Sinirden uyuyamadım, ah bu kocalar allah ..

Al telefonu elinden sabah ayılınca sorarsın en azından inkar edemez silemezde
Canım ver bakayım anlamıyorum diye uyandı bi ara o ara sekmeyi kapatınca silinmiş tarihçede fln gözükmüyor deliricem sarhoş kafayla .. bide diyo yemekteyken kardeşim almıştı teli diyo yalanı bile komik güleyimmi ağlayımmı

Eeesi napayım ben bu adamı şimdi önceden olabilir gibi düşündüğüm şeyi normal karşılayıp susup oturayım mı? Ki bu pek mümkn değil gibi.
Yoksa üzerine gideyim mi?
Abartıyormuyum? Bilemedim
Bu konu hakkında önceden hiç eşinizle konuştunuz mu? Eğer konuştuysanız ve sınırları bildiği halde istemediğiniz bir şeyi yaptıysa, evet tabii ki tepkinizi koymalısınız.
Neden yaptığını, yani sebebini öğrenmeye çalışın ve bunun üzerinde birlikte düşünüp konuşun ve çözüm bulun.
Eğer bu konu hakkında daha önce hiç konuşmadıysanız, bundan sonrası için sınırları belirleyebilirsiniz.
Üzülmeyin

Canım ver bakayım anlamıyorum diye uyandı bi ara o ara sekmeyi kapatınca silinmiş tarihçede fln gözükmüyor deliricem sarhoş kafayla .. bide diyo yemekteyken kardeşim almıştı teli diyo yalanı bile komik güleyimmi ağlayımmı
Su malum siteden se onda eski izlenenler görünmüyo sanırım yat uyu yarın yersin başını ne diyelim şimdiki çoğu erkek izliyo ne varsa onlarda ben tiksiniyorum

Bu konu hakkında önceden hiç eşinizle konuştunuz mu? Eğer konuştuysanız ve sınırları bildiği halde istemediğiniz bir şeyi yaptıysa evet tabii ki tepkinizi koymalısınız.
Neden yaptığını, yani sebebini öğrenmeye çalışın ve bunun üzerinde birlikte düşünüp konuşun ve çözüm bulun.
Eğer bu konu hakkında daha önce hiç konuşmadıysanız, bundan sonrası için sınırları belirleyebilirsiniz.
Üzülmeyin
Evliliğimizin ilk dönemlerinde görmüştüm ve o zaman ağır teğkiler vermedim neden yapıyorsun fln diye konuştuk. Sonra bir gün geldi artık böyle şeylere bakmıycam niye baktığımı bende bilmiyorum ama yanlış baktıktan sonrada gereksiz olduğunu düşünüyorum fln dedi dinende yanlış yaptığını fln anlattı o günden beri bişey görmedim. Ama özel sekmeyle açması ve tek hamleyle silmesi fln bama uzun zamandor bu şekilde takıldığını düşündürüyor

Evliliğimizin ilk dönemlerinde görmüştüm ve o zaman ağır teğkiler vermedim neden yapıyorsun fln diye konuştuk. Sonra bir gün geldi artık böyle şeylere bakmıycam niye baktığımı bende bilmiyorum ama yanlış baktıktan sonrada gereksiz olduğunu düşünüyorum fln dedi dinende yanlış yaptığını fln anlattı o günden beri bişey görmedim. Ama özel sekmeyle açması ve tek hamleyle silmesi fln bama uzun zamandor bu şekilde takıldığını düşündürüyor
Boyle oluncada insanin hersey aklina geliyor. Ama izlerkende uyuyakalmasida masumiyet bence..

Ya hayır arkadaşım sen önce bir karın var evde onun farkına var dimi. Hani anladınız siz..

Back
X