sınırları zorlayan eşim..

arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok :(((((((((

Ailene küfür ettiği an hemde onların yanında asla ondan cocuk yapmazdım.. Belki birkere olsa affedilir ama unutulmaz o ayrı ustune bırde senın ustune yuruduyse bu ilişkide saygı bitmiştir ayrılmanız cvocuk ıcın bile daha hayırlı olur o adam duzelmezz

güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)

sen varya benim sabrımı çok taşırıyorsun yorumlarını gördükce deli oluyorum allahım sana bir koca vermiş dayak yemiş evden kovulmuşsun hala bu dayağı savunuyorsun... seni yolda falan görsem kesin döverdim nede olsa hoşlanıyosun dayaktan ıykkkkk....

sen varya benim sabrımı çok taşırıyorsun yorumlarını gördükce deli oluyorum allahım sana bir koca vermiş dayak yemiş evden kovulmuşsun hala bu dayağı savunuyorsun... seni yolda falan görsem kesin döverdim nede olsa hoşlanıyosun dayaktan ıykkkkk....

:9::9::9::9: Şiddein geçerli bir sebebi yoktur olamaz hemen annesine bağlamış bende şaşırdım:30:

evlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim
suç sendeki bu evliliği halen sürdürmen o çocuklarında ileride ruh sağlığı bozuk olacak

Geçiminizi boşandıktan sonra nasıl sağlayacaksınıuz
ve bebeğinizinle ailenize sığınabilir misiniz?

Ben de arkadaşalrım gibi ilerisi gelir ve çok daha üzülürsünüz diyeceğim.
Umarım bebişinizle birlikte bir an önce bu adamdan kurtulursunuz.

Nerden bu yargıya vardınız??[I][/I]
Üzerime gelmeyin diyorsunuz da..
Bence siz bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz bunu..
Üzerinize gelinsin diye.
Dikkat çekmek adına kadınları bu kadar aşağılamayın..
Sadece bunu belirtmek için yazdım.
Bundan sonra kendi adıma size prim vermeyeceğim

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

adamların şiddet eğilimini sezinlemeden evleniyorsunuz
ondan sonra şöyle dövdü böyle sövdü
gezerken nişanlıyken adamı hiç mi tanıyamadınız,
hiç mi görmediniz sinirli halini,
yoksa aşk mı kör etti gözlerinizi

neyse olan olmuş artık
boşanın
söylemesi kolay evet
yapması belki o kadar kolay değil ama şahsen ben boşanırdım
tazminattı davaydı mahkemeydi ayrı evdi taşınmaydı şuydu buydu önemli değil
önemli olan çocuğun KAVGASIZ DÖVÜŞSÜZ BİR ORTAMDA doğması
umarım bebek kötü etkilenmez

aslında çok doğru söylüyorsun önceden rengini az çok belli etmişti ben bile bile lades dedim

arkadaşlar baştada anlattığım gibi bana ailesinin yanında bile üzerime geldi küfürler savurdu ya daha neler neler yaaa

birgün dayanamayıp kayınvalideme anlatmışım oğlu neler yapıyor bilsin diye inanın anlattığımla kaldım ne anlattığım o gün oğluna karşı resti çekti nede bana doğru dürüst teselli verdi
bide bana aman bende ne dayaklar yedim bana hamileyken kocam üstüme geldi dövdü filan gibi şeyler söyledi sonrada sen böyle bir çocuk değildin bu tip şeylere çok karşı bir çocuktun diyerek oğlu için ağladı karşılıklı ağlaştılar bende onları seyrettim...

Son düzenleme:
şiddeti kabul etmeyin,
kendinze biraz saygınız varsa ayrılın.
dün bi tanesi televizyona çıkmış,
eşini dövdüğü için kadın terketmiş, bu aciz de ağaca tırmanmış.
karısı da gelmiş yalvarıyor insin diye.
inip de yine kendisine bineceğini bile bile.:47:

slogan gibi olacak ama kadına vuran eller kırılsın şu mübarek günde bile şiddet uyguluyorlar ya artık nedenir bilmem

birde şunu söylemek istyorum ben gerçekten boşanmak istiyorum çünkü mutlu değilim ve artık sevmediğim tahammül edemediğim bir eş karşımda çocuğunun gözü önüde bağıran çağıran kapılara patlatan eline bıçak alıp kendine yönelten bunları çouğunun gözü önünde yapıp çocuğunu ağlatan bir insan boşanmak istiyorum fakat şuanda ailemin evine asla dönemem çünkü onlara karşı çıkarak yapılmış bir evlilik
sonra daha çok küçük çocuğum onu kreşe brakıpta benim çalışma imkanım yok
ayrıca şuan maddi olanakta yok elimde
ama ben bunları yaşayıpta gurursuzca hala onunla aynı evde yaşadığım için hergün ağlıyorum çünkü kendimden ödün veriyorum kahrımdan ölüyorum bu kadar değersizleştiğim için kendime acıyorum

Ne dememizi istiyorsun tüh,vah sen zaten boşamazsın bu adamı üstüne üstelik tekrar hamile kalıp çocuk doğurursun ahla ,vahla,mor gözlü ömrün geçecek gibi bazı kadınların kendilerine saygıları büyük gidip boşanıyorlar sizde ben bunu göremedim ,bizde üzüldüdüğümüzle ve sinırlendiğimizle kalıyoruz çünkü bizimde kızlarımız var allah onları vicdan ve iyi ahlakla yetişeni tanıştırsın ki günümüzde az bunlardan

güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)
İyi ki şiddeti tasvip etmiyormuşsunuz.Valla tasvip etmeyen halinizle her şiddet konusuna "kim bilir ne yaptın da yedin sümsüğü, sesini kesip otursaydın, beyinin dizlerine kapansaydın gül gibi olurdu evliliğin." ana fikriyle mesaj yazıyorsanız; tasvip ettiğinizde de haydi erkekler dayak atmaya kampanyasının kurucu kadın üyesi olurdunuz herhalde. Hâlâ buralara eğlenmek için böyle mesajlar yazdığınızı düşünüyorum. Zira aksi halde tüylerim diken diken oluyor.

Ne dememizi istiyorsun tüh,vah sen zaten boşamazsın bu adamı üstüne üstelik tekrar hamile kalıp çocuk doğurursun ahla ,vahla,mor gözlü ömrün geçecek gibi bazı kadınların kendilerine saygıları büyük gidip boşanıyorlar sizde ben bunu göremedim ,bizde üzüldüdüğümüzle ve sinırlendiğimizle kalıyoruz çünkü bizimde kızlarımız var allah onları vicdan ve iyi ahlakla yetişeni tanıştırsın ki günümüzde az bunlardan

açıkladım birtakım şeyleri okursan bana daha iyi yardımcı olabilirsin canım...

ailenizi karşınıza almışsınız bu evlilik için ama sizin bu halinizi öğrendiklerinde size üzülüp yanlarına almazlar mı? anne baba bu ohh olsun sen bizi dinlemedin diyecek halleri yok ya. hem bir torunları var artık. en azından onun hatırına bir kavuşma olabilir.

arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok :(((((((((

herşeyi bırakta hamileyken kaba kuvvet kullanması insan olmadığının bir işaretidir
örümcek kafa

ailenizi karşınıza almışsınız bu evlilik için ama sizin bu halinizi öğrendiklerinde size üzülüp yanlarına almazlar mı? anne baba bu ohh olsun sen bizi dinlemedin diyecek halleri yok ya. hem bir torunları var artık. en azından onun hatırına bir kavuşma olabilir.

tabiki kapılarını açarlar ama sonrasında büyük sıkıntılar yaşarım detaya girmek istemiyorum özetle şöyle söyliyim eğer boşanacaksam aslaa babamın evine dönerim düşüncesine dayanarak ve güvenerk boşanmam

bu adamdan yüklü bi tazminat alacağının umarım farkındasındır ayrıca nafakada alacaksın sıkıysa ödemesin hapis yolu var. sadece ihtiyacın olan bu davalar sürerken kalacağınız yer. bence nolursa olsun aileniz size kapılarını açacaktır

Back
X