sınırları zorlayan eşim..

güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)

katılmıyorum eşini sevseydi anasına iyi davranırdı bu erkek çocukları çok pohpohlanıyor ergenlikleri evliykende devam ediyor sizin yorumlarda hep kadına karşı erkek misin nesin!? Kuyruk acın mı,var?

arkadaşlar baştada anlattığım gibi bana ailesinin yanında bile üzerime geldi küfürler savurdu ya daha neler neler yaaa

birgün dayanamayıp kayınvalideme anlatmışım oğlu neler yapıyor bilsin diye inanın anlattığımla kaldım ne anlattığım o gün oğluna karşı resti çekti nede bana doğru dürüst teselli verdi
bide bana aman bende ne dayaklar yedim bana hamileyken kocam üstüme geldi dövdü filan gibi şeyler söyledi sonrada sen böyle bir çocuk değildin bu tip şeylere çok karşı bir çocuktun diyerek oğlu için ağladı karşılıklı ağlaştılar bende onları seyrettim...

ne oldu gün neyden çıktı olay, sorun neydi?
kaynanayla birlikte yaşıyorsunuz da onun kavgası mı?
sıradan bir ev işi meselesi filan mı?
para mı?

ne oldu gün neyden çıktı olay, sorun neydi?
kaynanayla birlikte yaşıyorsunuz da onun kavgası mı?
sıradan bir ev işi meselesi filan mı?
para mı?

hayır kayınvalidemle birlikte oturmuyoruz öylesine dışarıda birşeyler içmeye çıktık bir kafede oturuyorduk biranda anlattım bende

eşimle olan kavgamda genelde hep aile ile ilgili oluyor ben bazı gerçekleri yüzüne vurunca delleniyor işte..

bu ne ya sanki gazetelerin 3. sayfa haberlerinin siddet versiyonlari. canim cok uzuldum icimden yeter daha ne bekliyorsunki ailen nasil izin veriyor bu duruma anlamiyorum. benim kizim yanimda bebegiyle hakarete ugrayacak sanirim cinnet geciririm. sanim sakin ol bu evlilikte hepmi böyleydi yoksa sonradan mi oldu.

güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
Ya vary artik senin yorumlarin o kadar midemi bulandiriyor ki,
Kussam yine rahatlayamam.

Beyniniz de orumcekler ag mi yapmis acaba?
Hangi devirden kalmasiniz siz?

sen varya benim sabrımı çok taşırıyorsun yorumlarını gördükce deli oluyorum allahım sana bir koca vermiş dayak yemiş evden kovulmuşsun hala bu dayağı savunuyorsun... seni yolda falan görsem kesin döverdim nede olsa hoşlanıyosun dayaktan ıykkkkk....

İyi ki şiddeti tasvip etmiyormuşsunuz.Valla tasvip etmeyen halinizle her şiddet konusuna "kim bilir ne yaptın da yedin sümsüğü, sesini kesip otursaydın, beyinin dizlerine kapansaydın gül gibi olurdu evliliğin." ana fikriyle mesaj yazıyorsanız; tasvip ettiğinizde de haydi erkekler dayak atmaya kampanyasının kurucu kadın üyesi olurdunuz herhalde. Hâlâ buralara eğlenmek için böyle mesajlar yazdığınızı düşünüyorum. Zira aksi halde tüylerim diken diken oluyor.

katılmıyorum eşini sevseydi anasına iyi davranırdı bu erkek çocukları çok pohpohlanıyor ergenlikleri evliykende devam ediyor sizin yorumlarda hep kadına karşı erkek misin nesin!? Kuyruk acın mı,var?

Nerden bu yargıya vardınız??[I][/I]
Üzerime gelmeyin diyorsunuz da..
Bence siz bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz bunu..
Üzerinize gelinsin diye.
Dikkat çekmek adına kadınları bu kadar aşağılamayın..
Sadece bunu belirtmek için yazdım.
Bundan sonra kendi adıma size prim vermeyeceğim

konu sahibinden özür dileyerek yaziyorum

myko sen nasil bir insansin kadinligini bir kenara biraktim nereyi acsam lakayit yazilarinla karsilasiyorum. ya gercekten sen kadinmisin. yoksa kk nin sakasimisin. seni anlayamiyorum. dun senin yorumlarini hayretler icinde okudum. bu nasil bir insan diye cok dusundum. cok mu problemli bir cocuklugun oldu. hersey sen istemeden bilincaltindan mi cikiyor. her seye böyle abuk sabuk yorum yapmak sorumlulugumu tasiyorsun. biliyormusun sergiledigin tavirlarinla baslibasina bir topik konususun. belkide ben acarim. gelir gider hayata karsi biriktirdigin kini kusar kimsenin moralini bozmazsin. canim istersen teke tek yazisalim gercekten hos degil yazdiklarin.

Son düzenleme:

fesuphanallah başladı yine.
sorun değil biz ölü taklidi yapar savuştururuz da, şiddet gören konu açan kadınlar kötü etkileniyor

sadece konu sahibinin yazdığı kadarıyla yorum yapıyorum : arkadaşım hala ne bekliyorsun git ver dilekçeni, şiddet gördüğünde de git darp raporu al , hem nafaka bağlatırsın kendine hem tazminat alırsın her şeyini siler süpürürsün, birazcık cesaret yani! kendin için yapmamışsın çocuğun için yapmalısın. yok seviyorum aşığım diyorsan da ne aşkı bu allah aşkına insanın kendine hiç mi saygısı olmaz Allahın verdiği bu canı, çocuğunun canını, annenin canını korumak senin görevin bu durumda.

Şikayetlerinizi "kötü içerik"le bildirin ve konu içinde dile getirmeyin lütfen.
Konuyla ilgili bir yorumunuz varsa alalım yoksa konuyu dağıtmayalım.

hayır kayınvalidemle birlikte oturmuyoruz öylesine dışarıda birşeyler içmeye çıktık bir kafede oturuyorduk biranda anlattım bende

eşimle olan kavgamda genelde hep aile ile ilgili oluyor ben bazı gerçekleri yüzüne vurunca delleniyor işte..

senin annene hakaret etmesinin sebebi, ilk sen mi onun annesine hakaret ettin?
ya da sen onun annesine vurdun da o mu devreye girdi?
biraz detaylı sordum ama merak ettim adam bu dengesiz hareketleri sırf senin anlattığın şeyleri dinledikten sonra mı yaptı yoksa bi öncesi oldu mu?

Son düzenleme:

Tamam o zaman,

Ben bu myko denen sahisdan sikayetciyim.
Yorumlarinin gozden gecirilmesini ve gereginin yapilmasini rica ediyorum.
Cogu kisi konulara yorum yapiyor fakat kimse onun kadar konu sahibini uzucek yorumda bulunmuyor.

Ayrica ben bu sahisin erkek oldugundan supeleniyorum.

konu sahibi arkadasim, kardesim su an en önemlisi senin saglam bir psikolojiyle cocugun ve kendin icin ayakta kalip saglikli karar verebilmen. istersen ailenle konus, hatta esinin ailesiyle konus, yetmezse destek al. ama bebegine hicbirsey hissettirme lütfen. umarim hersey istedigin dogrultuda en kisa zamanda gerceklesir.

sevgili madamix

ben site yönetimine sahisla ilgili bir sikayet yazmistim. hatta bu sikayette erkek oldugunu düsündümüde eklemistim. ama simdi bir sorunum daha var egitimci olan arkadasim dan ressmen korkuyorum. aklima geliyor istemeden, anlarada ve cocuklarimin böyle bir zihniyetin ellerinde olabilecegi ihtimali. site yönetimi olarak kendisini uyariyormusunuz bunuda merak ediyorum. egerki bu garip diyebilecegim yorumlar bir kadina aitse inaninki cok uzulurum. bir yanda aci veken siddete hayir diyenler ddiger yandan oley yasasin diyenler gibi oldugundan

senin şu ideal evli kadın anlayışını merak ediyorum canım..
anlatta öğrenelim bilgilenelim?

senin şu ideal evli kadın anlayışını merak ediyorum canım..
anlatta öğrenelim bilgilenelim?

bence o zehirini kusup kaciyor sonrada eserini okuyor sanirim gizlice hatta eminimki ohhhhhhhh nasilda cildiriyorlar simdi diye

ay yeter sinirlerimi bozuyor bu ZAT benim

senin annene hakaret etmesinin sebebi, ilk sen mi onun annesine hakaret ettin?
ya da sen onun annesine vurdun da o mu devreye girdi?
biraz detaylı sordum ama merak ettim adam bu dengesiz hareketleri sırf senin anlattığın şeyleri dinledikten sonra mı yaptı yoksa bi öncesi oldu mu?

hayır canım daha neler annesine elmi kaldırıcam bide kesinlikle öyle birşey yok

meselede şöyle beni başkalıryla kıyasladı kıyasladığı insanlarda kayınvalidelerini evlerine sokmayan insanlar onlardan beter olduğumu söyledi ki asla öyle değilim bana yapılanlara rağmen yinede çok güzel ağırlarm zatenbenim evime istedikleri zaman gelirler ben asla rahatsızlık vermem ama beni yanlış insanlarla kıyaslayınca bende o sinirle dedim onlar gibi olsaydım sen ozaman görürdün dedim bunun üstünede küfür etti işte anneme

sadece konu sahibinin yazdığı kadarıyla yorum yapıyorum : arkadaşım hala ne bekliyorsun git ver dilekçeni, şiddet gördüğünde de git darp raporu al , hem nafaka bağlatırsın kendine hem tazminat alırsın her şeyini siler süpürürsün, birazcık cesaret yani! kendin için yapmamışsın çocuğun için yapmalısın. yok seviyorum aşığım diyorsan da ne aşkı bu allah aşkına insanın kendine hiç mi saygısı olmaz Allahın verdiği bu canı, çocuğunun canını, annenin canını korumak senin görevin bu durumda.

yok be canım ne aşkı bu şartlarda aşkmı kalır

birde şunu söylemek istyorum ben gerçekten boşanmak istiyorum çünkü mutlu değilim ve artık sevmediğim tahammül edemediğim bir eş karşımda çocuğunun gözü önüde bağıran çağıran kapılara patlatan eline bıçak alıp kendine yönelten bunları çouğunun gözü önünde yapıp çocuğunu ağlatan bir insan boşanmak istiyorum fakat şuanda ailemin evine asla dönemem çünkü onlara karşı çıkarak yapılmış bir evlilik
sonra daha çok küçük çocuğum onu kreşe brakıpta benim çalışma imkanım yok
ayrıca şuan maddi olanakta yok elimde
ama ben bunları yaşayıpta gurursuzca hala onunla aynı evde yaşadığım için hergün ağlıyorum çünkü kendimden ödün veriyorum kahrımdan ölüyorum bu kadar değersizleştiğim için kendime acıyorum

Canım sen bir an önce annenleri ara da aranı düzeltmeye bak yavaş yavaş. Madem gidemezsin, aranı düzeltene kadar sabırlı ol, sonra vur tekmeyi. Çünkü dava açtığında o evde kalmaman gerekebilir. Hemen bir anda herşeyin yoluna girmesini bekleme. Yalvar yakar, ağla anlat herşeyi. Sen de annesin. Anlarsın; evlat var ya herşeyden değerli. İnan seni çekip alırlar.

şu renkli yere kadar, özürler dileyip sürünerek bir şekilde affedilebilir diye düşünüyordum ki,
hamileyken kaba kuvveti okudum dilim damağıma yapıştı,
böyle bir vicdansızlığa asla katlanmazdım,
hele ki karnında onun kanından canından suçsuz masum bir bebeciki taşırken,
şiddet zaten insanlıktan çıkma göstergesidir, ama hamile bir bayana hele kendi karına bir insan bunu nasıl yapar anlayamıyorum,
ben olsam kesinlikle boşanırdım, bunun sonu gelmez arkadaşım, bugün hamileyken sana vuran, yarın ağlıyor diye bebeğin suratına da patlatır bi tane, hiç güven olmaz.

Canım arkadaşa katılıyorum, küfür falanda affedilemez ama özellikle hamileyken yaptığı:19::19::19: İnsan değil böyleleri.Doğmamış bebeğe acımayan doğduğunda da acımayacaktır.Böyle baba olacağına hiç olmasın daha iyi:47:Sırf o küçük melek için kurtul bu adamdan

Back
X