• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimin sonu yine kendime yaptım

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Geçtiğimiz hafta sevgilimle ilgili açtığım konuyu okuyanlar bilir büyük bir kavga etmiştik ve sinirimden ne yapacağımı bilememiştim. O günden bugüne yani tam 8 gündür aramadı bende aynı şekilde aramadım çünkü kendime yediremiyorum. Bende onun facesi açık beraber kullanıyoruz eskisine göre hareketlilik yok bi beğeni de falan bulunmuyo moralinin bozuk olduğunu burdan anlıyorum whatsaba fazla girmiyo girdiği zamanlarda beni kontrol etmek için girdiğini anlıyorum. Ben son görülmemi kapattım ama onunda benimde fotoğrafımız duruyo ben kaldırmam zaten ama o da kaldırmıyo. Tamam büyük suç bende ama onun da suçu var ve bende aramak istemiyorum ama böyle belirsizlikten kafayı yemek üzereyim aramıyo sormuyo bundan önce bir kaç kez daha olmuştu böyle konuşmadığımız ama ya o yada ben bir şekilde aramıştık birbirimizi ama şuan ben onu aramayı kendime yediremiyorum arkadaşlar bana bir akıl verin sizin fikirleriniz nedir?
 
Konunuzu okumuştum hatta kusura bakmayın sizi de eleştirmiştim. Artık daha sakin davranabilecekseniz arayıp bir konuşmayı deneyebilirsiniz. Çünkü fazlaca haksızdınız okuduğumuz kadarıyla. Ama yok 3 gün sonra yine ayni şeyler olur diyorsanız hiç aramayın sevegilinizede sizede yazık öncelikle sakinleşmenin yollarını arayın. Yaptıklarınız çok normal değildi. Eleştirmek için demiyorum tekrar kusura bakmayın ama
 
Valla suçun büyüğü sendeymiş ilk adımı senin atman gerek inatla bir yere varılmaz
 
Özür dilemekten kesinlikle gocunmuyorum dilerim de ama ben aramak istemiyorum ya beni merak etmesini istiyorum
bir tarafın sürekli olarak alttan alması tölerans tanıması karşı tarafı şımartır bu ilişki boyunca böyle devam eder doğru değil
eğer suçluysan özür dilemeyi aramayıda bilmelisin;)
 
Back
X