• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimden kendimi parçalıycam ... Müdürü nasıl şikayet edebilirim ?

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Sinirimden kendimi parçalıycam gerçekten .
Bir kyk yurdunda kalıyorum şu anda ve 3 er kişilik odalarımız .
Çok sevdiğim oda arkadaşlarımdan bir tanesi yakın bir arkadaşının yanına geçmek için gitti yanımızdan .
Ruh hastasının biri geldi. Evlere şenlik . Sinirimden ağlıyorum şu an parçalayasım geliyor zor tutuyorum kendimi. Bir diğer oda arkadaşıma bir bana çattı vatandaş. Oda arkadaşımla dilekçe yazdık beraber kalmak istemiyoruz diye. Dilekçemiz alınamazmış Müdüre hanım öyle söyledi. Öğrencinin odasını değişemezmiş . Ancak o isterse değişirmiş. Ancak bahsettiğim kişi geldiği odadaki herkesi de bıktırmış kendinden. Tam bir ruh hastası.
Seni istemiyoruz dedik ama yok gitmiyor odadan. Üstüne bir de idareye gitmiş bana seni istemiyoruz dediler diye ağlamış. Müdür her ikimizede basmış giriş yasağını . Ben bunu duyunc daha da delirdim bugün odaya geldim bana diyor ki şmdi görürsünüz siz.
Dedim emrivakiyle duygu sömürüsüyle kalan sensin kes sesini .
Dayanamadım artık. Bu müdürü şikayet edicem. Çünki bu kızı kayırdığı aşikar. Koskoca yurtta yer kalmamışgibi. Ama nereye nasıl şikayet edeceğimi bilmiyorum.

Hayır şimdi yok birazdan gelse de üstüne atlasam. Ah keşke bir şey daha dese de paralasam bu lanet yurttan da atılsam

Kızın bölümü tıp bu arada bu kaldığımız katta kalmak istiyormuş başka biyere gitmek istemiyormuş. Şımarıklık değil mi bu ? Anlaşamıyoruz işte. Şurda okulumu bitirmeye çalışıyorum . Her gün her gün bu ruh hastasıyla ben sidik yarıştırmak zorunda mıyım ? Bir de müdüre hanım demiş ki sizin odalarınızı değiştiririm.

Tam olarak neler yapıyor bu kız? Alttan alınamayacak şeyler mi gerçekten?

Kızın bölümü tıp bu arada bu kaldığımız katta kalmak istiyormuş başka biyere gitmek istemiyormuş. Şımarıklık değil mi bu ? Anlaşamıyoruz işte. Şurda okulumu bitirmeye çalışıyorum . Her gün her gün bu ruh hastasıyla ben sidik yarıştırmak zorunda mıyım ? Bir de müdüre hanım demiş ki sizin odalarınızı değiştiririm.

Hangi tıp fakültesi? Belki benimkidir de rastlarsam merdivenden inerken çelme takıp yuvarlarım :D

Kız ne yapıyor mesela?
diğer arkadaşımla siz başka odaya geçin.

Kız ne yapıyor mesela?
diğer arkadaşımla siz başka odaya geçin.
O şekilde de olamıyormuş. ayrı yerlere düşermişiz ayrıca okulumun bitmesine kaç ay kalmış ben neden değiştireyim odamı bi ruh hastası için

Hayır şimdi yok birazdan gelse de üstüne atlasam. Ah keşke bir şey daha dese de paralasam bu lanet yurttan da atılsam

Bence kendini ifade etmekle ilgili bi problemin var. Burda bile ifade edemiyosun müdürün seni anlamaması çok normal. Esas sorunu anlatmadın. Müdürü şikayet etmekten bahsediyosun. Tıp öğrencisi arkadaşın demek ki daha iyi konuşuyomş ruh hastası da olsa. Sorun oda arkadaşın. Müdürle ilgili başlık açıyosun. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün sanırım.

Ne yapıyor ki bu kız? Ruh hastası deyip durmuşsun da bunlar hep göreceli şeyler. Belki o kız da sizin geçimsiz olduğunuzu düşünüp, kendisinün size tahammül ettiğini düşünüyordur. Müdüre de anlatmış ve haklı bulunmuş. Niye hemen müdür adam kayırıyor, şikayet edicem, ötekini dövücem modlarındasın? Belki de haksız olan sizsiniz, hiç düşündünüz mü? Ne yapıyor bu kız?

Kafan rahat olacaksa kendin baska odaya gec. Ben neden odami degistiriyorum diye gurur yapma bosuna madem okuluna odaklisin okulun icin kendi odani degisir bosver arkadasnlada baska odaya dusersen dus.

Çoğunluk olmanın verdiği güvenle, kızı odadan kovmaya çalışıyorsunuz.
Rahatsız olan taraf odayı değiştirir.
Sen onu zorlayamazsın.
Derdin varsa, gidersin.
Doğru. Kızın çok aykırı davranışları yoksa şikayet eden gider. "Biz seni istemiyoruz, odanı değiştir" denmez, bu bir çeşit şiddet uygulamaya giriyor zaten.

Kendin git!
Senin rahatın için, kız odayı mı değiştirmek zorunda ?
Asıl "biz rahat edemiyoruz!" diyerek bir başkasını odadan göndermeye çalışmak şımarıklıktır.

yurt burası kendi evin değil
eğer ki gürültücüyse ya da her napıyosa şahidin olur vs gidersin şikayete
madem sen değiştir odanı bi kaç ay kalmış zaten

Ruh hastası demişsiniz ama neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Ayrıca sevmiyorsanız görmemezlikten gelebilirsiniz ama kimseye git deme hakkınız yok. Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi...

devlet yurtlarında kural böyle değil midir zaten.
biz de sevmediğimi kişilerle aynı odada kaldık, hatta yurttaki son yılımda baya baya sorunlu bir tiple kaldım bir dönem,
farklı bir deneyimdi.
ama kızı kovma hakkınız yok,
tabi davranışları çok abartı ise zaten oda değiştirme değil yurttan atılma durumu var.
müdür de o sınıra gelmek istemiyordur elbette.

Çok merak ettim ne yaptı

Tıp okuduğuna göre de zamanı çok olan boş beleş tiplerden değil

Eee biraz da kafası da basar yani

Ne yapar diyorum ya gürültü yapar ya da dîğerlerini takmaz selam sabah vermez Yaşar yatağında üçüncü şık benim aklıma gelmiyor

Konu sahibi ya da bilenler beni de aydınlatsın

Back
X