sinirimden sabaha kadar uyuyamadım...

canım o haberi ben de izledim ve evlenme aşamasında başka yere gitme fikrinden iyice soğudum Annem gül gibi bakar çocuğuma dedim gittiğim yerde bir tanıdığım ettiğim olmayacak nasıl güvenip de çocuk emanet edeceksin

Bir arkadaşım şphelenmiş bakıcısından dinleme cihazı koymuşlar eve.Kimse gelip gitmiyor diyormuş ama kadın hep birilerini dolduruyormuş eve çocuk da ortalıkta büyüyor işte..Merhamet yoksunu zavallı materyalist insanlar doldu hep...

Allah cezasını versin..Vicdansız kadın..

zaten anne kadar bakamasada anne kadar vicdanlı bakan ya anneannedir ya babaane,o insan o işi sonuçta para için yapıyo ne kadar duygusal olabilirki,yemin ederim boğmak geldi içimden o kadını,demmekki insan böyle cinayet işliyo..

İnanamıyorum Aman Allahım! Cani, vicdansız kadın! 9 aylık bir bebek o daha , yemin ederim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
O bebek daha minicik ya, o ne biçim alıp eline sallamalar, kafasına vurmalar inanamıyorum hala.

Son düzenleme:
rusyadaki olay mı? akşam izledik eşimle,tüylerimiz diken diken oldu,
biz ailelerimizden uzaktayız mecburen bakıcı tutucaz,
eşim dediki ilk işimiz evin her tarafını kamerayla döşemek,
kamera olduğunuda söylemiyelim dedi,
bende dedim, çocuk dayak yedikten sonra ne önemi var,baştan söyle kamera olduğunu
ona göre davransın.

çok ağladım dayanamadım canım ya ben bebeğimin gözünün içine bakarken millet nasıl da vicdansız...bir ay sonra işe başlayacam kesinlikle bakıcı fikrinden vazgeçtim.çok hoşuma gitmesede bebğimi babanne ve anneanneye dönüşümlü olarak bırakıcam.en iyi bakıcıdan daha iyi bakacaklarını düşünüyorum.

aynen benmde snirlem çok boldu hala aklma geldikce o kadını bulup öldüresim dahi geliyor hayvan bu kişilik yapcak bişey yok millet çocuk sahibi olamıyor ne zorluklarla dünyaya getiriyor kucağına almaya kıyamıyor o o.ç kadın çocuğu öyle hırpaladı ağlamaktan izlemedm haberi

kamera çok güzel fikir,ama evin her köşesini görmeli,tabiki söyleyin kamera oldugunu bebeğine böyle bir muameleyi gördükten sonra insanın içini ne soğuturki...

çocugun ağlayacak hali kalmıyo,vicdansız,umarım çok kötü cezasını çeker..

Allahımmm bu nası bi vicdansızlıkkkkkkk
bebek ya o bebekkk.
insan mı o ne yazık ki böyle insan görünümlü insandışı varlıklar varr.
ettiğini bulur inşallah.
Resmen içimden bişeyler koptuuuu
keşke elime geçse o ........... gebertirdim ayyyyy..
biz bi evlat sahibi olabilmek için 40 takla atıyoruz bide evladımıza böyle muamele yapacak insanlar var.
Rabbim sen büyüksün..

o kadını elime verecekler varya,kesinlikle öldürmezdim neyse... kötü örnek olmıyım...

diyorum ya yavrumu asla ve asla çok yakın kanbağım olmayan kimseye emanet edemezdim, melek giibi bir insan olsa bile asla..her insanın içinde bi cani yatarmış kimi o caniyi öldürüyor kimi yaşatııyor işte... ancak arkadaşın dediği gibi kamera olursa ama yok yine gözüm arkada kalır,tuvalete banyoyada yerleştiremezsinki yapacak olan oraya sokar yine yapar...

ben ağladım yaa allah belasını versin .. benımde 1.5 yaşında oğlum varr ben kimseye guvenemıyorum kaldıkı bır bakıcıya vereyım..
Allahîm kimsenin bebegını yabancılara muhtac etmeısn yaa...çok zorrr çok..

bunca annenın ahını aldıı ...

artık rahat edemezz pislikkkkk

inşallah belasını bulur,çocuk kafasını tutamıyomuş bundan dolayı aile şüphelenip kamera koymuşlar,zalim ağzı dili olmayan meleğe kimbilir ne kadar zulmetti daha..

evt kamera her açıyı göremez.kamerayı söylesen bi dert söylemesen bi dert.söylediğinde ona göre davranıcak.kör noktalarda kendi çözer ona göre davranır.nasıl bir karakterde olduğunu çözemeyiz.
söylemesen de yawruna el kaldırılmasına dayanamazsın
yok ya herkes aynı değil bence.
çocukları çok severim içim gider ve bir çok bayanda böyledir ama o insanlar tam mansıyla insan değil...
bu kadar evlat özlemi çekerken bunu görmek insanı ürkütüyor,korkutuyor,çok üzüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Sonuna kadar ızlemeye cesaret edemedım
Allah ından bulsun bu kadın

ben de izledim o haberi
buna yapan insan olamaz ya

valla çocuğuma bakıcı bakacaksa kesinlikle eve kamera yerleştiricem
hatta söylerim bile kamera olduğunu
her an izlicem naptığınızı derim
ayağını denk alsın herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…