kızlar ya erkekler ne kadar dengesiz, beyinleri penislerine endeksli yaratıklar bi örneğini bugün tekrar gördüm
3-4 gün önce okulumda üst sınıflardan bir çocuk msj attı. kim olduğunu sordum dedi aynı okuldayız falan. daha önce gördüğüm birisiydi ismen tanıyodum arada karşılaşıyoduk falan. ama muhabbetimiz yoktu.
niye msj attın? dedim "bi arkadaşım hoşlanıyo senden sevgilin var mı yok mu yoksa görüşmek ister misin" dedi. tavra bakın sevgilim varsa boşuna uğraşmasınlar tabi :)
ben istemiyorum falan diye tersleyince 1-2 saat sonra benimle arkadaş olmak istediğini söyledi. iyi dedim tamam oluruz. aynı okuldayız sonuçta. baya sevindi falan.
benim hakkımda bildiği şeyleri söyledi. seninle ilgili hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyorum falan dedi.
1-2 gündür naber nasılsın muhabbeti çeviriyoruz msj.la.
bugün benimle niye ilgilenmiyosun demeye başladı. 40 yıllık arkadaşız sanki :) terslemedim. sevgili durumumu sordu. anlattım kabataslak düşüncelerimi.
sonra söz geldi dolaştı her şeyi yapabiliyo muyuma. cevap vermedim başta. sonra bi cevap ver fln dedi. yani dedim istediğim şeyleri yaparım tabiki.
aldığım cevaba bakın:
-cinsel açıdan da her şeyi yapabiliyo musun?
ya bu kadar mı olur? 3-4 gün msjlaştığı kişiye söylediği şeye bakın.
ki bunun yakın bi arkadaşı geçen sene çıkma teklif etti bana. bi arkadaşı bu sene çıkma teklif etti. başka bi arkadaşı hoşlanıyodu. + kendisinin de sevgilisi var.
sonra özür diledi tabi ama bilmiyorum çok bozuldum. kızma falan diyor şimdi de. insanları pek tersleyemem ne yapsam bilemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?