Sinirini bozmak icin ne yapabilirim :))

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Kızlar eşimle aramız biraz limoni 3 4 gundur bugün patlama noktasına geldim artık sabrediyordum delirmek uzereyim. Şimdi sorum şu gıcıklıgm çok üstümde sinirini bozmak bende onu delirtmek istiyorum :)) uyutmamak icin tv den şarkı açtım ama artık sesini açamıyorum ev sahibimi rahatsız edecm diye başka bisey bulmam lazım ama ne:)

geçenlerde aynı vesvese bende vardı napsamda gıcık etsem diye :) sonra düşündüm güzel,mübarek aylardayız değermi diye,gittim gıcıklık yerine kocaman sarıldım. Okadar mutlu olduki :) bence sende şeytana kulak verme git eşinin yanına,sarılamasan bile konuşmaya ve çozmeğe çalışın :)

Sinirlisiniz daha da sinirlendirmek istemem ama çocuk musunuz? Saçma değil mi bu? Yetişkin insanlar sorunlarını konuşarak, olmadı tartışarak, o da olmadı kavga ederek çözer. Bu pasif agresif tavır sağlıklı değil.
Karşımda konuşulacak tipte bi insan yok diyorum ya 3 4 gundur hiç sesimi çıkarmadım ama yeter bunal geldi ben huzursuz olacagma birazda o olsun istiyorum. Adamın saçını okşadım az önce çek bi elini ya uf diye itti delirdim geldiler iyice. Konuşun diyosunuz :)

Karşımda konuşulacak tipte bi insan yok diyorum ya 3 4 gundur hiç sesimi çıkarmadım ama yeter bunal geldi ben huzursuz olacagma birazda o olsun istiyorum. Adamın saçını okşadım az önce çek bi elini ya uf diye itti delirdim geldiler iyice. Konuşun diyosunuz :)

Konuşmayın o zaman, küsün. Sorunlarınız varken, çözmeden niye adamın saçını okşuyorsunuz ki? Belli ki ortada sıkıntılı bir durum var.

Konuşmayın o zaman, küsün. Sorunlarınız varken, çözmeden niye adamın saçını okşuyorsunuz ki? Belli ki ortada sıkıntılı bir durum var.
Sinirinden masanin ustunde duran en sevdigim tabagimi kırdı giciklik olsun diye temizlik vs yaptim ama o kırıklara hic dokunmadim 1 hafta necisin demedi dun sinirden gittim elimle topladim hem ellerimi kestim hem agladim geldi yarabandi sardi krem sürdü. Yine ben Konuşmaya çalıştım bugüne kadar konuşmuyor ki tepki nasl biliyomusunuz çekil bi sus bi konusmayacam gelmeyecem ne diyon hööö ne var? Öküz gibi öküzleniyor. Bugün dedim belki yanaşırsam yumuşar oda tutmadı.

Bazen tartisiriz ben cok sinirlenirim o hic umursamaz bende neyi sevmiyosa ustune israrla o hareketi yaparim ve delirir. Sevmedigi bi hareketin uzerine git.

Bazen tartisiriz ben cok sinirlenirim o hic umursamaz bende neyi sevmiyosa ustune israrla o hareketi yaparim ve delirir. Sevmedigi bi hareketin uzerine git.
Uykuyu çok sever işte dayanamaz uykusuzluğa müzik açtım ama adamlar rahatsız olacak diye açamadım. Uyutmamam lazım ama nasıl;D

Back
X