sinirim tepemde!

ya uzakken ozluyorum sevmıyoda degılım ama anlayıs sıfır ya tolınde boyle deyıp kabullenmıyolar ille onların ıstedıgı gıbı olmalıyım

Ayy tolincim sende kendimu gordum resmen benim de cok kabullendirmek istedigim seyler var ananemlere ama malesf yaslilar ve anlamiyorlar isteseler de algi seviyeleri dusmus anlayamiyorlar gariplerim bildigin cocuklar ayy dolaysiyla sana sonuna kadar hak veriyorum ve cok cok iyi anliyorum ama sallamaman gerekiyor... gerci sen sallamasan gitsen odana otursan gelip niye bizle oturmuyosun diyolar

Lafını esirgeme sende hak edene hakkını vereceksin
mısafır oldugu ıcın cok bısey soylemek ıstemıyorum sonra annemden fırca yıyorum

bız daha once bu konudan kavga ettık ben uzun sure gorusmedım annemın hatrına tekrar gorusmeye basladım ama kadın anlamıyo

soyledıklerın noktasına virgulune kadar dogru bız onlara gıtsekte onlar bıze gelsede hep bı laf sokma fırca azar torunlarını canım balım dıye sevenlere cok ozenıyorum ya

Mecburen takmican sabir canim yaa :/

Yatılı misafirliğin 3 günden fazlası kabak tadı veriyor

aynen ya bız onlarda bu kadar uzun kalmıyoruz onlar bı geldımı masallah gitmek bılmıyolar evi de b.k götürüyo
Nasıl sıkılmıyorlar böyle harala gürele ortamlardan bilmiyorum Temizliğe, yemeğe de mi yardım etmiyorlar?

idare etmeye çalış.. tabii kalıcı değillerse
kalıcı degıller ama bu durum hep boyle bayramda seyranda hep aynı ya annemler gıdıyo ben gıtmıyorum bu seferde telefonda bı dunya laf soyluyolar nıye gelmedın bılmem ne diye gercekten sabrım zorlanıyo

Nasıl sıkılmıyorlar böyle harala gürele ortamlardan bilmiyorum Temizliğe, yemeğe de mi yardım etmiyorlar?
onları yapıyolar ben zaten ev işi yapmıyorum en cokta ona homurdanıyolar neymıs 25 yasına gelmısım ev ıslerını yapmalıymısım oglene kadar uyunmazmıs falan fılan onlar oyle dıyınce daha cok yapmıyorum banane ya

Valla bu saatten sonra onlara kurşun işlemez.He he deyip geçmekten başka yapabileceğin tek şey oturup kafayı yemek. Boşver gitmeleri için gün say bunuda belli et soğuk davran aşırı derce, belki sıkılır giderler..

gidicekler zaten ama oyle yapıncada annemden fırca yıyorum nıye boyle davranıyosun yaslı ınsanlar dıyo ya yukarı tukursem bıyık assagı tukursem sakal

Benimkiler de yaşasalardı da, o çok kızdığım davranışlarına gülüp geçseydim diyorum şimdi... insan kaybettikten sonra haklı yere de olsa onlara sert davrandığı için çok pişman oluyor.

Bu zamane gençliğide gezmekten başka işe yaramıyor.
Sen çık gez,gökkuşağı pastasını izleme
Hiç olacak iş değil

(Koptum teyzene)

Şim teyzenin canı gökkuşağı pastası istese kim yapacak Biraz düşünceli ol canım

Bence idare edin kötü olmaktansa... "Heee" deyip geçin.

tolin şimdi sen gökkuşağı pasta yapmayı da bilmiyondur.çeşit çeşit insan var takılma.ben pek hazzetmem teyze hala falan lafımı verir geçerim sonra annem kızar bana niye kırıyosun insanları diye.Ama ben de insanım benden kaç yaş büyükler bi düşünsünler bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…