıyorum ben(((((((((((
Eltinize kızmadığınızın müstakbel eşinizin ailesine kızdığınızın farkındayım.
Özellikle o sebeple belirttim ailenin size sizi ne kadar sevse, eltinize kıyasla daha değerli olsanız bile neden ayrıcalıklı davranamayacağını.
Size farklı şeyler vaadetmiş olabilirler ama şu an gerçekleştirememe sebepleri maddiyat veya eltinizden korkmak olarak değerlendirmeyin derim ben nacizane.
Arada diğer oğulları var.
Sadace belirtmek istedim.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
görüştüm canım
Allah tan o beni anlıyor........
o da böyle bir seyi kabul etmeyeceğini ve bunun için her seyi yapacağını söylüyor.
o da ailesine çok konuda kızıyor ve bana biz bi aile olacağız bunu unutma onları gözünde çok büyütme senden samimi olmanı falan istemiyorum seni istemediğin bir sey yapmana zorlamam bana güven diyor.
zaten beni ayakta tutan bu
ailesi zaten bizim aramızı bozmak isteyecek insanlar değil ama benim düşündüğüm kadar da ileri görüşlü değillermiş bunu anladım
nişanlım yeri geliyor ben bile nefret ediyorum bazı hareketlerine senin de edebileceğin şeyler olabilir o yüzden aileye girmeden çok değer verip gözünde büyütme mesafeli ol dedi
böyle işte...................
valla erkeklerin gereksiz ve aşırı aile dükünlüklerini hiç bi zaman anlayamamışımdır ama nişanlım bana
onları gözünde çok büyütme senden samimi olmanı falan istemiyorum derse biz bi aile olacağız bunu unutma lafınada inanmazdım açıkçası..
tamam canım şimdi doğru anladım..yok düşündüğünüz gibi nişanlımın ailesi ile arası kötü değil hatta çok samimiler diğer akrabalarıyla bile öyle.
ve ben çok şeyleri kafama takıyorum ayrıntıcıyım biraz ve aslında ben çok samimi sıkı fıkı olmak istedim. o da bana onları değiştiremeyeceğim için benim kadar ince düşünemeyeceklerini bildiği için öyle söyledi.
kısaca şunu dedi işte seni çok seviyorlar ama bunu senin istediğin şekilde gösteremezler bu gibi şayleri pek bilmezler o yüzden takma çok sey bekleme bana odaklan yeter dedi