sinirden tüm gece uyuyamadım!!!!!

Ona neymiş ya!! Terbiyesiz! ev onunsa parasıyla oturuyorsun!! Size ne diyemedin mi canım.. taşınırken temizletir bırakırım merak etmeyin deseydin!!

Canım pis olsan ne olur..Herkes titiz olup akşama kadar iş yapmak zorunda mı... tersledin diye evden de atamaz öyle kolay değil.. evine sokma,müsait değilim de... sonuçta orası senin evin..
Hey Allahım ne insanlar var!

Son düzenleme:
Bu eve bi kadın tut dediğinde tamam tutarım ama parasını kiradan düşerim diyin.

Ev sahibiniz kapı bitişiğinizde dahi oturuyor olsa, siz yüz vermeseniz bu kadar içli dışlı olamaz evinize gelip sizi temizlik konusunda uyarmayı kendine hak göremezdi.
Öncelikle hatayı sizde buldum, kadınla mesafenizi korumalı durması gerektiği yeri belirlemeliydiniz.
Zorla da evinize girip sizi eleştiremeyeceğine göre, kafanız kulağınız rahat olurdu.
Kaldı ki taşınmak gibi bir lüksünüz de var.

Son düzenleme:
O ev sahibide haddini aşmış.parasını alsın yesin otursun aşağı .onane sizin evinizin temizliğinden pisliğiden.sinirlenmekte haklısınız kim olsa sinirlenir.

ayyy bu ev sahipleri nedir böyle yahuuu
annemlerin ev sahibide aynı ev tadilat oldu adam geldi bu böyle şu şöyle...
kapıları yeni yaptırdım köpeği atın dedi...
tabi dedim nasıl istersen camdanmı atalım balkondanmı

korkma senin kapıları yemez benim köpeğim endişen olmasın iki tane dandik kapının parasını ben veririm annemler çıkarken dedim deli oldum...
yavrumu yanıma alamıyorum bizim evde duramıyor o eve alıştığı için o yüzden ev sahibi geldimmi hopp ben annemlere geçiyorum ağzının payını vermek için..

şuanda oturduğum evimdede ilk 3 ay kiracı olarak oturmuştuk eski mal sahibinin kayınvalidesi gelirdi kapıya yok çöpü koyma şunu yapma bunu yapma...
onada açtım ağzımı ben bu evi alıcam yüzyüze bakıcaz ileride sen bana patronluk taslayamassın kızın çocuklarının pis bezlerini kapının önüne koyuyor sen bana ne anlatıyosun beni sinir etme dedim defoldu gitti...

evinizin içine kadar karışmasına asla izin vermeyin hayrına değil her ay çatır çatır kirasını alarak oturtuyor sizi o evde...

Son düzenleme:
Ev sahibinize çok yüz vermişsiniz ,müsait değilim diyip eve sokmayın onun harici bu tip tavırlardan rahatsız arkadaşlar mahkemeye verebilirsiniz ...

Ev sahibinin gelip evi kolaçan etme gibi bir lüksü yok ...

hattta bu yaptığı suç sayılıyor

kira sözleşmesi devam ettiği ve siz oturduğunuz sürece, ev sizin tasarrufunuzdadır... mülkün onun olması evin içine karışma hakkı vermez, kv gibiymiş sizin ev sahibiniz...
komşuluk tarzı bir ilişkiniz var sanırım ki eve girip çıkabiliyor... kesin komşuluk ilişkinizi, davet etmeyin, geldiğinde müsait değilim diyin, içeri almayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…