sınırları zorlayan eşim..

ailemin yanına dönemem demişsin ama zor zamanında sana destek olacak, çocuğuna da sevgiyle bakacak tek kişi yine ailen. olanları anlat, bak gör kızacaklar sana niye daha önce anlatmadın diye. sen olsan çocuğunu öyle bir ortamda bırakır mısın? kendi çocuğun aynı muameleye maruz kalsa naparsın? allah korusun öyle bir şey göstermesin çocuğuma ama ben olsam yakıp yıkarım ortalığı sonuçları ne olacaksa olsun der çocuğumu kurtarırım. sen de böyle düşünüyosundur eminim. kendini harcatma daha fazla. bir iş bulursun hem çalışırsın zamanla her şey rayına oturur.

canim bence esin sinirlarini coktaaaaan asmis zorlama kelimesi biraz hafif kalmis yaptiklarinin yaninda.Yaptigi hic biseyi normal karsilamiyorumda hele hamile iken siddet pes diyorum:53:Üzülmeyin,cocugunuz icin güclü olun,eger hala degisir umudunuz varsa aile büyükleriyle konusun,terapiste gitsin biseyler yapsin yoksa böyle bir adam cocugunuz icinde tehlike diye düsünüyorum bosanacak gücünüz varsa bosanin derim tabiki ama sadece derim sizin icin malesef bisey yapamam bosan demesi kolayda o dönemi atlatmak cok zor tabi bu adamla yasamakta zor tercih yine sizin annenizle konusup en azindan agzini arasaniz hicmi destek olmazlar size sonucta sizde onlarin evladisiniz.Alla yar ve yardimciniz olsun

Tek soru:
Boşanıp baba evine gidersen; babanın evinde yaşayacağın sıkıntıla, yediğin dayaklardan, duyduğun küfürlerden daha mı ağır? Babaevinde de her an bıçakla yaralanma, darp edilme ve belki de ölüm riski var mı?

Son düzenleme:
Ben bir şarkıyla cevap vermek istiyorum...

Pekte sevmem bu şarkıyı ama, sağolsunlar her yerde bangır bangır dinletiyorlar.

Senin yerinde olsam, ufak ufak uzarım durmam

Pılımı pırtımı toplar giderim
...

:24:

Son düzenleme:
Kayınvalidesine küfür edecek kadar şahsiyetsiz bir insandan birşey beklememelisiniz. Diğer yaptıklarını saymılorum bile. Bir kere aranızdaki saygı sevgi bitmiş, evliliğin gerekli yapıtaşları yıkılmış.

inşallah en kısa zamanda yolları ayırmanın vakti geldi halbuki daha yeni başlamıştık sayılır ama çabuk bitti aramızdaki herşey :(

Kocanız size ailenize sövüp sayıyor..
şiddet uyguluyor buna rağmen üzülmüyor
siz bu adamdan boşanacaksınız diye mi üzüleceksiniz ?

Kocanız size ailenize sövüp sayıyor..
şiddet uyguluyor buna rağmen üzülmüyor
siz bu adamdan boşanacaksınız diye mi üzüleceksiniz ?

hayır kesinlikle boşanıyorum diye neden üzüleyim ya daha neler..
ben sadece kendi halime yaşadıklarıma üzülüyorum
ne hallere düştüm ona üzülüyorum

benim anneme, başımın tacına küfür edecek, ben onu koca diye yanımda taşıyacağım.... çok zor be....

hamileyken şideti geç ben normalde şiddete karşı bir insanım ki hamile insana şiddette ne demek ayrıca ailemden özellikle anne babama edilen küfürü asla kaldıramam kocam değil padişahın oğlu bile olsa.... bence fazla dayanmışsın canım...

evlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim

ee bide soruyosun siz olsanız napardınız diye? birde bu adamdan neden çocuk yaptın? ilk fiskesinde terketseydin şimdi bunları yaşıyor olmazdın. herzaman bir alternatif daha vardır gerekirse temizlik yapar yine geçimini sağlardın en azından onurunla çalışır kimsenin kahrını çekmezdin.

anneme küfür edecek adam bir kez daha düşünsün.küfürden sonra yaşayacağı meçhul çünkü:47:

durdurk yere kimse kimseye küfür etmez diye düşünüyorum tamam çok ağır bir söz allah korusun şiddette kötü
ama neden hemen boşaının diyorsunuz size göre herkes dul kalacak olmaz ki böyle bir mantık

canim benim..benim konuma denk geldinmi bilemiyorum..cok uzuldum senin icin..benimde esimle sorunlarim vardi.. ama hamileyken cogaldi..esimi taniyamaz oldum.ve hayir onceleri kesinlikle oyle degildi..yanlis anlasilmasin esimi savunmuyorum ama ( cocukken yasamis oldugu bazi seyler var travma filan) sanirim hamileligimde bunlar cikti meydana.. ve ben hamileyken bana vurdu.. tek bir defa vurdu ama o an cok sey bitti icimde anlatamam.. hamilelik zaten cok duygusal bir donem.. ayrilmayi dusunuyorum.. ama hep oglumu dusundum acaba acaba diye. o gunden sonra daha farkli soguk yaklastim esime hep.. Allah a sukur o ilk ve son oldu.. insallah birdaha yasamam cunki o zaman biter..!!! ama.........

sen diyorsunki esim surekli siddet uyguluyor..yani tek bir hereket degil bilinci siddet..surekli siddet kavga ve bicak filan cocugun yaninda... olmaz olmaz olmaz.. ben senin yerinde olsam bir siginma evine filan muracat ederdim sanirim..

Allahim yardim etsin..dua et dua et dua et..

ve evet ne olursa olsun, nekadar izarsa kizsin..kendinden buyugune asla kufur etmemeli bir insan..benim kocam en fazla ( ki kocami iyi ornek degil olmamasi gereken ornek olarak ele aldigim icin diyorum) ignelemistir veya suratsiz bir ifadeyle ters bir cevap vermistir oda o kotu zamanlrda olan olaylarda belki 2 belki 3 defa olmustur.. ama asla kufur filan etmemistir..birak yuzlerine karsi arkalarindan bile benim yanimda kufur saymadi hic..

yani ben bile ayrilmayi dusunurken o zaman, ki tek engelim karnimdaki bebegim ve duygusalligimdi hamilelik donemi gucsuzlugu, sen cocuklarinin iyiligi icin hic dusunme derim.. ama tabi kolay degil.. gidecek yerin yoksa degilmi.. ailen yardimci olazmi.. nekadar onlar istememis olsada evlenmenizi seni bu halde birakirlarmi?

birde şunu söylemek istyorum ben gerçekten boşanmak istiyorum çünkü mutlu değilim ve artık sevmediğim tahammül edemediğim bir eş karşımda çocuğunun gözü önüde bağıran çağıran kapılara patlatan eline bıçak alıp kendine yönelten bunları çouğunun gözü önünde yapıp çocuğunu ağlatan bir insan boşanmak istiyorum fakat şuanda ailemin evine asla dönemem çünkü onlara karşı çıkarak yapılmış bir evlilik
sonra daha çok küçük çocuğum onu kreşe brakıpta benim çalışma imkanım yok
ayrıca şuan maddi olanakta yok elimde
ama ben bunları yaşayıpta gurursuzca hala onunla aynı evde yaşadığım için hergün ağlıyorum çünkü kendimden ödün veriyorum kahrımdan ölüyorum bu kadar değersizleştiğim için kendime acıyorum

İşte ben buna çok kızıyorum, eğer bir kızın ailesi normalse ( herkes ailesini iyi tanır) ve bir erkeği kızlarına layık görmüyolarsa, o evliliği yapmamalı insan ben daha iyi bir ailesi olup ailesinin istemediği biriyle evlenipte mutlu olanı görmedim, senin için artık geç tabiki ama aileni tanıyosndur, özür dilersin yaşadıklarını anlatırsın, kimse evladını bırakmaz bence

arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok :(((((((((

güçlü olur onun hayatını karartırdım...hamıle kadına sıddet en ınsafsız ınsan bıle hamıle deyınce soyle duraklar...bu kısı sızın esınız bosanın bundan sonra artık ne degısırkı unutabılırmısınız cok uzuldum.ben olsam boyle yapardım

Back
X