sinirden ölüyorum

afedersiniz kaba olacak ama memleket öküz kaynıyor.Lütfen çocuklarımızı düzgün yetiştirelim saygıyı sevgiyi öğretelim,otobüste dolmuşta küçük çocuğu yanına oturtup yetişkin bebekli hamile.....insanların ayakta durmalarına göz yuman anneler var,ya da uyuyor numarası yapan gençler,öğrenciler.bunları bizler anne babalar öğretmenler yetiştiriyo.sonuç mal müdürü dolu.ben de çok sinir oluyorum böyle tiplere hemen dua ediyorum Allahım aynı duyguyu yaşat diye.yeni nesil gerçekten çok bozuk.anne baba olarak ne olur onları düzgün bireyler olarak yetiştirelim....medeniyeti,modernliği sapkınlıklarda değil saygıda,hoşgörüde bulsunlar...

Otobüste böyle insanlar çok fazla ben kimsenin yüzüne bakmamaya çalışıyorum
Ne bakıyorsun diye saldırıyorlar böyle

O değilde, ben artık liselerin önünden geçmeye korkar oldum
Ya dalga geçiyorlar arkamdan ya da küfür ediyorlar
Gencecik kızlar bir de ben utanıyorum

böyle psikopat ınsanlara fazla bulaşma.. kaybedecek bırseylerı olmadıgından, sana da kaybettirirler.....
yanı tamam haklısın ama sonunda zarar goren sen olursun..

seviyesiz kendini bilmez insan çok maalesef..:37: bir de hepsinde sanki dünyayı kurtardım havası oluyor.. :1:

kızlar liseli olsa iyi benim yaşlarımdaydı
rezil oldum herkese
Allah kötüye fırsat vermesin
aşağıyada gelse dayanamayıp tekme tokat girecektik birbirimize

rezil olacakta bu kadar sinirlenecekte bişey yok.

ben olsam gerizekalı der hiç muhattap olmadan yoluma giderdim.yaptıkları normal değil.başa bela almaya ne gerek var.unutun gitsin.

ya kızlar kadınlardan nefret eder oldum ya
otobüste bi kızın çantası koluma çarptı refleks yani baktım bişi demedim kız bana ne tip tip bakıyon dengesiz ruh hastası dedi
şok oldum çantanız çarptı falan derken gene hakaret etti sana mı sorcam nasıl bakcağımı ruh hastası dedim
evet hastayım dedi
hastaysan tedavi ol dengesiz dedim bi teyze susturdu neyse tam incem düğmeye bastım bu çekilmiyo bişey demeden geçtim zorla arkamdan bi itekledi
aşağıdan bağırdım sıkıyosa gel burda itekle otobüse tekrarda binemiyorum heran kapı kapanabilir ödelek misin gel hadi gel diyorum gülüyo pis pis
yanında bi kız da kes lan diyor çıldırdım
sinirden elim ayağım titriyor ya

Way cırkeffff ahlaksız ozur dıleyecegı yere öküz yanı erkekler yetmıo bıde bu. Tıpler cıktı:35:

Kızlar o an sinirlenip tutamıyoruz bi'çoğumuz kendimizi ama gerçekten kimin ne olduğu o an belli olmuyor:50:

Ben lise sondayken arkadaşımla belediye otobüsüne binmiştik hani şu en uzun olanlar varya onlardan... birden en arkadan sesler gelmeye başladı.
Takım elbiseli gayet kibar bi'adam yaşlı bi'teyzenin binmesi üzerine oturan bir adama pardon acaba müsade eder misiniz teyze ayakta duramıyor dedi.
Oturan adam "sanane, sen ne karışıyon!"dedi derdin demezdin adam bağırıyo habire, diğeri çoktan susmuştu halbuki.

Sonra takım elbiseli olanla aynı yerde iniyorduk ki adam inerken "terbiyesiz" diye söylendi. Arabada yer vermeyen adam da "sen kime terbiyesiz diyon!" diye indi ve küçük çocuk gibi kovaladı adamı herkes şok! birden poşetinden satır çıkardı onla koşturuyo adamın peşinden... Adam öyle korktu ki hızla kaçayım diye arabaların üstünden atladı. Herkes tırstı bakıyo, polisi aramaya çalışıyolar. Kimse napıyosunuz diyemedi korkudan. Çok üzülmüştüm adam öyle koşarak gözden kayboldu:50:

Oyüzden Allah korusun kimin ne olduğu belli değil, dikkat edin :25:

Saçını başını yolsaydınya...
Böyle terbiyesizler sinir damarımı kabartıyor...

ya kızlar kadınlardan nefret eder oldum ya
otobüste bi kızın çantası koluma çarptı refleks yani baktım bişi demedim kız bana ne tip tip bakıyon dengesiz ruh hastası dedi
şok oldum çantanız çarptı falan derken gene hakaret etti sana mı sorcam nasıl bakcağımı ruh hastası dedim
evet hastayım dedi
hastaysan tedavi ol dengesiz dedim bi teyze susturdu neyse tam incem düğmeye bastım bu çekilmiyo bişey demeden geçtim zorla arkamdan bi itekledi
aşağıdan bağırdım sıkıyosa gel burda itekle otobüse tekrarda binemiyorum heran kapı kapanabilir ödelek misin gel hadi gel diyorum gülüyo pis pis
yanında bi kız da kes lan diyor çıldırdım
sinirden elim ayağım titriyor ya

yeni nesil ergenler hep böyle canım salla gitsin bi daha karşılaşırsan üstüne kus :)

Allah'ım sen akıl fikir ver :9: kim akıllı kim deli anlamıyorum artık bu devirde
Hiç sıkma canını kafana takmaya bile değmez böyle acayip tipler

Back
X