Sinirini bozmak icin ne yapabilirim :))

Ayy yemis kadar oldum tatlim tskler.
Sen en guzeli yataga girip, saga sola don yorgani cekistir, olmadi saril :KK66:
Yatağı yorgani çekiştirdim yorgansız yattı büzüstü uyudu yazık:) oksurdum bu sefer saga sola döndüm hic durmadim kalkti derdin ne yavrum dedi kalk konuscaz dedim guldu neyse konuştuk ettik birazda istemsiz ağladım artık doldum çünkü sarıldı öptü :)

Yatağı yorgani çekiştirdim yorgansız yattı büzüstü uyudu yazık:) oksurdum bu sefer saga sola döndüm hic durmadim kalkti derdin ne yavrum dedi kalk konuscaz dedim guldu neyse konuştuk ettik birazda istemsiz ağladım artık doldum çünkü sarıldı öptü :)

Oyhsss iyi olmus canim konusmaniz, arada boyle seyler olur takilma, mutlu olun 😘😘

Kızlar eşimle aramız biraz limoni 3 4 gundur bugün patlama noktasına geldim artık sabrediyordum delirmek uzereyim. Şimdi sorum şu gıcıklıgm çok üstümde sinirini bozmak bende onu delirtmek istiyorum :)) uyutmamak icin tv den şarkı açtım ama artık sesini açamıyorum ev sahibimi rahatsız edecm diye başka bisey bulmam lazım ama ne:)
Yaşınızın çok küçük olduğunu düşünüyorum . Evlilikte mutlu olmak mı istiyorsunuz yoksa hırsınızı alıp rahatlayip eşinizden gelecek hamleyi mi beklemek istiyorsunuz? Evlilik kesinlikle sizin düşündüğünüz gibi bişey değil. Aranızdaki gerginliğin nedenine odaklanıp sinir bozmak için değil de çözüm bulmak için düşünün.

Yaşınızın çok küçük olduğunu düşünüyorum . Evlilikte mutlu olmak mı istiyorsunuz yoksa hırsınızı alıp rahatlayip eşinizden gelecek hamleyi mi beklemek istiyorsunuz? Evlilik kesinlikle sizin düşündüğünüz gibi bişey değil. Aranızdaki gerginliğin nedenine odaklanıp sinir bozmak için değil de çözüm bulmak için düşünün.
sinir etmek derken adamı çileden çıkartmak değil tatlı tatlı şakalaşarak barışmaya çalıştı sanırım konu sahibi ve evlilikte böyle şakalaşmalar olmasa kavgalar sorunlar asla çözülmez ben evli değilim olsam ben de bu yöntemi uygulardım barıştığınıza sevindim. mutlu kalın :)

Saçlarını iki yandan topla ama böyle tam tepeden. Ağzına bi tane sakız al mümkünse basmapazen bir don giy onu da boğazına kadar çek, sakızı patlata patlata koştur evde.
Ne yapıyorsun derse spor yapıyorum dersin. :KK45: :deli:
Bunu denedim,onayladım kahkaha attı hatta sonrası mutlu son :)
ufffff moralimm çok bozuktu oldumu bu yorum şimdii :KK71: :KK70::KK70::KK70:

sinir etmek derken adamı çileden çıkartmak değil tatlı tatlı şakalaşarak barışmaya çalıştı sanırım konu sahibi ve evlilikte böyle şakalaşmalar olmasa kavgalar sorunlar asla çözülmez ben evli değilim olsam ben de bu yöntemi uygulardım barıştığınıza sevindim. mutlu kalın :)
Saol canım amin :) Allahm sanada hayırlı mutlu bi evlilik nasıp etsin :*

Back
X