Sinirle "boşanmak istediğini" söylediğini söyleyen bir koca affedilir mi?

çok ilginç ,dediğiniz gibi parasal konular yüzünden bunalıma girmiş olabilir, o yüzden böyle davranabilir

canım böyle zamanlarda üstüne gitme sende :KK66: hiç muhatap olma
bende kafama bişi takınca durgunlaşırım biri ne oldu derse gerginleşirim konuşmak istemem bir müddet sonra kendime gelirim

Sinir patlaması yaşamış, bunalmis sanırım. Bana da oluyor bazen, ağzımdan cikanlardan sonrasında öyle pişman oluyorum ki..
Gelip ozur dilemiş, sarılmış sana.. bence affet ve unut, takma kafana

kusura bakmayın ama bu kadar maddi sorun varken,keyfekeder çalışmamayı çok lüx buluyorum..kocanız ruhsal olarak ezilip çöküyor ,dengesizleşiyor karşınızda bu sorunlar yüzünden...
bence çaresi çalışıp maddi destek de olmanız...
kimse durup dururken çalışmıyor,hele ki çoluğumuzu çocuğumuzu bırakıp çalışıyoruz ...

Evlenmeden önce evlenene kadar çok ısrar edip, peşimde pervane olan binbir çeşit sözler verip evliliğe ikna eden ve hatta "işte bu" diye evlendiğim eşim dün gereksiz bir tartışma esnasında "benden boşanmak" istediğini söyledi... Konu için kendimi suçlu bulmaya çalışsam da başaramıyorum... Sadece "neden, sana ne yaptım" diyebildim dün...

Dün kahvaltı hazırladım, espriler yaparak falan şakalaşıyordum. Sonra birden durgunlaştı. Hiçbir şey demedim, dırdır yapan biri değilimdir. Evde yarım gün küs gibi dolaştık. Sonra dikkatini çekmek için "sigaranı aşağı attım"haberin olsun" dedim. Birden celallenip "manyak mısın git aşağıdan falan al derken birden boşanmak istiyorum senden yeter geçinemiyorum zaten, normal bi şey zaten bu ne istiyorsan al beni rahat bırak artık bıktım" gibi şeyler söyledi...
Hiç beklemiyordum, hatamı bile anlamadım zaten. Seninle ilgisi yok, ben yapamıyorum seni mutsuz ediyorum mutlu değilsin diye kıvırdı sonra... Sonra da ben ağlayarak valiz hazırlamaya gidince peşimden koşup sarılıp ağladı, özür diledi ve sinirle ağzından çıktığını söyledi falan barıştık ama içime sinmiyor hala...

Evliliğimiz iste özetle;

Nerdeyse 2 yıllık evliyiz. Bazı maddi zorluklarımız var. Ne zaman maddi zorluğa düşşe; böyle asabi, sağı solu belirsiz, aniden ruh hali değişen biri olup çıkıyor... Çözülmeyecek şeyler de değil, atla deve değil yani finansal zorlukları...
Destek olmak için harcama yapmıyorum bile, dışarı bile çıkmıyoruz neredeyse...
Ben evlenirken çalışmak istemediğimi açıkça belirtmiştim, o da hoş karşılamıştı. Ama destek olmak için çalışırken maaş kartımı bile ona teslim ettim. Ama evle işi yetiştiremedim ve iş yerinde çok mutsuz olduğum için çıkmak zorunda kaldım...
Manevi olarak desteğimi hissettirmeye çalışsam da çoğu zaman içine kapanık ve çok huysuz davranıyor...
Bense ailemden uzak bambaşka bir şehirde yapayalnız hissediyorum kendimi, ne onun ailesi ne de kendi aileme bulaşmak bile istemiyorum... Çünkü onlar da ayrı sorunlar çıkartmışlardı yaşamımda..... Neyse, hepsini aştık ve ben evde onu eğlendirip güldüren, şaklabanlık yapan bir tipim evde. O da karşılık veriyor çünkü ben böyle olunca... Ama bazen aniden durduk yere soğuklaşıyor, öyle bir hissettiriyor ki bunu sorunca "bi şey yok, ne yaptım ki" diyor...
esınızın burcu ne merak ettım ? benımkınınde benzer tepkılerı oluyor da :KK66:))

param yokken bende haddinden fazla mutsuz ve gergin oluyorum. ve unutma ki insan sinirle her şeyi söyleyebilir. affedemeyecek bişi değil. hoş boşanma lafı ağza sakız olacak bişi de değil ama sende sakin olup gönlünü almasına izin vermelisin :KK66:

Adam maddi sıkıntıdan belli ki baya bunalmis. Bu kadar maddi ne derdiniz var?? Siz de calissaniz tekrar??

Maddi sıkıntı çekiyorsunuz eşiniz bunalim yaşiyor siz çalişmiyorsunuz. Ben bunun bencillik olduğunu düşünüyorum. Şimdi birileri çıkıp adam evine bakmak zorunda kadinin çalişma zorunluluğu yok diyecek ama o işler öyle olmuyor işte bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor. Biz 2 maaşla ay sonunu zor getiriyoruz.

Bi insan bosanmayi daha onceden dusunmediyse eger sinir aninda soylemez diye dusunuyorum.sinirle insan bagirir isyan eder ama bosanmak isyiyorum demek en son raddedir...

Bu konuyu derinlemesine bi konusun derim uzerini ortmeyin

herkesin böyle anları olabilir..eşin çok bunalmış belkide yetmediğini yetiştiremediğini düşünüyor..söyledikten sonra hatasını anlamış ve hemen özür dilemiş..bence eşine manevi yönden destek olman yetmiyor..bir işe gir ve maddi anlamda yardımcı ol...

Evlenmeden önce evlenene kadar çok ısrar edip, peşimde pervane olan binbir çeşit sözler verip evliliğe ikna eden ve hatta "işte bu" diye evlendiğim eşim dün gereksiz bir tartışma esnasında "benden boşanmak" istediğini söyledi... Konu için kendimi suçlu bulmaya çalışsam da başaramıyorum... Sadece "neden, sana ne yaptım" diyebildim dün...

Dün kahvaltı hazırladım, espriler yaparak falan şakalaşıyordum. Sonra birden durgunlaştı. Hiçbir şey demedim, dırdır yapan biri değilimdir. Evde yarım gün küs gibi dolaştık. Sonra dikkatini çekmek için "sigaranı aşağı attım"haberin olsun" dedim. Birden celallenip "manyak mısın git aşağıdan falan al derken birden boşanmak istiyorum senden yeter geçinemiyorum zaten, normal bi şey zaten bu ne istiyorsan al beni rahat bırak artık bıktım" gibi şeyler söyledi...
Hiç beklemiyordum, hatamı bile anlamadım zaten. Seninle ilgisi yok, ben yapamıyorum seni mutsuz ediyorum mutlu değilsin diye kıvırdı sonra... Sonra da ben ağlayarak valiz hazırlamaya gidince peşimden koşup sarılıp ağladı, özür diledi ve sinirle ağzından çıktığını söyledi falan barıştık ama içime sinmiyor hala...

Evliliğimiz iste özetle;

Nerdeyse 2 yıllık evliyiz. Bazı maddi zorluklarımız var. Ne zaman maddi zorluğa düşşe; böyle asabi, sağı solu belirsiz, aniden ruh hali değişen biri olup çıkıyor... Çözülmeyecek şeyler de değil, atla deve değil yani finansal zorlukları...
Destek olmak için harcama yapmıyorum bile, dışarı bile çıkmıyoruz neredeyse...
Ben evlenirken çalışmak istemediğimi açıkça belirtmiştim, o da hoş karşılamıştı. Ama destek olmak için çalışırken maaş kartımı bile ona teslim ettim. Ama evle işi yetiştiremedim ve iş yerinde çok mutsuz olduğum için çıkmak zorunda kaldım...
Manevi olarak desteğimi hissettirmeye çalışsam da çoğu zaman içine kapanık ve çok huysuz davranıyor...
Bense ailemden uzak bambaşka bir şehirde yapayalnız hissediyorum kendimi, ne onun ailesi ne de kendi aileme bulaşmak bile istemiyorum... Çünkü onlar da ayrı sorunlar çıkartmışlardı yaşamımda..... Neyse, hepsini aştık ve ben evde onu eğlendirip güldüren, şaklabanlık yapan bir tipim evde. O da karşılık veriyor çünkü ben böyle olunca... Ama bazen aniden durduk yere soğuklaşıyor, öyle bir hissettiriyor ki bunu sorunca "bi şey yok, ne yaptım ki" diyor...

Sinirle boşanmak istediğini söyleyen eş affedilir bence. Ama sizin durumunuzda hiç sinirlenecek bir durum yok ki. Ne biliyim kavga anında falan ortam gerilir dersin de bu ne böyle hiç anlamadım.

Maddi zorluklar esinin psikolojisini iyice bozmus. Ona destek olmalisin diyecegim ama yine de senin tercihin.
Erkekler maddi anlamda sifir noktasina yaklasinca hayattan zevk almiyor maalesef.
Bosanmak istemesi de ciddi bi laf degildir, o an aklindan maddi olarak evine yetemedigi geciyordur eminim. Senin bi sekilde destek olman gerektigini dusunuyorum.

Maddi sıkıntı çekiyorsunuz eşiniz bunalim yaşiyor siz çalişmiyorsunuz. Ben bunun bencillik olduğunu düşünüyorum. Şimdi birileri çıkıp adam evine bakmak zorunda kadinin çalişma zorunluluğu yok diyecek ama o işler öyle olmuyor işte bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor. Biz 2 maaşla ay sonunu zor getiriyoruz.

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Belli ki maddi zorlukları tek başına göğüslemekten sıkılmış.
Biraz yardımcı olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Bence esiniz sizi kendince seviyor ama materyalist bu yuzden siz calismadikca ya da esiniz tatmin efici bir maas almadikca bu sorunlariniz devam edecek gibi gozukuyo

Sinirle söylememiş bence, sinir anında size normalde söylemedikleri ağzından dökülmüş. Bence kimse bunu bilmiyormuş gibi yapmasın, ististalar vardır ama çoğunlukla sinir anlarında söylemeyip bastırdığımız şeyler ağzımızdan dökülür. Çoğunlukla böyledir ama sizinki istisna ise bilemem elbette. Moralinizi bozmak için böyle bir yorum yapmıyorum ama sadece içimden geçeni söylemek istiyorum, yanlış anlamayın. Söylediği laf ağır ama sizin çalışmıyor oluşunuz yük üstüne yük bindirmiş. Tekrar çalışmayı deneseniz belki her şey daha güzel olur.

Herhalde ben olsam yerinizde çok kırılırdım ve ciddi ciddi evden uzaklaşırdım. Kendisinin gönlümü alıp beni geri döndürmesini beklerdim; aksi takdirde aynı şeyi tekrar yaşayabilirsiniz.

X