sinirimden ağlayacağım

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi akşamlar.Şimdiye kısmetmiş konu açmak.Hep okurdum dertlerinizi paylaşırdım.
Son zamanlarda biraz olumsuzluklarda olsa iyi giden bir ilişkim var.Ben çok kıskancım.Yani çok yansıtmamaya çalışırım ama içime atarım.Erkek arkadaşm bugun dışarı çıkmıştı arkadaşlarıyla saat 8 gibi.Neyse gitti arkadaşlarının yanına.Bende saat 9a doğru kimlerle oturuyorsun dedim.İşte iki tane erkek arkadaşını söyledi.Bir de liseden Gamze Begüm ve İlaydayla karşılaştık onlarla oturuyoruz dedi.Ve kan beynime sıçradı.
Evet birçoğunuz için normal gelebilir ama ben böyle şeylere çok ılımlı bakan biri değilim ve adlarını daha önce hiç duymadığım insanlar bunlar.Herşeyi geçtim bari karşılaştık oturuyoruz diye haber ver ben sorunca söylüyor.
Ben ilk söylediğimde beni deniyor sandım.İşte selam söyle kızlara ama bir daha deneme beni dedim.Ve güldüm.Çünkü bana şaka yapıyor sandım.Ciddi misin dedim evet neden bu kadar sorun ettin dedi.Bende şuan konuşursam kırıcı olacağım lütfen yazma iyi akşamlar dedim.Cevabı ise bu kadar basit bir olayda beni kolayca kırabiliyorsan iyi akşamlar.demiş.
Nasıl davranmalıyım? En çok kızdığım şeyse benim kıskanç olduğumu bu kadar bilmesine rağmen bana bak böyle böyle karşılaştık oturuyoruz dememesi.Ben sorunca söylemesi.Belki sizi için sorun değildir ama ben gerçekten sinirimden ağlayacağım.Yazmak,konuşmak dahi istemiyorum onunla.

ek : O günden itibaren düşünme kararı aldık ve bugün buluştuk. Uzun uzun saatlerce konuştuk.Artık ikimizde daha dikkatli ve hassas davranacağız birbirimize.
O beni anladı,,bende onu can kulağıyla dinledim.Birbirimize hak verdik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa bişey diyim mi...
Seni sevdiği sürece isterse 15 tane kızla otursun, bir anlamı yok. O yine o ortamda seni düşünür. Seni Özler.

Ama aldatmak isteyen senin ruhun duymadan aldatir

Ben de kıskancim ama şunu biliyorum; bir erkeği bu şekilde bunaltmak çok yanlış. Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Sen de öyle yap.

Senden soğur. Trip yapma. Sadece az yaz. O sana it gibi döner merak etme.

Bir de özgüvensiz bir imaj çizersin. Aman diyim

Bir de
Yaa bişey diyim mi...
Seni sevdiği sürece isterse 15 tane kızla otursun, bir anlamı yok. O yine o ortamda seni düşünür. Seni Özler.

Ama aldatmak isteyen senin ruhun duymadan aldatir

Ben de kıskancim ama şunu biliyorum; bir erkeği bu şekilde bunaltmak çok yanlış. Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Sen de öyle yap.

Senden soğur. Trip yapma. Sadece az yaz. O sana it gibi döner merak etme.

Bir de özgüvensiz bir imaj çizersin. Aman diyim
Tavrı o kadar sinirlendirdi ki beni.Ne demek ya dedim.İlk okuyunca şaka yapıyor sandım.Hayır onu çok sakin bişekilde pişman etmek istiyorumBöyle kızarak değil,umursamayarak ama nasıl yapcam bilmiyrum

Şimdi ben ne desem senin için farketmez. Çünkü her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben böyle zamanlarda empati diyorum.

Erkek arkadaşın senin normal erkek arkadaşlarınla buluşmana bahane bulur mu?
Cevabın evet ise o zaman kafa yapınız uymuyor kimse sevgilisi olsa da karşısındakine yaptırım uygulayamaz.

Cevabın hayır ise o zaman o da bu kurala uyup (tesadüfen olan bu durumda) sohbeti minimumda tutup yol olacak.

Ayrıca kıskançlığın aşırısı çok sakıncalı. Kendi kontrol etmeyi alışkanlık edin.

Yaa
Şimdi ben ne desem senin için farketmez. Çünkü her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben böyle zamanlarda empati diyorum.

Erkek arkadaşın senin normal erkek arkadaşlarınla buluşmana bahane bulur mu?
Cevabın evet ise o zaman kafa yapınız uymuyor kimse sevgilisi olsa da karşısındakine yaptırım uygulayamaz.

Cevabın hayır ise o zaman o da bu kurala uyup (tesadüfen olan bu durumda) sohbeti minimumda tutup yol olacak.

Ayrıca kıskançlığın aşırısı çok sakıncalı. Kendi kontrol etmeyi alışkanlık edin.
Ya ben zaten bastırmaya çalışıyorum.Yansıtmamaya çalışıyorum.Ona sadece aşırı kıskanç olduğumu söylemiştim.Bu düşüncesizlik gibi geliyo bana..Ve bana uygun değil yaptığı şey.

İyi akşamlar.Şimdiye kısmetmiş konu açmak.Hep okurdum dertlerinizi paylaşırdım.
Son zamanlarda biraz olumsuzluklarda olsa iyi giden bir ilişkim var.Ben çok kıskancım.Yani çok yansıtmamaya çalışırım ama içime atarım.Erkek arkadaşm bugun dışarı çıkmıştı arkadaşlarıyla saat 8 gibi.Neyse gitti arkadaşlarının yanına.Bende saat 9a doğru kimlerle oturuyorsun dedim.İşte iki tane erkek arkadaşını söyledi.Bir de liseden Gamze Begüm ve İlaydayla karşılaştık onlarla oturuyoruz dedi.Ve kan beynime sıçradı.
Evet birçoğunuz için normal gelebilir ama ben böyle şeylere çok ılımlı bakan biri değilim ve adlarını daha önce hiç duymadığım insanlar bunlar.Herşeyi geçtim bari karşılaştık oturuyoruz diye haber ver ben sorunca söylüyor.
Ben ilk söylediğimde beni deniyor sandım.İşte selam söyle kızlara ama bir daha deneme beni dedim.Ve güldüm.Çünkü bana şaka yapıyor sandım.Ciddi misin dedim evet neden bu kadar sorun ettin dedi.Bende şuan konuşursam kırıcı olacağım lütfen yazma iyi akşamlar dedim.Cevabı ise bu kadar basit bir olayda beni kolayca kırabiliyorsan iyi akşamlar.demiş.
Nasıl davranmalıyım? En çok kızdığım şeyse benim kıskanç olduğumu bu kadar bilmesine rağmen bana bak böyle böyle karşılaştık oturuyoruz dememesi.Ben sorunca söylemesi.Belki sizi için sorun değildir ama ben gerçekten sinirimden ağlayacağım.Yazmak,konuşmak dahi istemiyorum onunla.

Bende hiç normal karşılamadım şahsen.
kesinlikle bi karşılaşma sonucumu yoksa planlımı. sanırım ben düşünür delirirdim.
aslında sana söylemesi bile güzel bişey saklayabilirdi . iyi yönden bakmak da hobim olmuş :cool:

sen ona sor ben yapmış olsam ne düşünürdün diye. kestirme cevaplar verir kesin.
3 kız 2 erkek buluşmuş olsan sakin sakin iyi sohbetler mi dilicektii hiç sanmam

Oturuyorlar

Liseden kızları gördüler onlar da oturdu

Sevgiliniz kaçsın mı kız arkadaşım kızar ben kalkayım mı desin

Ya da sana çocuk gibi kızma bana bunlar gelip bizim masaya oturdu mu desin

Bana ters diyorsun ama genel sosyal yaşamda olağan

Geleceğini merak edersen Elif ya da Lorena nın konularına bak

Bende hiç normal karşılamadım şahsen.
kesinlikle bi karşılaşma sonucumu yoksa planlımı. sanırım ben düşünür delirirdim.
aslında sana söylemesi bile güzel bişey saklayabilirdi . iyi yönden bakmak da hobim olmuş :cool:

sen ona sor ben yapmış olsam ne düşünürdün diye. kestirme cevaplar verir kesin.
3 kız 2 erkek buluşmuş olsan sakin sakin iyi sohbetler mi dilicektii hiç sanmam
Onu umursamazlıkla delirtmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tabiki.

Oturuyorlar

Liseden kızları gördüler onlar da oturdu

Sevgiliniz kaçsın mı kız arkadaşım kızar ben kalkayım mı desin

Ya da sana çocuk gibi kızma bana bunlar gelip bizim masaya oturdu mu desin

Bana ters diyorsun ama genel sosyal yaşamda olağan

Geleceğini merak edersen Elif ya da Lorena nın konularına bak
Ben bu kızların adını bile duymadım daha önce.Ve oturuyoruz diye haber dahi vermedi.Buna kızıyorum en çok.
Onlar kim?

Bence tuhaflık sende. Ben de seni pek normal karşılamadım, sakın kızma bana. Yok pişman etmek istiyorum, umursamazlıkla delirtmek istiyorum falan... Sen asosyal misin? Hayatında sevgilinden başka ilgilenecek birşeyin yok mu mesela? Senin iyiliğin için konuşuyorum. Tuhaf yani, yaptığınız her şeyi birbirinize haber mi veriyorsunuz anlamadım. Bu kadar düşme birşeyin üzerine. Bu davranışını tekrarlarsa uygun bir dille hoşlanmadığını falan söylersin. Yok baktın olmuyor, bırakırsın yani.

Bence tuhaflık sende. Ben de seni pek normal karşılamadım, sakın kızma bana. Yok pişman etmek istiyorum, umursamazlıkla delirtmek istiyorum falan... Sen asosyal misin? Hayatında sevgilinden başka ilgilenecek birşeyin yok mu mesela? Senin iyiliğin için konuşuyorum. Tuhaf yani, yaptığınız her şeyi birbirinize haber mi veriyorsunuz anlamadım. Bu kadar düşme birşeyin üzerine. Bu davranışını tekrarlarsa uygun bir dille hoşlanmadığını falan söylersin. Yok baktın olmuyor, bırakırsın yani.
Çok sosyal biriyim ve bana gör birlikte olduğum insanın kimle nerede olduğunu bilmeliyim.Çünkü o da benden bunu bekliyor.Sizede kızmıyorum tabiki herkes bir değil.Hırslandığım için umursamaz davranmak istiyorum.

Bilmiyorum ama orda burda çok gezen kızlarla falan oturan erkek, biraz rahat erkek oluyor. Rahatsız olmakta haklısın bence. Sadece bu bir olay için demiyorum. Yani bu üç kızın da müsait olup sohbet için oturabilmesi de ilginç. Ne bileyim etrafımda karısına düşkün plan erkekler, erkek arkadaşlarıyla bile fazla takılmıyorlar. İşte bu tür olaylar oluyor. Niyeti iyise bile ne desin. Siz oturmayın mı desin kızlara?

Canim arıza misin? Kendine güvenin mi yok? Ne olmuş kız arkadaşlarıyla sohbetteyse. Durum bundan ibaret olduğu sürece sorun yok.Yani sadece oturup sohbet ettiği kişi karşı cins diye -işin içinde başka bir şey yoksa- adamı biktirmaniz yakındır

Bilmiyorum ama orda burda çok gezen kızlarla falan oturan erkek, biraz rahat erkek oluyor. Rahatsız olmakta haklısın bence. Sadece bu bir olay için demiyorum. Yani bu üç kızın da müsait olup sohbet için oturabilmesi de ilginç. Ne bileyim etrafımda karısına düşkün plan erkekler, erkek arkadaşlarıyla bile fazla takılmıyorlar. İşte bu tür olaylar oluyor. Niyeti iyise bile ne desin. Siz oturmayın mı desin kızlara?
Benim çevremden herhangi biri görebilirdi onları.Düşünsenize bana böyle bir mesaj geldiğini.Sormasam söylemeyecekti bellkide. Huyumu biliyor en azından bak geldiler haberin olsun diyebilirdi.

Back
X