sinirim bozuldu

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar ya erkekler ne kadar dengesiz, beyinleri penislerine endeksli yaratıklar bi örneğini bugün tekrar gördüm

3-4 gün önce okulumda üst sınıflardan bir çocuk msj attı. kim olduğunu sordum dedi aynı okuldayız falan. daha önce gördüğüm birisiydi ismen tanıyodum arada karşılaşıyoduk falan. ama muhabbetimiz yoktu.

niye msj attın? dedim "bi arkadaşım hoşlanıyo senden sevgilin var mı yok mu yoksa görüşmek ister misin" dedi. tavra bakın sevgilim varsa boşuna uğraşmasınlar tabi :)

ben istemiyorum falan diye tersleyince 1-2 saat sonra benimle arkadaş olmak istediğini söyledi. iyi dedim tamam oluruz. aynı okuldayız sonuçta. baya sevindi falan.

benim hakkımda bildiği şeyleri söyledi. seninle ilgili hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyorum falan dedi.

1-2 gündür naber nasılsın muhabbeti çeviriyoruz msj.la.

bugün benimle niye ilgilenmiyosun demeye başladı. 40 yıllık arkadaşız sanki :) terslemedim. sevgili durumumu sordu. anlattım kabataslak düşüncelerimi.

sonra söz geldi dolaştı her şeyi yapabiliyo muyuma. cevap vermedim başta. sonra bi cevap ver fln dedi. yani dedim istediğim şeyleri yaparım tabiki.

aldığım cevaba bakın:

-cinsel açıdan da her şeyi yapabiliyo musun?

ya bu kadar mı olur? 3-4 gün msjlaştığı kişiye söylediği şeye bakın.

ki bunun yakın bi arkadaşı geçen sene çıkma teklif etti bana. bi arkadaşı bu sene çıkma teklif etti. başka bi arkadaşı hoşlanıyodu. + kendisinin de sevgilisi var.

sonra özür diledi tabi ama bilmiyorum çok bozuldum. kızma falan diyor şimdi de. insanları pek tersleyemem ne yapsam bilemedim (
+ teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdiki gençlerin muhabbeti dönüp dolaşıp cinselliğe getirmesine çok alıştım inan çok doğru söylüyorsun ergenlk çağındaki erkeklerle sadece kanka oldum ve öle kaldım asla çıkmadım .. sırf akılları orda diye bu yaşlarda ..ve kendimden büyük ama aklı başında insanlar girdi hayatıma olgun olan o kadarda büyük sayılmazlar.. şimdiki gençler kızları buna araç görüyor çok sinir bozucu kafalarına bi tane patlat sana böle gelenlere... terbiyesizlik düpe düz lmaz:

ya ama pat diye neden getiriyor ki? vallahi rahatsız oldum. amacı ne anlamadım.

bu çocuğun sevgilisimi var?

sevgilisi de var evet ve kız arkisinin arkasından bi kıza böle yaklaşmya çalışıyor zihniyete yaklaşıma bak

Ya sen ne diyosun bak varya şuan erkeklere karşı öyle sinirliyim ki zaten her an patlıcak gibiyim.

Benimde üniversitede bi arkadaşım sınıftan msj yazıyodu ki sınıftan sevgilimde var biliyo bana gecenin bi yarısı nasılsın falan dedi iyiyim dedim sonra ne dedi biliyo musun "Bakire misin?"
Ben bunu görünce sen ne diyorsun ne dediğinin farkında mısın sana ne dedim özür diledi ama öyle sinir oldumki erkek arkadaşıma söyledim allahtan okul tatildi başka şehirlerdeydi yoksa kavga çıkacaktı.

Sende boşver bir daha görürsende yüz verme bende asla o öküzle konuşmadım.Zaten sevgilimden ayrıldım bugün sinirlerim tepemde erkek demeyin bana katil olacam klava:

bakın, madem kız arkadaşı var.
keşke sizde onunla konuşmasaydınız.
empati derim hep.
sevgilisi olan çocukla neden görüşürsünüz ki.
sizin sevgiliniz bir kızla konuşsa mesajlaşsa ,hoşunuza gidermi...

ya okypete, inan bende istemeden görüştüm. hani seninle görüşmek istemiyorum falan desem, ne fesatsın ben sana o niyetle mi yaklaştım, olucaktı diye.

ve meraba nasılsın naber tandanslı muhabbetin dışına çıkmadım. + ben muhabbet kurmadım, o sorunca cevap verdim.

git sevgilisine söyle mesajları göster hatta.o kızcağızda çıktığı erkeğin dengesizliğini bilsin.
o kızla beraber olamıyor herhalde ,senin sekse bakış açını merak ediyor.rahatsan bu konuda seninle seks onunla aşk yaşayacak aklınca.valla git anlat sevgilisine yoksa ben gelir kırarım onun malum taraflarını ne bu böyle ya..
hergün hergün seks okumaktan bıktım valla.insanların tüm hayatı orasına endeksli galiba.

bence tersle terslemende fayda var niyetini açıkca sölemeside iyi oldu en azından tavrını ortaya koyarsın hemen yataga atılabilecek kızlardanmı sandı seni ilk günden böle bi beklentisi var

3-4 tane özür mesajı attı. hiç birine cvp vermedim. şimdi de "sen böyle yapınca ben bozuldum ama. neyse bu sondu" demiş.

sevgilisi olduğunu bildigin halde arkadas olma bahanesini yutman pek hoş olmamış..kandırmış resmen seni..
insanları tersleyemem demissin de böyle birini terslemiycen de kimi tersliyeceksin?bu cocuk fazla kaşınmış..
neyse ben senin yerinde olsam muhattab olmam bir daha..cevabı vermissin zaten başka bir şey dersen komik olur..hiç muhattab olma bir daha..selam vermeye kalkarsa da çevir kafanı..
Allah bilir kız arkadaşı da sizin okuldandir?

numaranızı nerden bulmus:umursamaz: erkekler arasında dönen bir muhabbet işte ama o aşmış biraz

sevgilisi bizim okuldan evet. aynı dans kurusna gitmişliğimiz var 1-2 gün.

telefonumu da eskiden benden hoşlanan arkadaşına sormuş. o bulmuş vermiş.

"bu konulara karşısın galiba" dedi. ay nolucaktım acaba. ya herşeye karşı bi yobaz olucam, ya her şeye evet diyen hafif kız. ortası yok bunlar için.

ne yazık ki erkekler iki kulak arasındakinden çok iki bacak arasındakini çalıştırıyorlar:jeyyar:

ya arkadaşın demeyin 3 gün konuştuğum bi insan.

allah çekyat aralığına bile vajina muamelesi yapabilen erkeklerden korusun bütün kadınları. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…