Sinirimden ders çalışamıyorum

Tiramissu

❤️
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
410
358
Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü:KK31:

İçimde tutarsam daha fazla çatlayacağım galiba.

Hani öğrenci savunması vardır ya.. "Hoca bana taktıı yea" lafı. Derler ki neden taksım sana senin özelliğin ne diye? Bilmiyorum ama sanırım bendeki de buna benzer bir durum.

Şuan iyice eski olanları da, cuma gününü de aklımdan tekrar tiyatro yapıyorum. Ellerim titriyor yazarken o derece. Övünmek için demiyorum, ben eskiden derslerinde başarılı, önüne engel koysalar da ne olursa olsun yolundan vazgeçmeyen.. En başarılı dersi mat olan insan.

Evet çok değiştim. İğrenç bir sbs senesinin yorgunluğuyla dersler aldı başını gitti. İyi bir liseye girdim. Ama yatışa geçtim tabiri vardır ya. Aynen o kıvamdaydım şuana kadar. Sınavdan 1 gece önce çalışan, 5ten şaşma 6yı aşma misali.

Uzattım kb, konuya gelmek istiyorum;

Bu seneki matematik hocam..

Neden sadece göze ben batıyorum anlamıyorum. Erkekler tabletten gta, lol oynar. Ben 1 dk telefonu elime alınca vay şöyle böyle dersiniz.
Millet föy getirmez yazmaz, onlara laf yok bana gelince yine çok.
A bide ben derste not alınca, kıyamet kopacak, afferinler, isteyince oluyorlar. Bu 2 yanlı davranış bir bana ama anlamıyorum. Sanki ben not alma kapasitesine sahip değilim.
Zorla tahtaya çıkarmalar. Bi bana.

Ek proje alabilir miyim dedim. Çok kişi almış, vermedi ek. Tamam sağolun hocam dedim.
Cuma ders konuları bitmiş tüm senenin, boş gibi ders. test dağıtıldı. 2-3 kişi anca ilgileniyor. Herkes muhabbette. Ben edince laf çarpıtılıyor. Bir dakikalığına arkadaşımın telefonunu elime aldım. Bana öyle şeyler dedi ki, ama sınıf konuşuyor olduğundan ben bile duyamıyorum. Özür dilerim dedim. Sonra benden proje istiyorsun! Hay keşke istemez olaydım. Suratıma kakacaksanız. Notların berbat. Dersle alakan yok.

Bunlar söylenirken yanda erkekler gta oynuyor.
Ben çok ideal bir öğrenciyim demiyorum. Evet bakmamalıyım tele, evet föyümü doldurmalıyım tamam ama bunu yapmayanlar içinde beni mi buldu söyleyecek. Ezik bir tip de değilim. Çünkü bazı öğretmenlerin eziklere inat yaptığını biliyoruz.

Beni herkesin içinde rezil ediyor aklınca. Not alırken afferinler mafferinler. Anlamadım ne istiyor amaç ne.

40 aldığım sınavdan, çok toleranslı okudum, kağıdın 40 etmezdi, sınavdan haberin bile yok(telafi takviminin asıldığını görmemişim. Okulun en kuytu köşesine astıklarından), dersle alakan yok, yada sadece matla alakan yok. Millet de 40 almış onlara tek laf yok. Ne bekliyor anlayamadım ama 30-35 kişi içinde dakikalarca bana nutuk verilmesi. İnanın hiç kimsenin hoşlanacağı birşey değil.
Arkadaşlarım bile taktı valla sana diyor.

İğrenç yazmışım galiba kb, yazıdan belki de haksız gözüküyorumdur ama bide içerden benim yerimde olsanız, anlardınız. Okuduğunuz için çok tşk ederim..

Öğretmenler kapasitesi olan ama çalışmayan çocukların üstüne düşerler. Sen de bu gruptansın sanırım. Diğerlerinde o ışığı görememiş demek ki öğretmenin. Senin istersen yapabileceğine inanıyor o yüzden uğraşıyor seninle.
Bu aldığın notlar üniversiteye girerken çok işine yarayacak biliyorsun değil mi? Salmamalısın bu kadar derslerini.

Öğretmeninle aynen burada yazdığın gibi konuşmayı denedin mi?
Bu bir seçenek...
Konuşmam diyorsan derslerine deli gibi asıl ve ona gereken cevabı notlarınla ver...
Benim de bir öğretmenim vardı. Öğrencileri ayağa kaldırır soru sorardı, bilemeyenleri de ayakta ders sonuna kadar bekletirdi. Beni de özellikle ayağa kaldırır soru sorardı her ders. Ben de onun inadına çalışır gider her soruyu bilirdim. Bir kere bile ayakta bekletemedi gıcık oldu bana. Soru sayısını arttırdı ama istediğini elde edemedi. O şekilde cevap vermiştim ona.
Üçüncü seçenek ise, her sene aynı hocayı vermezler, sık dişini belki seneye değişir

Öğretmenler kapasitesi olan ama çalışmayan çocukların üstüne düşerler. Sen de bu gruptansın sanırım. Diğerlerinde o ışığı görememiş demek ki öğretmenin. Senin istersen yapabileceğine inanıyor o yüzden uğraşıyor seninle.
Bu aldığın notlar üniversiteye girerken çok işine yarayacak biliyorsun değil mi? Salmamalısın bu kadar derslerini.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Biliyorum hatta bunu tecrübe etmiş nadir insanlardanım. Ortaokul notlarımdan dolayı 470den 450lere düşmüş insanım( o zamanki not konusu çalışmamla alakalı değildi çok farklıydı) ama şimdi sorun bende çalışma hevesimi kaybettim, bu olaylar üstüne iyice kaybediyorum .

benimde Matematik Hocam gicigin tekiydi.
Inadina daha cok calistim ve daha iyi notlar aldim. Sonradan kesildi cok sükür :KK70:

Öğretmeninle aynen burada yazdığın gibi konuşmayı denedin mi?
Bu bir seçenek...
Konuşmam diyorsan derslerine deli gibi asıl ve ona gereken cevabı notlarınla ver...
Benim de bir öğretmenim vardı. Öğrencileri ayağa kaldırır soru sorardı, bilemeyenleri de ayakta ders sonuna kadar bekletirdi. Beni de özellikle ayağa kaldırır soru sorardı her ders. Ben de onun inadına çalışır gider her soruyu bilirdim. Bir kere bile ayakta bekletemedi gıcık oldu bana. Soru sayısını arttırdı ama istediğini elde edemedi. O şekilde cevap vermiştim ona.
Üçüncü seçenek ise, her sene aynı hocayı vermezler, sık dişini belki seneye değişir

Aynen zaten şuan çalışmam gerekiyor sınav haftası geldi çattı ama matematik yazısını gördükçe moralim bozuluyor.
Geçen dönem 50den 85 e çıktım, aynı ortalamadaki insanlara daha yüksek vermiş sözlüleri. Gevezeymişim , ilgim yokmuş, nedenimi sorduğumda. Seneye zaten umarım değişir, eski hocamı arıyorum resmen, ekşide adına başlık bile açılmış bir insandı. Etliye sütlüye karışmadan dersini anlatırdı. Dikkat çekiyorum sanırım, çalışkan bi tip gibi de gözükmüyorum. geçen kitap fuarına gidip kitap aldığımda şaşırır oldu millet. Kitap okuyor göstermiyormuşum. Anlamadım dış görünüşe özen göstermek uzaktan salak olduğumu mu ifade ediyor..

Yorumunuz için tşk ederim

demek ki seni onlar gibi görmüyor, bu kötü bir şey değil tam aksine iyi bir şey.. sana faklı davranıyor daha fazla sermemen için..

Bilmiyorum umarım öyledir ama sınavları aynı not ort olan insanlara sözlüleri maşşallah 3 basamaklı vermiş. Bir iyi bir kötü davranıyor. Evet sanırım çalışmamı istiyor, kötü bi durumda olduğum belli zaten ama insan içinde laf yemek işim kötüsü.. Sinir topraklamasını benden yapıyor arada.

Yorumunuz için tşk ederim

benimde Matematik Hocam gicigin tekiydi.
Inadina daha cok calistim ve daha iyi notlar aldim. Sonradan kesildi cok sükür :KK70:

İşte bende şuan inadına çalışmak istiyorum ama kitabı gördükçe sinirleniyorum. Sinirli bir insan da değilimdir. En sevdiğim dersten bu sene soğudum resmen

ben de lisedeyken senin gibiydim, kopya çekmediğim sınavda kopya muamelesi gördüğüm bile olmuştu, mat hocası yüzünden dersten soğumuştum adam bana tembel muamelesi yapıyordu hatta 95 aldığım sınavda notumu 80'e çekmiş "sana 5 verirsem haksızlık olur." demişti. karnemde bi onun dersi 2 diğerleri 5 olunca bu karne senin mi diye şaşırmıştı ne sandıysa artık beni. Velhasıl ben dersime asılıp onu utandıramadım matematikten nefret eden bi öğrenciydm, fakat şuan başarılı bir muhasebeciyim o yüzden çok önemseme onu, sana stres yüklemesine izin verme:KK19:

Yorumunuz için teşekkür ederim. Biliyorum hatta bunu tecrübe etmiş nadir insanlardanım. Ortaokul notlarımdan dolayı 470den 450lere düşmüş insanım( o zamanki not konusu çalışmamla alakalı değildi çok farklıydı) ama şimdi sorun bende çalışma hevesimi kaybettim, bu olaylar üstüne iyice kaybediyorum .

Aynı yollardan geçtim. Lise birde fena bir matematik öğretmenim vardı. Sadece bana değil bütün sınıfa eziyet ederdi. Onun sayesinde hayatımdaki ilk ve tek zayıfımı aldım, bütünlemeye falan kaldım. Sonra dank etti ne yapıyorum ben dedim, derslere asıldım. Şimdi özel matematik dersi veriyorum. O zamanlar ne kadar uğraşsamda anlamadığım konuları şimdi ben anlatıyorum. Her şey senin elinde. Hedefin amacına ulaşmak öğretmen de bu amaç için kullanılacak bir araç sadece.

İşte bende şuan inadına çalışmak istiyorum ama kitabı gördükçe sinirleniyorum. Sinirli bir insan da değilimdir. En sevdiğim dersten bu sene soğudum resmen
bende önceleri cok kiziyordum Hocama. Ama sonrada tsk ettim. O benimle bu kadar ugrasmasaydi bende hirs etmezdim.
Belki senden daha cok bekledigi icin, bu kadar ugrasiyor.

Aynı yollardan geçtim. Lise birde fena bir matematik öğretmenim vardı. Sadece bana değil bütün sınıfa eziyet ederdi. Onun sayesinde hayatımdaki ilk ve tek zayıfımı aldım, bütünlemeye falan kaldım. Sonra dank etti ne yapıyorum ben dedim, derslere asıldım. Şimdi özel matematik dersi veriyorum. O zamanlar ne kadar uğraşsamda anlamadığım konuları şimdi ben anlatıyorum. Her şey senin elinde. Hedefin amacına ulaşmak öğretmen de bu amaç için kullanılacak bir araç sadece.

Çok teşekkür ederim motive ettiniz beni. Bir zamanlar tüm hocaları tarafından kasten notları düşürülen sınıftan çıktım. İyi bir yer kazandım ama kendime ders açısından güvenimi kaybettim.. Çalışmam gerek hatta inadına asılmam gerek ders(lerim)e

Çok teşekkür ederim motive ettiniz beni. Bir zamanlar tüm hocaları tarafından kasten notları düşürülen sınıftan çıktım. İyi bir yer kazandım ama kendime ders açısından güvenimi kaybettim.. Çalışmam gerek hatta inadına asılmam gerek ders(lerim)e

Yapabilecek kapasiten var. Başkaları yüzünden kendi geleceğinle oynamamalısın. Onlara hiç bir şey olmayacak çünkü, olan sana olacak. Hadi bakalım, güveniyoruz sana. Yıl sonunda karneyi görmek isteriz :KK66:

bende önceleri cok kiziyordum Hocama. Ama sonrada tsk ettim. O benimle bu kadar ugrasmasaydi bende hirs etmezdim.
Belki senden daha cok bekledigi icin, bu kadar ugrasiyor.

Olabilir evet ama bilse şuan üzüntüden çalışamadığımı, devam eder miydi bilmiyorum. Dışardan dersle alakasız gösteriyorum kendimi belkide o yüzden kafasında tembel konumundayımdır.

Yapabilecek kapasiten var. Başkaları yüzünden kendi geleceğinle oynamamalısın. Onlara hiç bir şey olmayacak çünkü, olan sana olacak. Hadi bakalım, güveniyoruz sana. Yıl sonunda karneyi görmek isteriz :KK66:

Valla karne pek parlak değil gibi şuan, elimden geldiğince kurtarmaya çalışıyorum. Akıllanamadım bir türlü. Kapasitem olduğumun farkındayım benden düşük liseye girenler tavanda, bende çıkabilirdim..
Ama artık düzeltmemin zamanı geldi :)

Yazik edersin kendine, matematigi ben de hem severim hem cok zevk alirim. Siyrik bir kadinin gelip bunu senden almasina izin vermemelisin.

Otur kadini dusunmeden sadece ogrenmek icin ogren. Sinavi, notu , kadini dusunme bos yere strese girersin. Universite sinavi icin otur ogren, anla, sindir.

ben de lisedeyken senin gibiydim, kopya çekmediğim sınavda kopya muamelesi gördüğüm bile olmuştu, mat hocası yüzünden dersten soğumuştum adam bana tembel muamelesi yapıyordu hatta 95 aldığım sınavda notumu 80'e çekmiş "sana 5 verirsem haksızlık olur." demişti. karnemde bi onun dersi 2 diğerleri 5 olunca bu karne senin mi diye şaşırmıştı ne sandıysa artık beni. Velhasıl ben dersime asılıp onu utandıramadım matematikten nefret eden bi öğrenciydm, fakat şuan başarılı bir muhasebeciyim o yüzden çok önemseme onu, sana stres yüklemesine izin verme:KK19:

Sağolun yorumunuz için.. Ona kendimi ispatlamam benim elimde evet. Umarım başarırım. Bendeki sevgi de nefrete dönüşmek üzere, nereden kurtarırsam kâr

X