sinirimden sabaha kadar uyuyamadım...

aminn..yok yok küçücük bi ihtimal bile kimseye güvenmemem için yeterli,söz konusu evlat olunca böyle...çocuk bakmak sabır işidir,para için yapıyosa en melek gibi olan bile çileden çıkabilir...

geri zekalının ne derdi varsa kafasına kafasına vuruyo bir de yavrunun da hiç sesi çıkmıyo ya bana getirsinler ben bakarım kıyamam ya

Naptın sen canım ya su an o kadını elime verseler varya yavrum benim uyumak istemiyo kafasına kafasına vuruyo bu zamanda kimseye güvenilmezz..

videoyu izledim kanım dondu resmen

ama herkes bir değil benim annemde yıllarca bebek baktı hepsi 6 yaşına kadar kardeşimiz gibi oldu hatta şu an yine bir çocuğa bakıyor çocuk diyorum çünkü bakmaya başladığında 8 aylıktı şimdi 5 buçuk yaşında bizden çıkmak istemez anneme anneanne der babama dede bana abla der babam torun diye sever ben kardeşim gözü ile bakarım çünkü o bize biz ona alıştık annemin nasıl özveri ile büyüttüğünü ben bilirim ki artık aile olduk zaten 5 yıldır çocuğun ailesi ile de yani herkesi aynı kefeye koymayın derim tabi böle sütü bozuklar var ama bakıcı tutacaksanızda referans isteyin mutlaka benim annemin 3. bebişi bu hepsi hala gelir gider yani birde o açıdan düşünün

Videoyu izleyemedim telden giriyorum şuan ama tahmin edebiliyorum.
Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.
Az önce bir konuda tüm canlılara şiddet hayır yazmıştım bir ekleme yapıcam;istisnalar hariç..
Bu bakıcıda istisna yani böyle bir şeyi yakalasam cinayet işleyebilirim şerefsiz insan.
Gece gece nasıl delirrtti

bi yerden sonra izleyemedim... sinirlerim bozuldu ben bişeyi anlamıyorum seçimini başta yapıp bakamayacagın bebeği dogurmayacaksın annelik fedakarlık istiyo ne yazık ki bu işimize gelmiyo.. annenin çalışması demek bebeğin illede bakıcıdan dayak yemesini gerektirmiyo tabi ama artık kimin ne olduğuda belli değil ...ayrıca bebeğede sorsak anneanneyle ya da babaanneyle buyumeyi istemez heralde ANNE ŞEFKATİ ister,ANNE KOKUSU ister.. elimizi taşın altına koymak lazım sanki..ama gel gör ki madalyonun diğer bir yüzüde hayat şartları vs vs.. ALLAH HERKESE İMKAN VERSİN,BU KADIN GİBİ İNSAN MÜSVEDDELERİNE DE VİCDAN VERSİN....

allah önce vicdanlı bakıcıya denk getirsin işallah, önce allaha emanet kuzularımız. ben işimi şansa bırakamadım o nedenle kamera kurdurdum, şimdi oldukça rahatım, keşke annem bakabilseydi ama oda yaşlı yapacak bir şey yoktu. ne zaman aklıma düşse hemen tepefonumu açıp eve bakıyorum, onları oynarken, eğlenirken gördükçede içim rahatlıyor.

ya böyle insanlara inan söylenicek söz yok! allah böylelerinin belasını versin bide çocuk melek o ya biz sevmeye kıyamazken. insan değil bunlar.

Ben de sekiz dokuz ay kadar çocuk baktım. Bırakın fiske vurmayı yanında sesimin tonunu biraz yükseltmedim. Ama gelin görün ki annesi arada bir poposuna vuruyordu bu bile beni çileden çıkarıyordu. Kadın yakınım olduğu için de bu konuda onu uyarıyordum ama ne fayda. Yani demem o ki her bakıcı kötü diye bir şey yok ama işte bunu anlamak zor. Eve kamera kurdurmak şart. Bunu yapmayan çocuğunu çok da düşünmüyor demekdir zaten. Kızlar bence anneniz bile baksa kamera kurdurun. Şimdi üstüme yürümeyin sakın ama annelik konusunda yeni yeni bilgi sahibi olmaya başladık toplum olarak. Çoğumuz dayakla büyüdük çünkü annelerimiz de böyle büyüdüler ve bize de aynısını yaptılar. Çocuğunu döven torununu da döver. En azından mamasını yemedimi ağzına, poposuna bir şaplak indirir. Bu bile benim için büyük sorun. Ve bir arkadaşın da dediği gibi kesinlikle referans isteyin. Daha önce baktığı çocukların aileleriyle konuşun. Çocuk büyütmenin en zor kısmı bu olsa gerek.

Gecen sene bir is arkadasimin 2 yasindaki kizi da bakicisi tarafindan dovulerek öldürüldü. O cocugun cenazesine gidip de ölü degil öldürülmüş bedenini, masumca uyuyusunu gormek beni uzun sure etkilemisti. Zaten is yeri olarak da kahrolmustuk. Kelimelerin tukendigi yer bence, birsey diyemiyorum ben.

Ama bunun kan bagi olup olmamasiyla alakasi olmadigini dusunuyorum. Bunun vicdanla, insanlikla ilgisi var. Binlerce kan bagi olmayan cocuga bakicilik yapan insan var, simdi isin ucunu onlara dokundurmaya gerek yok.

neee türkiyede mi oldu bu olay,
peki arkadaşın ne yaptı bakıcıyı hapse attılar mı??

neee türkiyede mi oldu bu olay,
peki arkadaşın ne yaptı bakıcıyı hapse attılar mı??

ABD'de yasiyorum ben, orda oldu.
Hapse attilar evet. Bolgede cok buyuk tepkilere sebep oldu tabii. Icerde de diger mahkumlar dayak atmis buna cocuga bunlari yaptigi icin. Beter olsun, aci ceke ceke, bagira bagira gebersin insallah. Aklima geldi yine sinirlerim tepeme cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…