ya uzakken ozluyorum sevmıyoda degılım ama anlayıs sıfır ya tolınde boyle deyıp kabullenmıyolar ille onların ıstedıgı gıbı olmalıyım
mısafır oldugu ıcın cok bısey soylemek ıstemıyorum sonra annemden fırca yıyorumLafını esirgeme sende hak edene hakkını vereceksin
bız daha once bu konudan kavga ettık ben uzun sure gorusmedım annemın hatrına tekrar gorusmeye basladım ama kadın anlamıyosen tabiki haklısın canım annen baban dışında kimseye hesap vermek zorunda değilsin saygıda bi yere kadar !!
ama yinede kırma arada konuş sık boğaz etmesin seni bide herşeye hehe dersen tatlıya bağlanır kafaya takıp can sıkmaya gerek yok .
soyledıklerın noktasına virgulune kadar dogru bız onlara gıtsekte onlar bıze gelsede hep bı laf sokma fırca azar torunlarını canım balım dıye sevenlere cok ozenıyorum yaAyy tolincim sende kendimu gordum resmenbenim de cok kabullendirmek istedigim seyler var ananemlere ama malesf yaslilar ve anlamiyorlar isteseler de algi seviyeleri dusmus anlayamiyorlar gariplerim bildigin cocuklar ayy dolaysiyla sana sonuna kadar hak veriyorum ve cok cok iyi anliyorum ama sallamaman gerekiyor... gerci sen sallamasan gitsen odana otursan gelip niye bizle oturmuyosun diyolar
mısafır oldugu ıcın cok bısey soylemek ıstemıyorum sonra annemden fırca yıyorum
bız daha once bu konudan kavga ettık ben uzun sure gorusmedım annemın hatrına tekrar gorusmeye basladım ama kadın anlamıyo
soyledıklerın noktasına virgulune kadar dogru bız onlara gıtsekte onlar bıze gelsede hep bı laf sokma fırca azar torunlarını canım balım dıye sevenlere cok ozenıyorum ya
aynen ya bız onlarda bu kadar uzun kalmıyoruz onlar bı geldımı masallah gitmek bılmıyolar evi de b.k götürüyoYatılı misafirliğin 3 günden fazlası kabak tadı veriyor
Nasıl sıkılmıyorlar böyle harala gürele ortamlardan bilmiyorumaynen ya bız onlarda bu kadar uzun kalmıyoruz onlar bı geldımı masallah gitmek bılmıyolar evi de b.k götürüyo
kalıcı degıller ama bu durum hep boyle bayramda seyranda hep aynı ya annemler gıdıyo ben gıtmıyorum bu seferde telefonda bı dunya laf soyluyolar nıye gelmedın bılmem ne diye gercekten sabrım zorlanıyoidare etmeye çalış.. tabii kalıcı değillerse
onları yapıyolar ben zaten ev işi yapmıyorum en cokta ona homurdanıyolar neymıs 25 yasına gelmısım ev ıslerını yapmalıymısım oglene kadar uyunmazmıs falan fılan onlar oyle dıyınce daha cok yapmıyorum banane yaNasıl sıkılmıyorlar böyle harala gürele ortamlardan bilmiyorumTemizliğe, yemeğe de mi yardım etmiyorlar?
yemın edıyorum şizofren ya laf soylemeye yer arıyoO değil de sen o gökkuşağı pastasını nasıl izlemezsin
gidicekler zaten ama oyle yapıncada annemden fırca yıyorum nıye boyle davranıyosun yaslı ınsanlar dıyo ya yukarı tukursem bıyık assagı tukursem sakalValla bu saatten sonra onlara kurşun işlemez.He he deyip geçmekten başka yapabileceğin tek şey oturup kafayı yemek. Boşver gitmeleri için gün say bunuda belli et soğuk davran aşırı derce, belki sıkılır giderler..
Teyzem iyicr kafayi yemis valla parkonBu zamane gençliğide gezmekten başka işe yaramıyor.
Sen çık gez,gökkuşağı pastasını izleme
Hiç olacak iş değil
(Koptum teyzene)
O değilde çok merak uyandırdı bende bu gökkuşağı pasta,ilk iş izleyeceğimTeyzem iyicr kafayi yemis valla parkon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?