sinirim bozuldu

sevgilisi bizim okuldan evet. aynı dans kurusna gitmişliğimiz var 1-2 gün.

telefonumu da eskiden benden hoşlanan arkadaşına sormuş. o bulmuş vermiş.

sana bişi sölim kesin o çocukla birlikte mesaj atıolardır sana yataga atılabilecek kız olup olmadıgını öğrenmek için tersle gitsin ben olsam agzıma geleni sayardım

yabacılarla bu kadar özel şeylerin konuşulmasına karşıyım.
bu tarz konular sevdiğin erkekle ,eşinle ,nişanlınla konuşulur.
öyle dün piyasaya çıkan erkeklerle değil.
üstelik dün tanıdığım insanla bu son derece özel şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorsam ve buda yobazlıksa buyur ben yobazım o zaman deseydin

tepkiini olcup sansini denemis hani olurda evet dersen hem seni kullanacak hemde arkadaslarina ballandirarak anlatacakti serefsiz..azmis resmennn pislikk.kesinlikle tersle konusursa cevap verme seni olcuyor konussan bile yattik der erkek egemen toplumun camurlari

Son düzenleme:
Kısaca saçmalamış. Erkeklerin genelde kafalarının oraya çalıştığı doğruda, haddini aşmış.

çok ayıp ya terbiysiz nedemek tepkimi veremiyorum arkadaşım ne cesaretle bunları soruyosun bana de bide arkadaş olalım diyosun de terbiyesiz de yüzsüz de ay ne bileyim sinir oldum ben olsam ağzıma geleni söylerim ben erkek arkadaşlarımla bu tür konuları konuşucak biri değilim öyle birini arıyosa en iyisi kendine başka arkadaşlar bul de klava:

Lise dönemindeki çoğu erkek aynı oluor, hepsinin düzenli manitaları vardır ve hepsi önce sohbet ardından yatak muhabbetine girerek düzenli sex hayatıda oluşturmaya çabalar, mesafeni koy görüşme ben öle biri deilim desen bıyık altından gülerler, erkekler işteklava:

kız arkadaşı olduğunu bildigin halde konusmussun,keske hiç konuşmasaydın..neyse artık görmezden gel msjlarini..muhattab olma sakın..
kız arkadaşı olduğunu bildigin halde konuştuğun için,e beyni de başka bir seye basmadığı için cocuğun,seni yanlış anlamış olabilir..
sen iyi niyetinden yapıyorsun ama iste karşındaki bunu yanlış anlıyor,cunku yanlış seye odaklanmış..
bu tarz olaylar zamanında benim de basıma gelmişti..herkesi kendim gibi sanirdim..tersleyemezdim insanları..ama baktım böyle ben kötü oluyorum,degismeye karar verdim..
sen de gerektiğinde insanları terslemeyi ve hayır demeyi öğren canım yoksa basın daha coook derde girer..
kız arkadaşı görse mesajları senin üstüne atar şimdi,kız bana asıldı der olan sana olur..sen kötü olursun..
o yüzden hiç muhattab olma..

hayır demeyi ve terslemeyi öğrenmelisin..

birde sevgilisi olduğunu biliyorsun, mesajlarlada olsa 3 günlük muhabbet pekte normal değil..naslsın iyimisin diye soracaksa, okulda sorsun..

numaranı değiştir.. elden ele dolaşıyormuş baksana.. okuldan da olsa, her nasılsın diyene iyiyim deme canım..kafanı çalıştır biraz.. ayol ortaokullular bile bu numaraları yemez artık..

''sonra özür diledi tabi ama bilmiyorum çok bozuldum. kızma falan diyor şimdi de. insanları pek tersleyemem ne yapsam bilemedim ( ''

cocuk 3-4 gunluk konusmanin ardindan utanmadan size cinsel becerilerinizi soruyor ama siz ben insanlari tersleyemem diye utangac sikilgan tavirlar icindesiniz lmaz:
3-4 gunluk tanismadan sonra bunu soran yarin bir gun benimle o bahsettigimiz seyleri yapar misin der...
tersle, defet gitsin bu cocuga yaa ne bekliyosun ben anlamadim akannehir ben bu herifle mesajlasmayi birak yuzune bile bakmam...terbiyesiz cocuk...
siz de eger bu cocugu terslemezseniz ''sordum terslemedi, demek ki istiyor, yapiyor oyle seyler'' diye dusunur buyuk ihtimalle...
ayrica size arkadaslari falan hep cikma teklifi etmis yani sizi seven ya da sizden hoslanan belli bir kisi yok gibi goruluyor. demek istedigim sizi gorup begeniyorlar, bu kizi bizim arkadaslar arasindan birimiz tavlayalim da hangimiz tavlarsak tavlasin dusuncesi var kafalarinda...bunu siz nasil anlayamadiniz canim? ohaoldumsmile

Son düzenleme:
ne yazık ki erkekler iki kulak arasındakinden çok iki bacak arasındakini çalıştırıyorlar:jeyyar:

al benden de o kadar......:lepi:

arkadaşım konuşmayın gelen mesajlara cevap vermeyin...
ne cürret ki daha bir kaç mesaj yazdıgın bir kıza bu tarz bir şey sorar
bence niyetini belli etmiş.boşver hem senin hem onun sevgilisi var...
degmez......belki sevgilin ögrenince sorunlar olur ayrılık olur... o yüzdende salla gitsin:hulya:

neden yazdiklarini sildin arkadasim? simdi bunlari baska okuyan biri olsa konuyu anlayamayacak! :umursamaz:

bizim kültürün kısır döngüsü erkek-egemenliğin dozunu fazla kaçırması...
aptal erkek milleti ille de benim olsun diye bastırıp baskıladıkça, bizler kendi bünyevi "yaramazlıklarımıza" tahammülsüz olarak yetişiyoruz. uzak duruyoruz. kendimizi ayıplanmaktan koruyoruz.
o zaman da herifler kendi yaptıkları baskının sonuçlarına katlanıyor işte.
başka ülkelerde, daha liberal kültürlerde erkeklerin 25-30 yaşını geçtikten sonra kudurukluğu yatışıyor...
ama bizimkinde erkekler aç kaldığı, hatunlar da boyuna baskılandığı için, topyekun millette birikmiş yoksunluk sendromu had safhada. olmadık yaşlarda bile patlamak üzere bekleyen volkan gibi herkes.

laf nereye mi gidiyor? işte şuraya: erkeklerden gelen yılışıklıkların, bizim hakedip etmemizle alakası yok. ayrıca onlar kontrolü çatlatıp saçmalamasın diye, dönüp dolaşıp yine kendini sıkması gerekenin biz olmasını sindiremiyorum.

onlar da, biz de, kendi kültürümüzün kötü taraflarının ceremesini yaşıyoruz arkadaşlar. bence "sınırı aşan heriflere" karşı kendimizi öyle böyle hissetmeyi boşverip, sorunu kökünden çözecek düşünce tarzlarını edinmeye bakmak daha önemli.

belki bizden geçmiştir... ama hiç değilse çocuklarımız daha salim kafayla yaşasınlar şu hayatı...

Konu boşaltmak yasak ama anladım ben mevzuyu CADIARZU
Mesela kendimden bir örnek ; bir erkek bana 3-4 gün içinde bu soruyu soramaz.Çünkü en baştan mesafemi koyarım,en baştan öyle konulara girmesine izin vermem,böylece o da anlar ve sormaz.Kıt kafalı değilse tabii.Eğer kıt kafalı ise de,bana böyle bir şey sorma hakkın yok der geçerim.O kişi bir daha da hayatıma giremez.
En baştan mesafeyi koyun aranıza...

Aaa inanmıyorum numaranı veriyormuş,sevgilisi varmış. Oha:1shok: Sevgilisi olan biri bunu niye sorsun allah aşkına onları aşağılamadıkça erkekler kendini bir şey sanıyor sonra da erkek egemen zihniyet ortaya çıkıyor:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…