sinirim tepemde!

Yaşlı insanlar bazen cok gereksiz muhabbet ediyorlar sinir bozuyorlar kırma bosver benimde bir yengem var oyle salak salak konuşur esim polis memuru polis esleri hep havalı olur sende havalanma der salak karı 4 yıllık evliyim neyine havalanayım kocamın mesleginden cok gereksiz muhabbetler memlekete her gittigimde ablamin cocuklarına kıyafet alırım en son gittiğimde alamadım ne getirdin yigenlerine diyor birsey getirmedim dedim nekadar ayıp diyor her geldigimde alıyordum hepsinde getirmek zorundamıyım dedim sanane bee salak karı sus diyeceksin olmuyor işte bazı insanlarda cok gereksiz sırf konusmak olsun diye konuşuyor

Cok hiddetlisin, tepkilerin cok fazla. Sonucta yabanci insanlar degil hem buyukler hem de misafirler... Her soylenen seye kafa yormak veya cevap vermek zorunda degilsin. Sen ev sahibi durusunu bozmamalisin. Kavgalar vs misafir insanlara hic hos olmamis.

Konuyu gecirtirme.
Sen nasil izlemezsin o gokkusagi pastasini?
Nerde gezdin?
Cevap ver!

25 yaş farkındalığı uyandırmamışsın sanırım onlarda, bu 15 yaşındaki gencleri sinir etme teknikleri baska sekılde yorumlanamaz. Şu an sinir doldum gece gece, ya sabır! Sabret canım sukutun altın olsun inşaallahhh

ayrıca gerçekten de merak ettim,
neden izlemedin gökkuşağı pasta olan bölümü
sana inanamıyorum...

Bende bazen konuşmaları yüzünden dedeme kızıyorum sonra yaşlı insan deyip gönlünü almaya çalışıyorum bütün yaşlılar başka konularda da olsa çok hassaslar anlamak lazım belki biz yaşlanınca daha huysuz olacağız ne malum torunumun vay haline

nasıl izlemessin nerde geziyodun yırtıldım buraya gülmekten
bunu lafi cok iyi hatirliyorum ehliyet kursu alirken turk abi surekli soyle yap boyle yap darken fren diye gaza bastim adamin lafi aynen soyleydi kizim sen nerelerde geziyordunda ogrenemedin araba surmeyi araba surmeyi bilsem sende ne isim var de git allasen manyakmiyim ben saat basina para oducem deluuuuukonu sahibi bosver giderler elbet evlerine kalici degiller yaaa ona bak duymazlikdan gormezlikden gel en azindan annecinin hatrina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…