- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Kızlar bu akşam gorumcemin oğlunun doğum gunundeydik.gorumcemin kv si benim kvm eşim ben oturuyorduk odada.daha gelecekler vardı bekliyorduk.benim bir gorumcem daha var ,birkaç aylık evli.daha önce konu acmistim baya sorunları var.daha çok kendisinden kaynaklanan sorunlar.esine çok gereksiz trip yapıyor arası hep bozuluyor.trip dediğim de artık abartti bir suru sinir krizleri falan.b enim bir sorunum yok normalde.ama bu akşam doğum gününe gittigimiz gorumcemle yani ablasıyla bir ara sorun yaşadılar yine gereksiz tiplerinden dolayı.esim de baya sıkıntı etti evliliğinde sorunlar olacak diye.neyse.aksam otururken kv me x de gelecek değil mi onlar da geç kaldılar dedim.o da o gelmeyecek heralde ben kutladim nasılsa yegenimin doğum gününü diye gelmeyecek dedi.bende de bazen bir saflık olur.sorun olabilecegi hiç aklıma gelmedi,aa ne güzel su akşam o da olsaydı ya bak ne güzel hazirlanmislar olur mu öyle dedim.kv m bi bozuldu fark ettim.o an anladım bir sorundan dolayı gelmemiş.sonucta orda dunuru var ona hissettirmek de istemez.esime bir baktım bana ters ters bakıyor ne diyorsun gibi.snladim pot kirdim.sonra gorumcem çağırdı yanına gittim ,sigara içelim diye çağırmış eşim arkamdan geldi,n e diyorsun sen setenay bazen ne konuştuğunu bilmiyorsun annem de bozuldu of dedi.sonra balkona çıktık gorumcem boşver ya yine x in şımarıklıklar işte.gecen evlerine gittim eşiyle tartıştı sen de amma abartiyorsun dedim diye bana bozuldu engellemiş beni.dogum gününü de bildiği halde gelmiyor canım sıkkın zaten dedi.k v me de rezil olmadım sen öyle dedin diye merak etme o da anladı zaten iyice dedi.ben de pot kırdim biraz ama kusura bakma dedim.neyse şimdi eve geldik eşime konuyu açacak oldum bosver ya tartışmak istemiyorum konuşmayalim diyor.sinir oldum ya ama morali de bozuk.aslinda dusunmem gerekirdi.kv me karşı da biraz mahcubum.