canım o haberi ben de izledim ve evlenme aşamasında başka yere gitme fikrinden iyice soğudumAnnem gül gibi bakar çocuğuma dedim gittiğim yerde bir tanıdığım ettiğim olmayacak nasıl güvenip de çocuk emanet edeceksin
Bir arkadaşım şphelenmiş bakıcısından dinleme cihazı koymuşlar eve.Kimse gelip gitmiyor diyormuş ama kadın hep birilerini dolduruyormuş eve çocuk da ortalıkta büyüyor işte..Merhamet yoksunu zavallı materyalist insanlar doldu hep...
dün akşam izlediğim haber sinirlerimi mahvetti,lütfen açlıktan ölmüyosanız en azından çocuklarınız derdini anlatacak yaşa gelene kadar bebeklerinizi kanbağınız olmayan kişilere baktırmayın..bu nasıl vicdansızlıktır,ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum bu kadına...işte haber..
9 aylık bebeği öldüresiye dövdü - DÜNYA - Haber 7 TV
rusyadaki olay mı? akşam izledik eşimle,tüylerimiz diken diken oldu,
biz ailelerimizden uzaktayız mecburen bakıcı tutucaz,
eşim dediki ilk işimiz evin her tarafını kamerayla döşemek,
kamera olduğunuda söylemiyelim dedi,
bende dedim, çocuk dayak yedikten sonra ne önemi var,baştan söyle kamera olduğunu
ona göre davransın.
İnanamıyorum Aman Allahım! Cani, vicdansız kadın! 9 aylık bir bebek o daha , yemin ederim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
O bebek daha minicik ya, o ne biçim alıp eline sallamalar, kafasına vurmalar inanamıyorum hala.
aynen benmde snirlem çok boldu hala aklma geldikce o kadını bulup öldüresim dahi geliyor hayvan bu kişilik yapcak bişey yok millet çocuk sahibi olamıyor ne zorluklarla dünyaya getiriyor kucağına almaya kıyamıyor o o.ç kadın çocuğu öyle hırpaladı ağlamaktan izlemedm haberi
Allahımmm bu nası bi vicdansızlıkkkkkkk
bebek ya o bebekkk.
insan mı o ne yazık ki böyle insan görünümlü insandışı varlıklar varr.
ettiğini bulur inşallah.
Resmen içimden bişeyler koptuuuu
keşke elime geçse o ........... gebertirdim ayyyyy..
biz bi evlat sahibi olabilmek için 40 takla atıyoruz bide evladımıza böyle muamele yapacak insanlar var.
Rabbim sen büyüksün..
ben ağladım yaa allah belasını versin .. benımde 1.5 yaşında oğlum varr ben kimseye guvenemıyorum kaldıkı bır bakıcıya vereyım..dün akşam izlediğim haber sinirlerimi mahvetti,lütfen açlıktan ölmüyosanız en azından çocuklarınız derdini anlatacak yaşa gelene kadar bebeklerinizi kanbağınız olmayan kişilere baktırmayın..bu nasıl vicdansızlıktır,ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum bu kadına...işte haber..
9 aylık bebeği öldüresiye dövdü - DÜNYA - Haber 7 TV
ben ağladım yaa allah belasını versin .. benımde 1.5 yaşında oğlum varr ben kimseye guvenemıyorum kaldıkı bır bakıcıya vereyım..
Allahîm kimsenin bebegını yabancılara muhtac etmeısn yaa...çok zorrr çok..
bunca annenın ahını aldıı ...
artık rahat edemezz pislikkkkk
diyorum ya yavrumu asla ve asla çok yakın kanbağım olmayan kimseye emanet edemezdim, melek giibi bir insan olsa bile asla..her insanın içinde bi cani yatarmış kimi o caniyi öldürüyor kimi yaşatııyor işte... ancak arkadaşın dediği gibi kamera olursa ama yok yine gözüm arkada kalır,tuvalete banyoyada yerleştiremezsinki yapacak olan oraya sokar yine yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?